Şimdi Ara

Haftanın 4 günü git gel vs kyk yurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulum eve 1 saat 10 dakikalık mesafede her gün gidip gelmek mi daha mantıklı yoksa okulun içinde olmayan 6 7 km uzakta olan odaları 4-6 kişi olan kyk yurdu mu?
    Bu arada çevremde önceden o okula gitmiş kişilerin hepsi git gel yapmış ve memnundular.Siz ne yapardınız?

• Git gel knk
    Evinin rahatlığı yeter
  • 2 saat 20 mi oluyo toplam mı 1 10
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    2 saat 20 oluyor toplamda
  • LeviEfendi kullanıcısına yanıt
    Mantıklı
  • normal dönemde olsa yurtta kal yurt ortamını yaşa derdim ama bu dönemde ev demek rahatlık demek.

• git gel yap bence
  • Yurtta ne idüğü belirsizlerle kalmaktansa ev hocam.
  • git gel yap hocam kyk yurdunda arkadaşın covid çıkacak 14 gün karantinayı yiyip oturcan o karantina da kafanı duvarlara vurarsın zaten niye git gel yapmadım diye.

• 1 saat hiçbir şey bunun sorman bile hata.

• ben lisede ayakta gidiyordum bu kadar yolu hiçbir şey yani ev için değer

• Ben tek yön 2 saat 15 dklık yolu git gel yapacağım hocam sen kesin yap bence
  • CaimaN kullanıcısına yanıt
    Oooo hocam daha benimki çok zor geliyor bana seninkisi imkansız gibi geliyor
  • Saturnun uydusu S kullanıcısına yanıt
    En çok da bu beni uzaklaştırıyor yurttan
  • Thxarsenall T kullanıcısına yanıt

benim yolda 70 km toplam gel git beraber 3 saatten fazla yol gideceğim günde online olmazsa hazırlık

• Okulu bırak olağan üstü yeteneğinle ünlenelim
  • Git gel mantıklı online olacak zaten
  • hocam gitgel en mantıklısı yurttA yemek derdin, çamaşır derdin,rahat çalışamama problemin,ses derdin olabilir.gidip gelirken azından alıp birşeyler okursun biraz yorucu da olsa.Kendi evinin,ailenin yerini tutmaz birşey.hafta sonu ve proje zamanları da arkadaşlarında kalırsın bir hal çaresine bakarsın.evde kalıyorum diye de çok gevşetme kendini...

• jiijii kullanıcısına yanıt
    Allah yardımcımız olsun hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.