Allah aşkına en uzun mesafe koşma oyunu paylaşmayın artık. Market uzun mesafe koşma kale savunma oyunundan geçilmiyor artık sıkmaya başladı
quote:
Orijinalden alıntı: Volkanbaba
Allah aşkına en uzun mesafe koşma oyunu paylaşmayın artık. Market uzun mesafe koşma kale savunma oyunundan geçilmiyor artık sıkmaya başladı
Temple Run çıksaydı kimse o oyunların yüzüne bakmazdı ama bi çıkaramadılar şu oyunu Android'e.
Birazda uygulama inceleseniz güzel olur...
Millet buraya stress atmak için gelip entry giriyor :) Haftanın stress alanı olsa bu kadar ilgi çekmez , oysa markete erişim çok kolay ne gerek var dimi :)))))
quote:
Orijinalden alıntı: salvation11
Bebisler yaa lafta kaldiramazlarmis cok gomiksiniz sirf gulmek icin sizin yorumlarinizi okuyorum hemde defalarca
Ne yapmaya çalışıyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
evo 3d kullanıyorum ama indiremiyorum cihahınz bu öge ile uyumle değil diyor anlamadım
Çözünürlükten olabilir. Bazı oyunlar 540*960 desteklemiyor.
İcs flash 11 de videolaar izlenmiyor
inceleme iyi emeğinize sağlık ama oyunlar kötü.
gt racing motor acedemy t20 ve türevlerinde çaıışır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: salvation11
stress atiyorum iyi oluyor canim benim O,O hehe
Troll musun kardes
quote:
Orijinalden alıntı: asisar1907
gt racing motor acedemy t20 ve türevlerinde çaıışır mı?
huawei ideox x5 ' e yüklemeye çalışıyordum.Uyumlu değilmiş
Assaulter XIII ün çakması.
hyr bence metal slug çakması
Duzelmis video. Tesekkur etmek zorundayim cunku android marekette olan en iyi oyunlari seciyorsunuz. En iyi olanlar bile 5 para etmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg
hyr bence metal slug çakması
aynen metal slugla XIII 'ü karıştırdım. Ama kaliteli çakması.
n gage kullanmak farklı bi durumdu hocam lütfen ya :D şimdiye kadar 6 telefon değiştirdim gene yok gene yok :D
quote:
Orijinalden alıntı: Volkanbaba
Aynen, uzun mesafe koşma lafına gıcık oluyorum hatta artık.
android e metal slug varmı arkadaşlar ?
Evo 3D kullaniyorum,Apple'dan cikma oyunlari oynuyorum. En iyisi