Şimdi Ara

Haftanın en iyi iOS oyunları -11- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
14.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • street fighter her zamanki gibi güzel.zaten indirdim onu.

independence day hoşuma gitti.

paylaşım için teşekkürler kaan bey
  • yine sevdiğim tarzda bir oyun bulamadım
  • Street fighter hariç hepsini indirdim de beğenmedim pek, zaten SF indirirken yarıda kesiliyor API error
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Street fighter hariç hepsini indirdim de beğenmedim pek, zaten SF indirirken yarıda kesiliyor API error

Hocam kesinlikle indirin Online kapışması gayet zevkli oluyor

Bu arada @KaranlıkYolcu Hocam king of fighters oyununda neden IORI karakteri yok? :(
  • nıjalı oyun android içinde var cok zevkli
  • Bu videolari severek izliyorum,cok guzel insallah bitmez :)
  • androidi bekliyoruz.
  • Android oyunlarına bu aralar ara verdiniz baya hayrola telefonunuz mu bozuldu.
  • android istiyoruz
  • Android de isteriz Kaan ARLI!!!
  • Street Fighter 4 VOLT' un androide çıkma olasılığı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberII

Street Fighter 4 VOLT un androide çıkma olasılığı var mı?

Geçtim SF4 Volt'u, düz SF 4'ün iphone versiyonu çıkalı 1 yıldan fazla olmuş ama hala Android'e gelebilmiş değil. Yani bence şimdilik hayal. Capcom'un sitesinde 8-9 ay öncesinin "üzerinde çalışıyoruz" tarzı yazılar var ama yalan olduğu açık. Gerçi sebebi de belli. iphone kullanıcıları Android kullanıcılarına göre paralı uygulama satın alma konusunda açık ara önde. Dolayısıyla dikkat ederseniz paralı uygulamaların çoğu ilk önce iphone'a çıkıyor ve planladıkları maddi geliri elde ettikten sonra Android'e portlanmaya başlıyor. Biz burada kullanıcılar olarak açık kaynak açık kaynak diye bağırıp Android özgürlüktür diye yırtınıyoruz (gerçi bunlar da tartışılır) ama uygulama geliştiricileri için para tabiki daha önemli. Önce para, sonra özgürlük. Kapitalist bir dünyada yaşıyoruz ve biz Android kullanıcıları olarak bunlara alışsak iyi olacak. Daha doğrusu Android ne zaman %60-70 civarı pazar payına ulaşır, ancak o zaman rahat ederiz diye düşünüyorum.

• Bad Request... bilmemne diye yazı çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.