Şimdi Ara

Haftanın en iyi Android oyunları -30-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
35.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android işletim sistemli cihazlar için hazırlanmış olan oyunları tanıttığımız programımızın 30. bölümünde farklı zevklere hitap eden birbirinden farklı 5 oyunu inceledik.

• quote:

Orijinalden alıntı: berdurmus

güzel

sırf 1. yorumu yapmak için bişeyler yazdın işte
  • evo 3d kullanıyorum ama indiremiyorum cihahınz bu öge ile uyumle değil diyor anlamadım
  • ailecek beğenerek takip ediyoruz, indiriyoruz.
  • 1. oyun haricinde hiçbiri oynancak oyun değil
  • Güzel olmuş ama gt racing eski bir oyun :) gerçi android market çok kötü appstore nin yanında daha 40 fırın ekmek yemesi lazım neden bukadar gelişmemiş anlamadım ben aslında çok yaygın bir platform oldu artık android bence android markette olmayıpta dışarıdan indirebileceğimiz gameloft oyunlarını inceleseniz daha iyi olacak
  • Video acilmiyor.
    Html5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5-6 yıl önce s60lı teefonumda ngage oyunlarını acıyorduk.10-50 mb araında boyutları vardı...burdaki oyunlardan daha güzeldi..
  • Sondaki araba yarışı ve park oyunu dışında gerisi tırt.
  • oyunlar yine oldukça kötü.
  • Cartoon wars ve Assaulters fena değil. GT Racing zaten bildiğimiz bir oyun.
    1. Yoruma ithafen,
    Yav he he.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 16 Şubat 2012; 20:12:48 >
  • Oyunlar fena değil şu çöp adamlara hastayım ya..:) ayrıca öbür favori oyunum parking king çok eğlenceli..:)Metal slug herzamanki favorimiz yine hiç değişmez.:) öbür oyunlarda güzel..
  • assaulter oyununda hile mi var acaba :D adam hiç ölmüyor
  • emeğine sağlık...
  • gt racing mi? ben onu 2010 da oynuyordum galiba?
  • Bilmediğimiz oyun yok yine aralarında. Ama emeğe saygı tabii ki, teşekkürler.
  • arkadaşlar gt racing ideos x5 e uyumlu değildir demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaşlar gt racing ideos x5 e uyumlu değildir demi

marketten kontrol etttim değil maalesef.
  • GT Racing klasik yarış oyunu diğerleriyse pek güzel oyunlar değiller. Bence artık illa ki markette bulunan oyunları barkotlarıyla vermek yerine markette bulunmayan ücretli oyunları da tanıtmalısınız. Yoksa bu gereksiz oyunlarla insanların telefonları yok yere doluyor. Zaten bir oyunu google'da aratarak beteri aratmanın sonuna apk yazarak rahatça bulabiliyoruz, gerek yok bence barkota ve barkotla markete yönlendiren oyun kısıtlamasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvation11

Planet runner hosuma gitti indirdim oynuyorum zevkli bir oyun ama oyunlari editor incelerken oynamasi daha cok zevk aliyorum bu arada red devil bu yorumuna cok bayildim (sırf 1. yorumu yapmak için bişeyler yazdın işte ) xD kac yasindasin sen yavrucumm xD hohahaha

Yorumu yazan adam bile kabul etmiş. Sana ne oluyorsa.

Bu arada yarış oyunları telefon ve benzeri cihazlarda güzel olmuyor. Ekran küçük olduğundan herhalde. Dönemeçler felan, iyice yaklaşmadan görünmüyor.

Bir de Gameloft faktörü var tabii ki. Menü geçiş sesleri bu kadar ki iç tırmalayıcı olur arkadaş, koy tok bir ses işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 16 Şubat 2012; 22:58:32 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.