Şimdi Ara

Haftasonu EFT nasıl ol(m)uyor? (Yeni mağduriyet kapısı olabilir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
18.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • havale için zemin hazırlayın, hangi bankadan göndereceğini sorun alıcının o bankadan gidip hesap açtırın. havale ile alın, 1 saatlik uğraşla kendinizi garantiye alın. ben bu pazar araç aldım, satıcının banka hesabından bende yoktu gittim açtırdım. parayı attım hesaba noterde de havaleyi gerçekleştirdim. eftye güven olmaz haftasonu, nöbetçi noter çok güzel bir uygulama, pazar günü izin almak zorunda kalmadan alabiliyorsunuz aracı.
  • HAFTASONU EFT OLMAZ. AKSİNİ İDDİA EDEN ERGENLERE İNANMAYIN. HEYECAN ARIYORSANIZ BAŞKA YERLERDE ARAYIN
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    1) o kadar parayı taşımak risk
    2) o kadar parayı saymak kolay iş değil
    3) sahte para riski var

54000'e araba sattım geçen hafta nakit çıkarıp koysa almazdım önce bankaya giderdik hesabıma yatırırdı sonra notere giderdik.

Eskiden araba da yoktu internet de yoktu forum da yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 23 Nisan 2019; 19:15:14 >
  • Konuyu Hortlatayım,

Şimdi malumunuz noterler yeni sisteme geçti sanırım, para noterin sistemine yatırılıyor işlem sonrası noter parayı satıcıya iletiyor.

Şuandaki durum nedir yapan varmı nasıl işliyor mevzu ve haftasonu da bu işlem olabiliyor mu?

bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
  • MKVll kullanıcısına yanıt
    Şu mesajınızı düzenleyinde biri görüp sizin dediğinize inanıp dolandırılabilir, sonra elinde dekont ile kalmasın, lütfen dikkat
  • EFT var olduğundan beri sadece iş günlerinde çalışır

Yeni bişey değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.