Şimdi Ara

haftasonu indirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki konusu açılmıştır bilmiyorum bulamadım da ama tr özel haftasonu indirimler kalktı mı

• Yarın belli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır günlerden perşembe. perşembe günü haftaiçi günlerine dahildir indirimlerin cuma günü açıklanması muhtemel cuma haftaiçi günüdür lakin 1 gün önceden açıklamak daha mantıklı olduğu için haftasonu indirimlerini cuma günü açıklamaları daha muhtemeldir. cumartesi ve pazar ise haftasonları günleridir indirimlerden bu 2 gün (cumartesi, pazar) yararlanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctt butcher

hayır günlerden perşembe. perşembe günü haftaiçi günlerine dahildir indirimlerin cuma günü açıklanması muhtemel cuma haftaiçi günüdür lakin 1 gün önceden açıklamak daha mantıklı olduğu için haftasonu indirimlerini cuma günü açıklamaları daha muhtemeldir. cumartesi ve pazar ise haftasonları günleridir indirimlerden bu 2 gün (cumartesi, pazar) yararlanabilirsiniz.

Süper

• geçen haftasonu girmemiştim ama sitesinde de indirim haberi yok o yüzden sordum
  • bugün persembe cuma degil aksam belli olur konu kilit

• aatrox vardı diye hatırlıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Inşallah aatrox, lee sin veya mordekaiser filan gelir, birisi gelirse mutlaka alırım

• Ben bugunu hep cuma saniyorum ya la

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.