Şimdi Ara

Haftanın en iyi iOS oyunları -5- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
15.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • symbian 3 oyunlarını da istiyoruz. lütfen
  • star battalion guzele benziyor,indireyim dedim 200 kusur mb eve gelince indirecegim mecburen.

Bu arada gercekten eski oyunlari inceliyorsunuz. Mesela fruit ninja. O oyunun cikari bayagi oldu.

Bence appstoreden ve installioustan o hafta ya da o ay en cok ilgi ceken uygulamalari ya da oyunlari inceleyin
  • Bu bölüm gamecenter özelliğini kullanarak arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çoklu oyuncu desteğine sahip yani multiplayer destekli oyunları içerdiğinden.

Fruit Ninja eskide olsa Gamecenter automatch yani otomatik rakip bulma özelliğinin en çok kullanıldığı oyun olduğu için dahil edildi.
  • Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Şu fruit ninja yı bir türlü sevemedim.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Bu bölüm gamecenter özelliğini kullanarak arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çoklu oyuncu desteğine sahip yani multiplayer destekli oyunları içerdiğinden.

Fruit Ninja eskide olsa Gamecenter automatch yani otomatik rakip bulma özelliğinin en çok kullanıldığı oyun olduğu için dahil edildi.

İnceleme için tşk ederiz. Fruit Ninja gerçekten çok zevkli bir oyun özellikle de arkadaşlarınla oynayınca

Forumda Turnuvası bile yapıldı Daha büyük bir turnuvası da yakında yapılacak

Game Center ile arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz oyunlar arttıkça hayat daha güzel olacak

• star battalion 1 dolar ken ındırmıstım grafıkler guzel ama kontrol gercekten zor helekı sımdıkı fıyatıyla ındırmeyın derım..buarada zen bound 2 kesınlıkle muhtesem bır oyun mutlaka deneyın fıyatı 2.99 ama daha fazlasına bıle değer..
  • Ellerinize sağlık, İphone için oyunların yanı sıra, en iyi uygulamalar, ipuçları , aksesuar tanıtımı gibi (reklamda sağlar)yenilikler zenginleştirilebilirse çok daha iyi olabilir...
    Ayrıca oyun isimleride sabitlenirse video'dan önce, hangi incelemelerin yapılacağına dair fikrimiz olur.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 21 Şubat 2011; 14:42:25 >
  • Trenches Harika bir oyun
  • symbian teller içinde olsa keşke :)
  • beğenisi var güzel bir inceleme olmuş ,teşekkürler
  • pool barın kontrolleri zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

symbian teller içinde olsa keşke :)

Şu an için N8 için yapabiliriz ama tek bir model ve Gameloft ve EA'e ait oyunlarla bu tür programların çekilmesinin pek bir manası yok. Amacımız gizli kalmış yada devasa oyun dünyasından seçmeleri göstermek.
    Windows Phone 7 'ye bir çok yazılımcı destek veriyor. Birde standartları olan bir cihaz yani bir oyun tüm cihazlarda aynı yada birbirine yakın davranıyor.
  • Hocam teşekkürler. bu bölümün kesilmeden haftalık rutine bağlamasını diliyorum.
  • video için teşekkürler

ilgimi çeken oyun olmadı
  • güzel bişeymiş hoşuma gitti
  • '' .... adlı oyunla sizleri bir süre başbaşa bıraktıktan sonra diğer oyunumuza geçelim '' cümlesine alternatif yeni cümleler türetemezmisiniz ? bi noktadan sonra cok dikkat bozucu ve sıkıcı oluyor
  • oyunlara bayıldım süperler
  • süper oyunlar var
  • Video'da emeği geçen herkeze teşekkürler.Gelecek videolar'da oyunlar hakkında daha derin acıklama yapılması bence iyi olur.En azından oyunun kaç mb.olduğunu solda ufak bir yazı ile bile belirtseniz bilgi sahibi olur , indirmeden o oyunu üyeler.

* Birde ilerlemeli oyunlardan seçme yapsanız harika olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.