Şimdi Ara

Haftaya A101 marketlerde uygun fiyata farklı teknolojik ürünler var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya A101 marketlerde uygun fiyata farklı teknolojik ürünler var
    Haftaya A101 marketler zincirinde akıllı televizyonlardan akıllı telefonlara, kablosuz farelerden USB bellek modellerine ve benzinli motorsiklet modeline kadar farklı ürünler bulmak mümkün.

16 Mart A101 aktüel teknoloji ürünleri

16 Mart A101 aktüel teknoloji ürünleri arasında Logitech M185 kablosuz fare modeli dikkat çekiyor. 12 ay pil ömrü sunan fare 1000DPI optik sensöre sahip. Sağ ve sol el ile kullanılabilen fare 189TL fiyat etiketi ile satılacak ve oldukça uygun.

Ayrıca Bkz.A101 marketler elektrikli otomobil satışına başlıyor

Toshiba markasına ait 32 inçlik uydu alıcılı akıllı televizyon 2x HDMI ve 1x USB girişleri ile 3599TL fiyat etiketine sahip. 6.53 inçlik HD+ ekran, Helio G35 yonga seti, 3GB RAM, 64GB depolama, 13MP üçlü kamera ve 5000mAh bataryası olan Redmi 9C modeli 3999TL.

6.7 inç ekran, Unisoc T610 (2+6) yonga seti, 4GB RAM, 128GB depolama, 48MP arka kamera, 5000mAh batarya gibi özellikleri olan reeder S19 Max Pro modeli 3599TL iken Sandisk markasına ait 128GB USB 3.2 bellek de 209TL olarak satılacak. Son olarak Volta markasına ait APEC 125 CC benzinli motorsiklet de 19990TL ile alıcılarını bekliyor.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• uygun fiyatli cop

• SEG markasının bayilini a101 aldı galiba her hafta beyaz eşya satılıyor

• Bence bu coğrafyada yumurta pişirme makinası teknolojik üründür. Ne ekersen onu biçersin. Ekmeyenler de biçio. Biz buna demokrasi dioz. Kitaplarda yazamayan şey bu yönetim şeklinin ortadoğu için olmadığı.

• jubeii kullanıcısına yanıt
    ortadoğu diye bir yer yok! kafirler gotunden uyduruyor onu! burasının adı Mezopotamya!

• bimden dijitsu aldım
    ürün beklentilerimin bile üzerinde çıktı !
    eşek şakası falan yapmıyorum
    gerçekten ürün çok iyi ve kaliteli !

• Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt
    Keşke Mezopotamya isminin kökeninin Yunanca'dan geldiğini ve "iki nehir arasındaki bölge" anlamına geldiğini bilsen de boş yapmasan. Son yıllarda pek sık görmeye alışkın olduğumuz model: "bilgisi yok, fikri var".

• alaz1903 kullanıcısına yanıt

Yunananlılar nerde yaşıyor? Uzayda yada amerikada mı? Bölge insanının isim seçimini soyu bozuk amerikalıların uydurduğu seçimine tercih edermiyim sence?

• Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt

Kardeş önce "kafirler" dedin şimdi rotayı Amerika'ya çevirdin. Yunanlılar ehli sünnet mezhebinden de biz mi bilmiyoruz. Mezopotamya adını tercih etmen doğru olabilir, yanlış olabilir ona bir şey demek haddime değil ama ifade ediş biçimin yanlış. İnsanları kafir diye adlandırmak da çok doğru gelmiyor bana. Üstelik günlük hayatımızda kullandığımız her şey onların üretimi olmasına rağmen. Kafir denilen insanlardan gördüğüm dolaylı ya da dolaysız iyiliği hiçbir Müslümandan görmedim. Tam tersine din kardeşlerimiz kulağımızın arkasına bile göz dikti.

• alaz1903 kullanıcısına yanıt

o teknolojiye nasıl ulaştılar peki? doğuyu sömürerek. ahir zamanda yaşıyoruz o kulak arkana göz dikenlerin hiçbiri hakiki müslüman değil. müslüman kendisinden emin olunan kimsedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.