|
Haftaya A101, BİM ve ŞOK marketlerde hangi teknolojik ürünler var?
-
-
Beyaz eşyaların enerji sınıfı niye E? Önceden A++ sınıfı olan ürünler şu an E sınıfına geçmiş. Elektrik faturalarının cep yaktığı bu günlerde alacağınız eşyaları iyice araştırmanızı ve dikkatle seçmenizi öneririm.
-
Yeni bir şey değil. Zaten bu versiyon daha mantıklı. Neydi o öyle +++++ Intel'in işlemcileri gibi gidiyordu :P
Mart 2021'den itibaren buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi ve bulaşık makinelerinde kullanılan A+, A++, A+++ enerji sınıflandırması yerine yeni sınıflandırma sistemi olan A,B,C,D,E,F,G enerji sınıfları kullanılacaktır.
-
Evet hocam haklısın da verimlilik açısından daha iyi değil miydi? Yeni sınıflandırmaları neye göre yaptılar acaba? O zaman A+++ olan A sınıfı, A++ olan B sınıfı diye mi gidiyor? Bilginiz varsa aydınlatın hocam.
-
Konuların çoğuna yorum yazamıyoruz. SMS onayı gerekiyor. Bir DH kalmıştı fişlemeyen.
-
A+++ olan A ya da tekabül etmiyor. Çok daha sıkılaştırıp zorlaştırdılar. Avrupa Birliği tarafından güncellendi bu sınıflar, biz de uyduk.
Örneğin eski A+++ lar D ye denk geliyor artık. A++'lar E ye, A+ ların bir kısmı E ye daha büyük kısmı F ye denk geliyor.
Tüketici A+ görüpte bu az tüketiyor gibi algının önüne geçmek için yapıldı.
Veririmlilikte bir şey değişmedi aslında. Önceki değerlerin harf karşılıkları değişti. 250kw tüketen bir ürünü artık yemyeşil çok az tüketiyor gibi göstermek yerine D olarak turuncu olarak göstermek zorunda kalıyorlar. Sanırım ileride daha az tüketen verimli ürünler gelmesi planlanıyor. A++++++ olarak gitmek yerine, verimli ürünlere yer açtılar.
-
Yıllardır böyle degil mi zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eskiden çok az konuya yazamıyorduk şimdi çoğu konuya yazamıyorum.
-
öyle özdeşleştirme yapamayız, yeni standart yeni sıralamalar, buna alışacağız. zaten şu anda piyasada olan en verimli sınıf D var ve aşırı pahalılar. A ve B sınıfı da var buzdolabı mesela ama küçük 30lt lik mini mini bar tarzındalar, büyükler o kadar verimlileşemedi henüz
-
Reeder,Toshiba,Pirana gibi markaları alıp paranızı çöpe atmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu bende bayağıdır düşünüyordum eskiden milattan kalma led tv var evde o bile alırken A+++ filan yazıyordu suan ürünlere bakıyorum hep E B C daha çok kafa karıştırıcı oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bim _ a101 _şok marketlerde ucuz algısı yapılan cihazlar aslında ucuz değil tavsiye etmem dışarıdan netten araştırın almadan önce bir bakın derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değişen bir şey yokki, hep aynı şeyler.
-
Vestel alt markası Toshiba öyle değil hocam. Zincir market değilde carrefoursa veya migros gibi yerlerde alınsa daha iyi. Ben aldım memnunum. 3 yıl garanti olayı kaç tv firmasında var? 32LL3C63DT modelini 2 bin liraya almıştım. Tam fiyat perfomans. Yazılım Vestel zaten, smart olmasına rağmen hızlı arayüz. Aldığımdan beri 3 sefer yazılım güncellemesi aldı. Alt marka olmasına rağmen yazılım güncellemesi alıyor daha ne olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 13 Mart 2022; 12:27:13 > -
Ayçiçek yağı var mı? Sen onu söyle.
-
Hocam iki adet lg tv m var. Birisi 34 ayda bazı led leri %100 ışıkta yakmaya başladı. Ekranın çeyrek kısmı %100 ışıkla yanıyordu.
Öbürünün de ledler gitti 3 yılda felan.
Aklınızda bulunsun
KAFA karıştırıcı değil bilhakis daha iyi oldu yeni sistem. herkes +++ yapıyordu. kriterler zayıftı. şimdi işi bilen firma a yapar anca
-
2 tane alırsan 20 lira da indirimi var.
BU 3 HARFLİLERİN REKLAMINI YAPMASANIZ İYİ OLUR BUNLAR SINIFTA KALDI.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
A+++ olan A ya da tekabül etmiyor. Çok daha sıkılaştırıp zorlaştırdılar. Avrupa Birliği tarafından güncellendi bu sınıflar, biz de uyduk.
Örneğin eski A+++ lar D ye denk geliyor artık. A++'lar E ye, A+ ların bir kısmı E ye daha büyük kısmı F ye denk geliyor. Tüketici A+ görüpte bu az tüketiyor gibi algının önüne geçmek için yapıldı. Veririmlilikte bir şey değişmedi aslında. Önceki değerlerin harf karşılıkları değişti. 250kw tüketen bir ürünü artık yemyeşil çok az tüketiyor gibi göstermek yerine D olarak turuncu olarak göstermek zorunda kalıyorlar. Sanırım ileride daha az tüketen verimli ürünler gelmesi planlanıyor. A++++++ olarak gitmek yerine, verimli ürünlere yer açtılar. |
Konuların çoğuna yorum yazamıyoruz. SMS onayı gerekiyor. Bir DH kalmıştı fişlemeyen.
|
Yeni bir şey değil. Zaten bu versiyon daha mantıklı. Neydi o öyle +++++ Intel'in işlemcileri gibi gidiyordu :P
Mart 2021'den itibaren buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi ve bulaşık makinelerinde kullanılan A+, A++, A+++ enerji sınıflandırması yerine yeni sınıflandırma sistemi olan A,B,C,D,E,F,G enerji sınıfları kullanılacaktır. |
Benzer içerikler
- en iyi emülatör
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- resim boyutu küçültme
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X