Şimdi Ara

Haftanın ürünü adidas Q23048 Nizza 68 TL. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
5.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benden hemen sonra kaldırdılar sanırım son alanım.

Sipariş tarihi: 25/02/2014 08:35:06
    Durum: Hazırlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

quote:

Orijinalden alıntı: goldenshot_

Bu sektörün en eski firmlarından,bir sürü mağazaları var,Rize merkezli bir şirket,tüm ürünleri orjinal ve mağazalarından gönderim yapılıyor.Güvenli bir firma ve kargolarıda epeyce hızlı gönderim yapıyorlar...

Şu övme işlerini "er" ler yapıyor ya doğruysa bile hiçbirşeye inanasım gelmiyor.
    Neyin peşindesiniz firma ekstra para mı veriyor amacınız ne bi türlü çözemedik.

Aynen. urunu inceleme geregi bile duymuyorum.
  • Arkadaşlar itiraf ediyorum şirket sahibiyim,tüm mağazalarda benim,kafama esti dedim gireyim şöyle bir foruma dağıtayım ayakkabıları 3 tl,5 tl
    Oldumu şimdi varmı sıkıntısı olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenshot_

Arkadaşlar itiraf ediyorum şirket sahibiyim,tüm mağazalarda benim,kafama esti dedim gireyim şöyle bir foruma dağıtayım ayakkabıları 3 tl,5 tl
    Oldumu şimdi varmı sıkıntısı olan ?

Dükkanda işler iyi gitmiyor herhalde? Günde kaç tane sinek avlıyorsun dükkanında? Bize bunlarla gel SS isteriz.
  • Komik olmayın yahu
  • durum hazırlandı olarak değişmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozcann

durum hazırlandı olarak değişmiş :)

aynen

Sipariş Tarihi: 25/02/2014 07:56:11

Siparişinizin durumu güncelleştirildi:
    Hazırlandı
  • Acemiler niceliği düşüneceklerine nitelik olarak ne yapabilirler onu düşünmeliler.

Yeni yada henüz duyulmamış bir siteye mesaj yolu ile reklam yaparak güvenirliği zedelemekten başka birşey yapmıyor.

Site güvenilir olabilir ama er'ler güvenilir değil çünkü herhangi biri üye olup siteyi övebileceği gibi yerebilirde.

Bu sebebten dolayı ne iyi ne kötü objektif yorum yapamazlar.
  • quote:

Acemiler niceliği düşüneceklerine nitelik olarak ne yapabilirler onu düşünmeliler.

Yeni yada henüz duyulmamış bir siteye mesaj yolu ile reklam yaparak güvenirliği zedelemekten başka birşey yapmıyor.

Site güvenilir olabilir ama er'ler güvenilir değil çünkü herhangi biri üye olup siteyi övebileceği gibi yerebilirde.

Reis haklı olabilirsin acemide olabilirim,ama ilk defa yaptığım bişey değil,ben takip ettiğim için genelde gerçek bir fırsat görünce yazıyorum.
    Zaten herkes hatta rütbeliler neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.Yargılama modelleri hoş değil bence?
  • quote:

Acemiler niceliği düşüneceklerine nitelik olarak ne yapabilirler onu düşünmeliler.

Kimin iyi kotu objektif yorum yapacagina kim karar veriyor merak ediyorum. Nicelige gore davranan kimler acaba. Ekselans sen mufterisin. Yazik sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanaja

quote:

Kimin iyi kotu objektif yorum yapacagina kim karar veriyor merak ediyorum. Nicelige gore davranan kimler acaba. Ekselans sen mufterisin. Yazik sana.

Gerçekten yazık bana çünkü sizin gibilerle uğraşıyorum.
    Arkadaşım kimsenin nasıl yorum yapılacağına karar verdiği yok biraz düşünürsen konu, senin gibi binlerce insanın yeni üyelik açıp aklına ilk gelen şeyi foruma yazabiliyor oluşu.
    Hangisinin doğru hangisinin yanlış olduğunu nasıl anlayacaksın?
    Yazan kişi firmanın çalışanı olabileceği gibi pekala rakib firmanın çalışanıda olabilir.
    Tüm bunları nasıl objektif olarak değerlendireceksin?
    Bi yukarıda okuduğunuz mesajdan bunu anlayamıyormusunuz?

