Bildirim
Haftanın en iyi iOS oyunları -16-
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Temple Run forever. :))) -
Birgün şu iOS oyunlarını oynamak için iPhone alacağım :)) -
İlk 2 oyunun sesini o kadar açmışsınız ki ben hiçbirşey anlamadım söylediklerinizden -
quote:
Orijinalden alıntı: Erasmus78
Temple Run forever. :)))
Rekor ? -
temple run iyiymis. -
yılın iOS oyunları deseymişsiniz daha iyiymiş. aylardır ios oyunlarını göremedik. -
bullet time merak ettim ama Appstorede çıkmıyor ? -
jb yapmaya özendiriyor insanı ya bu oyunlar... -
Bu oyunlar 3 gs de caliir mi -
arkadaki sesler konuşmalarınızı engellemiş pek birşey anlaşılmıyor açıkcası biraz kısın bidahaki sefere. -
quote:
Orijinalden alıntı: J. MacTavish
Rekor ?quote:
Orijinalden alıntı: Erasmus78 Temple Run forever. :)))
Mesafe: 14.383m
Joins : 7.095
Multiplier : 43X
:D -
Geçen seferde söylediğim gibi Android veya ios oyunları yerine mobil platform oyunları diye inceleme yapsanız olmuyor mu genelde çoğu oyun iki platform için de mevcut bu şekilde hem daha fazla inceleme videosu yayınlama olanağınız oluyor yani gerçektende haftanın oyunları olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mavi Korsan
jb yapmaya özendiriyor insanı ya bu oyunlar...
Hasklısın :) ama yapan insan çok. -
quote:
Orijinalden alıntı: teddybear01
Bu oyunlar 3 gs de caliir mi
gta 3 hariç çalışır. -
Liste Varmı Beyler =?
okey warmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 19 Ocak 2012; 17:34:54 > -
Bir Android sahibiyim ama her seferinde görüyorum ki ios oyunları Android oyunlarını hem çeşitlilik hem güzellikte 2'ye katlıyor. Android de umarım yaygınlaştıkça, böyle güzel oyunları olur. Hiç güzel oyunu yok demiyorum dikkatinizi çekerim. -
installous yüklü ipad2 de birtek benmi farkettim -
Belki normalde geçebilir androidi ama tegra 2 yada tegra 3 kalitesinde değil ios eee sonuçta nvidia... -
skor listesinde "gunoksay" yazıyordu
Benzer içerikler
- instagram önbellek temizleme
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
- instagram keşfet sıfırlama
- instagram yazı stilleri
- netgsm zam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X