Şimdi Ara

Haftanın en iyi Android oyunları -29- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
46.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Modern combat 3 ten sonra oynayabileceğim bir oyun bulamadım modern combat çıtayı çok yukarıya çekti benim için
  • Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladdune -- 13 Şubat 2012; 9:10:08 >
  • haftanın en iyi oyunları bölüm 30 ne oldu neden silindi merak ettim çok rabet gördü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zencisinek

Modern combat 3 ten sonra oynayabileceğim bir oyun bulamadım modern combat çıtayı çok yukarıya çekti benim için

aynen valla şu an bir sürü HD oyun yüklü S2 mde fakat modern combat 3 ün grafikleri tavan yapmış resmen.. .böyle grafikli çıkarsalar keşike her oyunu şu telefona
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: zencisinek

Modern combat 3 ten sonra oynayabileceğim bir oyun bulamadım modern combat çıtayı çok yukarıya çekti benim için

aynen valla şu an bir sürü HD oyun yüklüS2 mde fakat modern combat 3 ün grafikleri tavan yapmış resmen.. .böyle grafikli çıkarsalar keşike her oyunu şu telefona

bu biraz sakat oldu hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco67

haftanın en iyi oyunları bölüm 30 ne oldu neden silindi merak ettim çok rabet gördü :)

Konu gözüküyor ama linke tıklayınca açılmıyor bende anlayamadım. Herhalde yakında ekleyeceklerdir.
  • ekrana basık tutmak değil,
    ekrana basılı tutmak olacak doğrusu...
  • Kaan abi bıktık bu doodlelardan.
  • Eskilere bakıyorumda 1 hafta öncede aynı 2haftada öncede aynı android cok dolu ama cogu boş sadece anblemden ibaret
  • arkadaşın oyunları tanıttığı tlefonun markası nedir acaba?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.