abi bende iş yok halimden korkun....Adam nerde rekor varsa hepsini alt üst ediyor.Cihadda aramıza yeni katıldı f1 delisiyim diyor.Dikkat edin.....
bende bulamadım bu oyunu birkaç yere daha sorayım eğer bulamazsam o zaman birinizden istiycem artık
derkin eğer imzanda yazdığı gibi şirinevlerde oturuyorsan kargoya gerek yok.. ben oraya yakınım, elden ulaştırırım sana
göztepeli sen nerde oturuyosun.. ona göre sana da birşeyler yaparız artık
şirinevlerdeyim abi ne zaman nerde ulaştırırsın nasıl anlaşırız????bu haftasonuna kadar alayımda kapışalım :)
evet yahu göztepeli yi de ulaştırırsan iyi olur drexler.
yani biz şimdi f1 challange kadrosuna 6,7 bilemedin 8 kişi çıkarsak süper olur.
hee derkin seni de haftasonuna kadar aramızda görmek isteriz.(göztepeli seni de görmek isteriz tabii)
hatta tamamen organize olduktan sonra resmi yarış , antrenman,sıralama turları günlerini de açılayıp kimseyi madur etmeden kapışırız diye düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: drexler22
derkin eğer imzanda yazdığı gibi şirinevlerde oturuyorsan kargoya gerek yok.. ben oraya yakınım, elden ulaştırırım sana
göztepeli sen nerde oturuyosun.. ona göre sana da birşeyler yaparız artık
ben izmirdeyim, bugün sözde sorucaktım oyunu ama fırsatım bile olmadı bu saattten sonra bu yorgunlukla dışarı çıkmadım zaten felaket sıcak
yahu gençler bu gece oraganizasyon yapıyo muyuz?
yoksa ben bilgisayarı kapatıp yatacam bi haber verin var mı yok mu drexler nerelerdesin?
quote:
Orjinalden alıntı: sadrazzam
yahu gençler bu gece oraganizasyon yapıyo muyuz?
yoksa ben bilgisayarı kapatıp yatacam bi haber verin var mı yok mu drexler nerelerdesin?
hocam kusura bakma bu sayfaya bakmak aklıma gelmedi bu gece.. derkin'le konuştuk, cd olayını halledicez bikaç gün içinde kısmetse, haftasonu o da bize katılacak
göztepeli hocam izmirde olman kötü olmuş.. sen izmirde araştır biraz bence bulursun.. yada internette paylaşım programlarından yada oyun sitelerinden indirebilirsin bence.. olmazsa sana da kargoyla yollarız
drexler22 ile cd işini halledemedik başka arkadaş ok mu cd verecek???
bana da bi arkadaş cd bulacaktı bulamamış şimdi ben bakıcam bende bulamazsam 2002 ile idare edicez napalım
yaw arkadaşlar elinizin altında internet var.. birsürü oyun sitesi, paylaşım programı vs. var.. onlardan kesin bulursunuz
eyvah derkin amma kötü haber veriyon bize haa.yani seni şimdi kaybettik biz öle mi
bilmiyorum kadroyu biraz daha genişletmemiz lazım.yani bunun bi yolunu bulmamız lazım.
şu anda england kurulu durumda 2002 oynayan varsa gelsin 23:18
bu arada avusturya a1 ring de yarıştım az önce normalde 2002 de yok galiba garip değilmi
abi buldum internetten çektim.hatta aylar önce çekmiştim ama internetten oynayınca hata veriyor.Denedik o gün olmadı işte ne yapalım....
Bi bulamadım şu cd yi.Gelin sizi 2002 2002 ci yapalım isteyen kargo gönderirim cd yi....
Cumartesi akşamı f1 2002 yapalım....
quote:
yaw arkadaşlar elinizin altında internet var.. birsürü oyun sitesi, paylaşım programı vs. var.. onlardan kesin bulursunuz
yahu yok ben almıyım 2002 den o da vardı daha önce ben de.daha sonra salladım gitti. internetten online programlarını bulabilirsin diye düşünüyorum 99-02 nin.
bilemiyorum derkin artık umutlarım tükendi.
yani napalım siz isterseniz 2002 oynayın.
ha bu arada mmx 166 cuma günü geldi.bu gece bilmiyorum drexler müsaitse seni de görmek isteriz server da.
tabi bilmiyorum bu gece yapacakmıyız.
quote:
Orjinalden alıntı: sadrazzam
yahu yok ben almıyım 2002 den o da vardı daha önce ben de.daha sonra salladım gitti. internetten online programlarını bulabilirsin diye düşünüyorum 99-02 nin.
bilemiyorum derkin artık umutlarım tükendi.
yani napalım siz isterseniz 2002 oynayın.
ha bu arada mmx 166 cuma günü geldi.bu gece bilmiyorum drexler müsaitse seni de görmek isteriz server da.
tabi bilmiyorum bu gece yapacakmıyız.
müsaitim abi mmx166 gelsin de 3 kişi yapalım bu akşam.. saat 12'de burdayım, gelirseniz ayarlarız
derkin hocam koca istanbul'da f1 ch 99-02 yok mu yaw şimdi.. ben bakiyim oyun satan yerlere, bulursam sana yollarım.. ama bendeki cd neden kopyalanamadı onu da anlamadım gitti
quote:
müsaitim abi mmx166 gelsin de 3 kişi yapalım bu akşam.. saat 12'de burdayım, gelirseniz ayarlarız
derkin hocam koca istanbul'da f1 ch 99-02 yok mu yaw şimdi.. ben bakiyim oyun satan yerlere, bulursam sana yollarım.. ama bendeki cd neden kopyalanamadı onu da anlamadım gitti
Koca İzmirde de yok, gerçi fazla araştıramadım bu haftada 2002 ye devam... İnternetten çekin demişsiniz ama ben o kadar sabırlı değilim kusura bakma
huu huuuu kimse yok mu.. sadrazam, mmx166 burdaysanız el kaldırın.. biraz bekliyip çıkıcam yoksa