Arkadaşlar siz siz olun Hlim arkadaşla oynamayım.Rezil oldum.Monacoda ben zar zor 1,29 yaptım adam 1,19 u rahat rahat yaptı. :)))
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
Arkadaşlar siz siz olun Hlim arkadaşla oynamayım.Rezil oldum.Monacoda ben zar zor 1,29 yaptım adam 1,19 u rahat rahat yaptı. :)))
sen lastikleri ısıtamadın ondandır
lastıklerı nası ısıtıyon ıngılızce bılmıyomda ondan soruyom
bu akşam için f1 chalenge 99-02'de yarışmak isteyen varsa ben varım söyliyim
gece yarısından sonra olur drexler.sen yine aynı adla aynı şifre ile kur. mmx 166 da gelsin.
tamam sadrazam bi terslik olmazsa kurarım.. mmx166 ve diğer arkadaşları da bekleriz.. bu arada monaco mu yaparız
valla bana neresi olursa farketmez.server sen olduğun için bu kararı sana bırakıyorum.yani monaco da yaptığımız güzeldi.spa daki o da şahaneydi.yani tercihlerin gayet güzel o yüzden bu karar senindir.haa ama tabi yeni gelecek arkadaşların tavisyerli ya da istedikleri pistler olursa sen ona göre davranırsın.
yaw beyler oyunu nasıl kuruyoprsunuz?create game---oyun ismi--- başka bi ayar filan var mı biz bibirimizi göremedik f1 2002 de...
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
yaw beyler oyunu nasıl kuruyoprsunuz?create game---oyun ismi--- başka bi ayar filan var mı biz bibirimizi göremedik f1 2002 de...
f1 2002 yi bilmiyorum da 99-02'de dediğinde gibi yapıyorum
ya beyler cuma aksamı ordayım.su cızımlerı yetıstırıyım butunlemeye kalıcam yoksa bıde sadrazzam ın derecesını gordum hacı sız asmıssınız olayı yanınızda heralde yujı gıbı kalırım
quote:
Orjinalden alıntı: MMX 166
ya beyler cuma aksamı ordayım.su cızımlerı yetıstırıyım butunlemeye kalıcam yoksa bıde sadrazzam ın derecesını gordum hacı sız asmıssınız olayı yanınızda heralde yujı gıbı kalırım
yapma hocam yaw.. başka kimse de mi yok.. sadrazam hocam bu akşam yapmayalım istersen.. baksana kimse yok.. ben yokum bu akşam, yarın bakarız müsaitsen
tamam drexler bu akşam olmasın o zaman.
ha yaa mmx 166 benim de finaller başlayacak deliler gibi çalışıyorum evde o yüzden sana da hak veriyorum ama merak etme biz seni bekleriz
monaco olur mu?
yalnız bende f1 99-02 challenge var ona gore olur mu?
bi de ne mzan yapcaz?
sen burayı takip et, yapacağımız zamanı burda belirliyoruz.. sende gelirsin
drexler şu opyyunu kargolasana bana yaw hiç bir yerde yok....
ohoho güzell f1 challange kadrosu yavaş yavaş artıyor.
ya bu arada derkin mağdur kaldı drexler sen bi güzellik yap ona eğer cd varsa elinde gönder derkin e.