Şimdi Ara

Haftaya A101 marketlerde daha uygun fiyata Honor 8A var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Telefon fiyatlarının giderek yükseldiği bu günlerde zincir marketlerin artık giriş seviyesine yoğunlaştığını görüyoruz. Genelde Huawei’nin giriş seviyesi telefonları raflara çıkıyor.

30 Mayıs A101 aktüel ürünler

30 Mayıs A101 marketler aktüel ürünler arasında Honor 8A dikkat çekiyor. 6.088 inçlik 1440x720 piksel çözünürlüğe sahip olan ekranda su damlası çentik tasarımı kullanılıyor. Yonga seti ise 8 çekirdekli MediaTek Helio P35. 12nm üretim sürecine sahip bu verimli yonga seti Power VR 8 serisi grafik birimi ve yapay zekâ desteği ile geliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung da 5x optik yakınlaştırma modülü hazırlıyor

3GB LPDDR3 RAM yanında 32GB depolama kapasitesi sunan modelin arka kamerası 13MP çözünürlüğünde iken ön kamerası da 8MP çözünürlüğünde. 3020mAh kapasiteli batarya ise bir günü çıkaramayabilir. Parmak izi okuyucusu da olan Honor 8A için 1199TL fiyat etiketi belirlenmiş.

31 Mayıs BİM aktüel ürünler

31 Mayıs BİM aktüel ürünler arasında taşınabilir Bluetooth amfi yer alıyor. 10W ses çıkışı olan amfi ayrıca mikrofon girişine de sahip. USB girişi ile MP3 formatını da oynatabiliyor. Fiyatı 175TL olarak belirlenmiş.

Son olarak TP-Link WiFi menzil genişletici cihazı 69TL fiyat etiketi ile satışa çıkacak.

• Wifi genişletici alınır mı ? Nasıldır acaba ?

• Ucuz ürünler işe yaramaz biz aldık randıman alamadık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tp link ve bu üründen direk uzak durun, çok kopma yaşıyorum hemde 12 mt mesafede. Ayrıca bunlar neyin kafasını yaşıyor hala Huawei pompalıyorlar? eninde sonunda bir şekilde problem yaşayacak bu cihazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: WeDo_Efendi

Ucuz ürünler işe yaramaz biz aldık randıman alamadık
    Teşekkürler.
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Telefon alınır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tp link menzil genişleticiden ben de memnun değilim. Hem çekim/iletim gücü iyi değil, hem çok ping ekliyor (doğrudan modemin wifi'ının neredeyse 2 katı) hem de hızda çok kayıp oluyor. Alacaksanız antenli, daha iyi bir şey alın.

• Bakalım haftaya uygun fiyatlı hangi haberimiz olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.