Şimdi Ara

haftanın maçında Fenerbahçe'nin ilk onbiri ne olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe trabzon ile oynayacağı maça kesinlikle 3-5-2 çıkmalı. ozan kardeşimizi sağ bekten kruse'nin yerine alıp, forvetde vedat ile birlikte kruse'yi vedat'ın yanında serbest bırakmalıyız. 3-5-2 haricinde herhangi bir diziliş korkak bir diziliş olacaktır. 3-5-2 ile oynarsak golü erken bulur, trabzona da en az dört atarız diyorum. 4-2-3-1 oynarsak ünal'ın ekmeğine yağ süreriz. ersun hoca'nın ne yapıp edip takımı çift forvet oynatması lazım.

• TRABZON MAÇI 11 TERCİHİM

GUSTAVO GELİRSE 11 TERCİHİM

• ersun yanal'ın 3lü savunma oynayacağını sanmıyorum. dizilişleri genelde 4-1-4-1 şeklinde olacak. ya da 4-2-3-1 de diyebiliriz. 4 lü'nün öndeki 1 ya da 2 li den biri gustavo ve ya jailson olur. bu oyuncu savunmayı 3 ler, kanat bekleri öne çıkar.

kadro

altay

isla zanka serdar hasan ali
    (dirar) (rami)

emre jailson
    (gelirse gustavo)

moses kruse rodriguez

vedat
  • neden 3-5-2 istiyorum, oyuncuların yüksek performans göstermesi için. 3-5-2 başlasın. gollerden sonra istediğini yapsın ersun hoca. yani bu maçtada yüksek performans gösteremeyip, uyutarak maç kazanacaksak, kimseyi kandırmasınlar.
  • Altay
    Ozan Zanka Serdar Dirar
    Jaja Emre
    Deniz Kruse Garry
    Vedat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allâme kullanıcısına yanıt
    ünal "Rakip takımın teknik adam değişikliği, rakip takımın sistem değişikliğini de dikkate almamız gerekiyor. 3’lü savunma ile oynadılar. Biz bunu müsabaka öncesinde de anladık, tedbirimiz aldık. Bazı oyuncular adaptasyonu sağlayamadı. İlk yarı kabul edilemez tarzda oynadık. Şartlar ne olursa olsun sistem oynamaz. Siz fiziksel olarak teknik taktiğin dışında psikolojik olarak hazırlanmazsanız saha içinde duruşu göstermezseniz zorluk yaşayabilirsiniz. İlk yarı bunu yaşadık. İkinci yarı bence iyi mücadele etik görünen o biraz daha zorlanacağız, biraz daha zamana ihtiyacımız olacak" dedi.

4-5-1 oynamayacak trabzon. bunu yapamıyor zaten. 4-2-3-1'in karşıtı 4-5-1'dir. bu durumda bence ersun hoca ilk yarıya, seyirci üstünlüğünü alarak zoru başarmalı. 3-5-2 çıkarmalı. ne yapsın etsin 3-5-2'yi görelim.

• Altay
    Ozan Zanka Serdar Dirar

Tolga. Emre

Deniz Kruse Alper

Muriqi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence trabzon 4-2-3-1 çıkacak. bu sebeple bu dizilişe 3-5-2 ile cevap verirsek, üstünlük bize geçer. daha da bişi demiyorum.
  • baytar kullanıcısına yanıt
    İsla sakat

• Altay
    Dirar serdar zanka abdülcebrail
    Jailson Ozan
    Deniz kruse garry
    Vedat

• ozan-zanka-rami-dirar
    -----cailson---emre---
    deniz--------rodrigez
    -----kruse---
    -----vedat-----

Nasıl olmalıdır değil bu kadro banko çıkacak. rami eğer fizik olarak hazır değilse kara kuru oğlan stopere tolga göbeğe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martax32 -- 1 Eylül 2019; 0:54:47 >
  • metinuster kullanıcısına yanıt
    sen bu kadroyla fm oyna küme düşersin. tabi yönetim 10. haftada seni kovmazsa
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    Bu kadro 11 planı iddada oynanıyomuydu ? keşke oynasaymışım.
  • şu maç 30. dakikada bitmişti. skora bakar mısınız, 1-1.

hoş geldin eziyet. neredeyse ikinciyi de yiyorduk. kahrolsun 4-2-3-1 yürümez dedik di mi. şidmiye maç bitmişti.
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    evet kardeşim yürümüyomuş o yüzden 1 tane atıp 45 dakkada 6 tane net kaçırdık. 3 5 2 falan oynasak kesin kaçmazdı o goller. Dizilişin 3-5-2 olduğunu görseler futbolculara gol kaçırmama büyüsü aktif olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martax32 -- 1 Eylül 2019; 22:50:18 >
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    sen bu maç böyle bitince, onu fenerbahçe taraftarına anlatırsın. beşiktaş'ın 1-1 lik maçına benzeyecek. ozanı sağ bekte oynatmakla, onu oradan almış olmanın anlamını göremiyorsan ben ne diyeyim sana. senin anlamadığın esas konu ise golleri kimin kaçırdığı. bunun adı büyü değil taktik yanlış.
  • arkadaş ya yen ya da yenil. tek kelime ile rezalet. daha da yorum yazmayacağım takımla ilgili.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.