9 Tab, 10 Vera geldi. |
Haftalık Halka Arzlar (3. sayfa)
-
-
Ortalama bir süre duymadım
-
Yarın Tureks'e kaç tane girmeyi planlıyorsunuz sevgili trader kardeşlerim ?
-
Tureks'ten 22 adet geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tureks hissesi biz aldıktan sonra borsada işlem görmeye başlamadan %0,46 değer kazanmış.
-
Sıradaki sürüncememizin adı Ferbis
-
Kişi başı 21 lot dağıtmış. Ben girmeyi unutmuştum.
-
Bana 22 adet lot verdi. Eşit dağıtım yapmamış anlaşılan. Bu arada 10.97 diyor ama 10,92 TL den satıldı sonra fiyatı 10,97 çıktı. Daha borsada İşlem görmeden 1,10 TL kazandık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 8 Kasım 2023; 0:47:38 > -
Marbl 10 görür diyenleri görüyorum da cidden öyle şey olabilir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 görür derken ?
-
-
10 tavan kastetmiş arkadaş.
-
İnşallah
-
binho için 160 talep verdim. Bakalım ne kadar verecekler
-
Geline damadın kardeşinden 10 binho, 50 agrot, 30 ekos
-
Ben bu hafta hepsinden 2.1 milyon oranında kişi katılırsa hesabına göre alım yaptım. Yani 5 29 100 lot aldım. Parasızlık korkusu sardı her şeyimi koydum ne kadar verirse artık geçen haftalarda girememiştim
Marbl yarın veya cuma günü bozabilir saat 9:55dd bakın durumu nasıl diye açılış rakamını veriyor. Duruma göre durur yada satarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB9C04491 -- 15 Kasım 2023; 22:1:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 2.1 hesabına göre hep alım yapıyordum ama artık 4 milyon kişi üzerinden yapılan oranlara bakıyorum çünkü son dönemde yeni halka arzlara herkes giriyor. Üniversite öğrencileri bile harçlığım çıksın diye giriyorlarmış. Gerçi 4 milyon üzerinden oranlara baksam da bazı hisselerde yine sizin gibi 2.1 üzerinden alım yapıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Kasım 2023; 18:30:41 > -
Binho'dan 5 adet girdim 3 adet geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 15 Kasım 2023; 21:21:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da 3 tane vermiş ilk gün mü almak lazım acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X