Şimdi Ara

Haftanın en iyi Android oyunları -29- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
46.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde 2011 in en iyileri falan yapsanız fena olmaz. uygulamalardan da iyice elinizi eteğinizi çektiniz.
  • BU AVEA REKLAMI YÜZÜNDEN ARTIK VİDEOLARI DOĞRU DÜZGÜN İZLEYEMİYORUZ
    MAĞDURUZ!!!!!!!!
  • jetpack cakmasi oyun yapmislar ya
  • İnceleme için teşekkürler :)

Ortalamanın üzerinde grafikler buysa biz ne diye Galaxy Nexus, S, S2, Note, Sensations, veya diğer güçlü cihazları alıyoruz merak ettim.Bu incelemedekiler orta seviye bir cihaz için ortaın üstü grafiklerdir, üst seviye bir cihaz için ise düşüktür... Sadece internet içinse veya video izlemek içinse ne diye bu kadar güçlü GPU koyuyorlar? 9mm, Modern Combat 3, GTA3(incelenmişti), Asphalt 6, NFS Hot Pusuit(sanırım incelenmişti) veyahut marketteki diğer üst seviye cihazlar için olan oyunlar incelenmiyor acaba? Tamam market ülkemizde kapalı olabilir ama istedikten sonra parasını verip alabiliyoruz uygulamaları...O yüzden ücretli uygulamaların da incelenmesini istiyoruz. Dışarıdan bakınca Android platformuna hiç düzgün oyun yok mu denecek gibi oyunlar bunlar. Bir birinin benzeri oyunları da lütfen incelemeyin. Angry Birds'ü bilen diğer türevlerini de kolayca bulabilir isterse... Bu video inceleme olmamış bana kalırsa çünkü oyunlar grafikten yoksun ve önceden incelenen oyunların hep benzerleri. CS gibi multiplayer FPS oynanabilen platformda gidip bu oyunların incelenmesi bana kalırsa biraz saçma olmuş. Çok daha iyi grafiklere, seslere ve konuya sahip oyunlar varken bunlar pek en iyi olmuyor o yüzden...grafik veya ses her şey değildir belki ama oyunun hissini veren en önemli şeylerdir. BSC'de Modern Combat 3 incelemesinde de gördüğümüz gibi grafiksel olarak gerçekten üst düzey bir oyun olmasına rağmen incelenmiyorken tutup en alt seviye Android cihazlarda oynanacak oyunların incelenmesi de bizim gibi üst seviye cihaz kullanıcılarının bir işine yaramıyor.

En uzun mesefeye gitmeye, toptan sapandan bir şeyler atmaya, zombileri linç etmeye bıktık artık. O kadar güçlü donanıma sahip cihazlar varken ona göre de oyun ve uygulama incelenmesini bekliyoruz haliyle. Sizi kırmak veya incitmek istemiyorum ama şu incelemelere sağlam bir şeyler lazım...

• Artık Android'te düzgün oyunlar çıkmıyor fikrine kapılmaya başladım. Birçok arkadaşın dediği gibi market reklamlarla doldu ve küçük küçük bir sürü oyun var.

Bu yüzden videoyu hazırlayan arkadaşı eleştiremiyorum. Herkesin seveceği oyunları bulması gerçekten
    zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 28 Ocak 2012; 14:00:54 >
  • Oyunlar çok kötü.Hele angry birds çakması olan.Aralarından sadece Tip-Off güzel,onu da bu video'dan önce kurmuştum zaten.

Daha iyi oyunlar tanıtmanızı bekliyordum diyenler,iyi oyun çıkıyor da DH mi tanıtmıyor?
  • Oyunlar berbat.Mobil oyun konusunda İOS un eline kimse su dökemez.....Androidte baba oyunları gameloft çıkartıyo tek...
  • Zombie Dash de nir zamanların Metal Slug'ü :) Yanlısmı soyledım oylemıydı adı çok eğlencelıydı ama.:)
  • paylaşım için teşekkürler. Arada bir bizim ufaklığı oyalamak için yeterli.
  • 9mm hareket sorunları var, shadowgun ve gta3 çok daha başarılı bence..
  • Bu hafta markette hep çakma ve kötü oyunlar vardı malesef.
  • Bu haftaki yayınladığınız oyunlar kötü. ama tip-off idare eder düzeyde bir oyun. en azından oynanabilir. online oynanabilirlik güzel.
  • 9mm gibi oyunlar varken bunlar nasıl haftanın oyunu oluyor anlamadım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Microfix

9mm gibi oyunlar varken bunlar nasıl haftanın oyunu oluyor anlamadım :S

9mm yi kaç sefer tanıtacaklar. 1 kere tanıttılar zaten hatırladığım kadarı ile....

• Xperia Play i olan arkadaşlar bu oyunu yüklesin Güzel oyun
  • oyunlar pek iyi değil zaten ücretli uygulamaları da indiremiyoruz androidin biran önce bu sorunu çözmesi lazım...
  • dead space gibi free ve grafik kalitesi üst düzey olan bi oyun hiç tanıtılmadı herhalde oynamayanların oynaması lazım mutlaka SGS2 de oynuyorum tek kelime ile muhteşem
  • Arkadaşlar savaş oyunu isteyenler bunu kesinlikle yüklemeli soluksuz oynuyorum şu anda:D

Android Frontline Commando muhteşem grafikleri ve gerçeğe oldukça yakın silah sesleri ile oyunu sanki yaşatıyor.

Contract Killer’ın da hakkını yiyemem oda başarılı grafiklere sahip zaten geliştiricileri aynı. Yine büyüleyici yine şahane…

İlk bölümde 10 adam vurdum bunların 3′ü HeadShot yani kafadan burada ki görev bittikten sonra başka bir görev için yola koyulma vakti. Contract Killer gibi burda da bütçemize göre yeni ekipmanlar satın alabiliyoruz.

Oyun dosyasını indirdikten sonra veri indirmesi yapacaktır tercihen Wi-Fi kullanmanızı öneririz.

Test Edilen Cihaz: Asus Eee Pad Transformer

Alıntıdır:http://www.uygulamaplatformu.com/frontline-commando-editorun-secimi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman88 -- 28 Ocak 2012; 22:15:51 >

• paso zombi uygulaması görmekten midem bulandı ya
  • Son zamanlarda deli gibi oynadığım oyun :http://www.mobixir.com/defender-oyun-inceleme/
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.