Şimdi Ara

Haftanın ürünü adidas Q23048 Nizza 68 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
2
Favori
5.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emekspor.com'da bu haftanın özel ürünü Adidas Q23048 Nizza Lo Remodel 68 tl + 7,5 tl kargo...

http://www.emekspor.com/nizza-lo-remodel-q23048-adidas
     Haftanın ürünü adidas Q23048 Nizza 68 TL.

• orjinal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

orjinal mi?
    Çok güzel ayakkabı ama 43 numarası kalmamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeus_Ferre

Çok güzel ayakkabı ama 43 numarası kalmamış...

Alıntıları Göster
    herkes 43 giyiyor galiba
  • quote:

orjinal mi?
    Bu sektörün en eski firmlarından,bir sürü mağazaları var,Rize merkezli bir şirket,tüm ürünleri orjinal ve mağazalarından gönderim yapılıyor.Güvenli bir firma ve kargolarıda epeyce hızlı gönderim yapıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenshot_

Bu sektörün en eski firmlarından,bir sürü mağazaları var,Rize merkezli bir şirket,tüm ürünleri orjinal ve mağazalarından gönderim yapılıyor.Güvenli bir firma ve kargolarıda epeyce hızlı gönderim yapıyorlar...

Alıntıları Göster
    orjinal ise alırdım ama bende 43 giyiyorum.
    ben Rize'liyim.hayırlı satışlar.
  • quote:

Şu övme işlerini "er" ler yapıyor ya doğruysa bile hiçbirşeye inanasım gelmiyor.
    Neyin peşindesiniz firma ekstra para mı veriyor amacınız ne bi türlü çözemedik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende almaya niyetlendim ama dediğiniz gibi böyle gereksiz övmeler olunca insan işkillenmiyor deği. Ne yapsam acaba, sahte olma durumu olur mu ki?Ayrıca kargo ile birlikte 75 tl ye geliyor
  • ayrıca tüm mesajları da emekspor üstüne. enteresan

alacakken vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis

Bende almaya niyetlendim ama dediğiniz gibi böyle gereksiz övmeler olunca insan işkillenmiyor deği. Ne yapsam acaba, sahte olma durumu olur mu ki?Ayrıca kargo ile birlikte 75 tl ye geliyor
    Numaralar gerçekten buçukluysa orjinaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TokerCraft

Numaralar gerçekten buçukluysa orjinaldir.

Alıntıları Göster
    43 numara ayaga 8- olurmu acaba?
  • quote:

43 numara ayaga 8- olurmu acaba?

Alıntıları Göster
    Firmayı övmüyorum arkadaşlar,doğru neyse onu söyledim,sıradan bir firma ama her hafta gerçekten bazı ürünlerde normalin üzerinde indirim yapıyorlar takip edenler bilir.
    Ben takip ediyorum ve adidas,nike kullanıcıları ile paylaşıyorum.Yorum size kalmış tabiki,art niyetim yok bildirmek istedim,teşekkür ederim.
  • quote:

Firmayı övmüyorum arkadaşlar,doğru neyse onu söyledim,sıradan bir firma ama her hafta gerçekten bazı ürünlerde normalin üzerinde indirim yapıyorlar takip edenler bilir.
    Ben takip ediyorum ve adidas,nike kullanıcıları ile paylaşıyorum.Yorum size kalmış tabiki,art niyetim yok bildirmek istedim,teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Sipariş verdik bakalım, umarım orjinal çıkar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Er olmayan alıp kullanan yorumlar varsa sitede uygun başka ayakkabılarda var alınabilir gibi görünüyor yorumları alalım?
  • quote:

Alıntıları Göster
    ürünler orijinal arkadaşlar herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız cuma verdiğim sipariş bugün elime ulaştı tek sıkıntı iadelerde kargoyu karşılamaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufakps3

ürünler orijinal arkadaşlar herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız cuma verdiğim sipariş bugün elime ulaştı tek sıkıntı iadelerde kargoyu karşılamaması

Alıntıları Göster
    Neden dürüstçe firma yetkilisi gibi yazmıyorsunuz, şimdi kafam karıştı işte. Alacak adamı da soğutuyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Neden dürüstçe firma yetkilisi gibi yazmıyorsunuz, şimdi kafam karıştı işte. Alacak adamı da soğutuyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Ürünün büyük numaralarının çoğu satın alınmış bile,bugün kapatırlar bu ürünü!
  • quote:

+1
    ayıp birşey mi, sıcaksa sıcak der alırız, yok değilse zaten kim olduğun önemli değil , basarız şikayeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

+1
    ayıp birşey mi, sıcaksa sıcak der alırız, yok değilse zaten kim olduğun önemli değil , basarız şikayeti
    Haftanın ürünü günün ürünü olma yolunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Haftanın ürünü günün ürünü olma yolunda

Alıntıları Göster
    bize bir şey kalmamış
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.