|
Haftaya A101 marketlerde uygun fiyata farklı teknolojik ürünler var
-
-
uygun fiyatli cop
-
SEG markasının bayilini a101 aldı galiba her hafta beyaz eşya satılıyor
-
Bence bu coğrafyada yumurta pişirme makinası teknolojik üründür. Ne ekersen onu biçersin. Ekmeyenler de biçio. Biz buna demokrasi dioz. Kitaplarda yazamayan şey bu yönetim şeklinin ortadoğu için olmadığı.
-
ortadoğu diye bir yer yok! kafirler gotunden uyduruyor onu! burasının adı Mezopotamya!
-
bimden dijitsu aldım
ürün beklentilerimin bile üzerinde çıktı !
eşek şakası falan yapmıyorum
gerçekten ürün çok iyi ve kaliteli !
-
Keşke Mezopotamya isminin kökeninin Yunanca'dan geldiğini ve "iki nehir arasındaki bölge" anlamına geldiğini bilsen de boş yapmasan. Son yıllarda pek sık görmeye alışkın olduğumuz model: "bilgisi yok, fikri var".
-
Yunananlılar nerde yaşıyor? Uzayda yada amerikada mı? Bölge insanının isim seçimini soyu bozuk amerikalıların uydurduğu seçimine tercih edermiyim sence?
-
Kardeş önce "kafirler" dedin şimdi rotayı Amerika'ya çevirdin. Yunanlılar ehli sünnet mezhebinden de biz mi bilmiyoruz. Mezopotamya adını tercih etmen doğru olabilir, yanlış olabilir ona bir şey demek haddime değil ama ifade ediş biçimin yanlış. İnsanları kafir diye adlandırmak da çok doğru gelmiyor bana. Üstelik günlük hayatımızda kullandığımız her şey onların üretimi olmasına rağmen. Kafir denilen insanlardan gördüğüm dolaylı ya da dolaysız iyiliği hiçbir Müslümandan görmedim. Tam tersine din kardeşlerimiz kulağımızın arkasına bile göz dikti.
-
o teknolojiye nasıl ulaştılar peki? doğuyu sömürerek. ahir zamanda yaşıyoruz o kulak arkana göz dikenlerin hiçbiri hakiki müslüman değil. müslüman kendisinden emin olunan kimsedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X