Ben 2005'den beri foruma üyeyim bilinen herhangi bir markayı övmüşlüğüm yada yere vurmuşluğum görülmez, çünkü ürün neyse onun hakkında yorum yaparım.
    Burada yıkıcı değil yapıcı yorum yapıyorum yinede beyninizle değil başka yerinizle algılıyorsunuz.

Sıcak fırsatlarda Tüm er'lere belirli bir forum kullanma süresi yada mesaj sınırından sonra cevaplama getirilmeli.
    Donanımhaber bunu yapabilir yoksa bu tartışmalar bitmez.

• Askeriyedeki hiyerarşi yetmemiş üstüne de foruma gelmiş hiyerarşi.

Artık erlerin forumlarıyla rütbelilerin forumları da ayrılsın madem.

Er gazinosu gibi Er Konu Dışı olsun. Hey güzel yaratan..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanaja

quote:

Gerçekten yazık bana çünkü sizin gibilerle uğraşıyorum.
    Arkadaşım kimsenin nasıl yorum yapılacağına karar verdiği yok biraz düşünürsen konu, senin gibi binlerce insanın yeni üyelik açıp aklına ilk gelen şeyi foruma yazabiliyor oluşu.
    Hangisinin doğru hangisinin yanlış olduğunu nasıl anlayacaksın?
    Yazan kişi firmanın çalışanı olabileceği gibi pekala rakib firmanın çalışanıda olabilir.
    Tüm bunları nasıl objektif olarak değerlendireceksin?
    Bi yukarıda okuduğunuz mesajdan bunu anlayamıyormusunuz?

Ben 2005'den beri foruma üyeyim bilinen herhangi bir markayı övmüşlüğüm yada yere vurmuşluğum görülmez, çünkü ürün neyse onun hakkında yorum yaparım.
    Burada yıkıcı değil yapıcı yorum yapıyorum yinede beyninizle değil başka yerinizle algılıyorsunuz.

Sıcak fırsatlarda Tüm er'lere belirli bir forum kullanma süresi yada mesaj sınırından sonra cevaplama getirilmeli.
    Donanımhaber bunu yapabilir yoksa bu tartışmalar bitmez.

hangisinin doğru hangisinin yanlış olduğunu anlamanın yolu kolay güzel kardeşim. insanların söylediklerine inanıp güveneceksin. kaç defa ilgili kişi/mağaza ile alakamız yoktur yazdım. algıda süreklilik var hala. ayrıca üye olan herkesin söz hakkı vardır diye düşünüyorum. sahsım adına ne firmanın ne de rakip firmanın çalışanıyım bunu defalarca dile getirdim. bazı arkadaşlar anlamamakta ısrar ediyor zira anlamadıklarını düşünmüyorum. bir noktada katılıyorum sana. bende aynen dediğin gibi ürünle ilgili yorumda bulundum buradaki arkadaşlardan bir tanesi çıkıp bizi mağaza çalışanı olmakla reklamını yapmakla ithaf etti. imdi bazısı da kalkıp bu arkadaşın iftirasına ortak oldu. başkaları beni bağlamaz. ben kendimi bilirim. kimin neresiyle ne anladığı önemli değil. ne söylediği önemli. anlayışın teşekkür ederim ama uslubun hoş değil. selametle

• Malesef yeni üyelere algı bu yönde yapacak birşey yok.
    Çünkü çoğu bilinçsizce üye olup nokta atışı ile konulara gelip kesin hükümlerle yorum yapabiliyorlar.
    Bunun önüne geçilmesi için önce forumu bir süre kullanıp alışığ daha sonra mesaj atmaları olacaktır.
    İşte o zaman o yeniler atacağı cevabın önemine göre forumda kalıp kalmama konusunda seçim yaparlar.
  • 44,5 numarayı almıştım, sorunsuz şekilde 1 günde elime ulaştı. Teşekkürler.
  • benımde bugun elıme ulastı yanlız fatura 68 lıra artı kargo ucretı olarak kesılmıs 36 lıra olarak degıl sızlerdede oylemı
  • an_k_ist A kullanıcısına yanıt
    aynen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.