Metro Toptan Marketlerde De Buyer tava 550 liradan başlayan fiyatlarla
-
-
Saplar paslanıyor mu -
Saplar kaplama. Soyulursa o da paslanır. Tavanın kendisi zaten bakım yapmazsan veya kullanmayı bilmezsen anında paslanır.
Örneğin bu arkadaş yağlamadan direkt kullanmış üstünde sulu bişey bekletmiş ve tavanın hali resimde. Sonra da şikayet yazmış paslanıyor diye
www.sikayetvar.comde Buyer Metro Marketten 700 TL'ye Aldığım Çelik Tava Paslandı İade Almıyorlar!https://www.sikayetvar.com/de-buyer/de-buyer-metro-marketten-700-tlye-aldigim-celik-tava-paslandi-iade-almiyorlar -
Daha önce metro marketin kendi markasını kullandım ve saplar paslandı. Çöpe attım. Buradaki tavaların da sapları aynı. -
alüminyum tava kullanmayın, en kötü çelik hepsinden iyidir.
Metrodan lazer kesim bir tava almıştım, 8-10 sene kullandım hala sıfır gibi.
-
Meraktan soruyorum bu tavanın bakımı nasıl oluyor? Avatanjı nedir kaplaması olmadığı için sağlıklı olması falan mı?
-
Kaplama olayı zaten bir zorunlulukmuş, yoksa hemen paslanıyor. Onu da evde kendin yapıyorsun. Yüksek sıcaklıkta tavayı komple karartıp bez yardımıyla ayçiçek yağı sürerek katman oluşturuluyor. Seasoning deniliyor bu işleme. Bizim kullandığımız döküm tavalarda da emaye katman var mesela. Yoksa, onun için de benzer bir işlem gerekirdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X