< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haftaya BİM marketlerde akıllı telefon geçidi var (3. sayfa)
-
-
Telefonda garantinin bir önemi kalmadı gibi bir şey. Firmanın resmi garantisinin olmasındansa doğru dürüst kasko firmasından kaskoyu tercih ederim. En azından düşme, kırılma, su vb. her şeyi kapsıyorlar.
-
bu kaçak telefonlar nerde satılır özelden yazın yahu? kime sorsam tezgahın altına giriyor, bir daha da çıkmıyor
-
bunlarda telefon mu
-
Biraz önyargılı bir yorum olmuş hocam sanki. Sana yaşadığım bir olaydan bahsetmek isterim. 2018 yılında Samsung Galaxy note 8 cihaz satın aldım. Fakat bu cihazlar amoled ekran olduğu için, elimde olmayan sebepler ile, ghost screen oluşutu. Şarj soketim de kafayı yemişti. Sıvı teması olmadığı halde durmadan sıvı teması var diye uyarı alıyordum. Ben de 2019 Haziran ayında cihazı, Mecidiyeköy/ ŞİŞLİ' de açılan Samsung servisine götürdüm. Servis, cihazı ilk önce kendi bilgisayarına bağlayıp, donanımsal olarak farklı bir sorun var mıdır diye test etti. Batarya'nın da %80 civarına düştüğünü gördü. Ekran + batarya + şarj soketi değişimini yapacaklarını söylediler. Bende tamam dedim. 1 gün sonra cihazımı hiç bir ücret ödemeden teslim aldım. Yine garantiin bitmesine 2 gün kala, cihazı götürdüm, Bataryayı kontrol ettirdim. Yine gücünün %80'e düştüğünü fark ettiler. Aldılar cihazı, yarım saat içinde, yeni batarya takılmış bir biçimde teslim ettiler. Yine para ödemedim.
Garanti kapsamında, cihaza yapılan işlemler yine bir cihaz parası kadar normalde cepten yaptırılsa. Bu yüzden, yeni bir cihaz alacağım zaman, bu hizmeti gördüğüm için, Samsung almayı planlıyorum.
Bu arada eskiden Iphone 6, 6s, 7 dönemleri zamanları, Apple, cihazda ufak bir problem dahi olsa, yenisi iledeğiştiriyordu. Iphone X'ten sonra, Apple'da öküz altında buzağı aramaya başladı. Bu bir gerçek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizin gibi sansli kullanicilar Azinlikta maalesef
Bende garanti süreclerinde Nadirde olsa aninda degisim yapilan ürünüm oldu
Ama bunlar 10/1 oran diebilirim
kullaniclarin büyük cogunlugu.maalesef garanti süreclerinde mağdur ediliyor.
Keske tam tersi olsa magdur olanlaz azinlikta olsa ama Türkiyede durum tam tersi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 5 Eylül 2022; 12:20:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yakın zamanda anneme telefın aldım alırken redmi 10 la samsung a13 arasında kaldım fiyatları aynı segmentte. samsungtan yana kullandım tercihimi. ne yazıkki güncelleme yaparken çöken redmi haberleriyle dolu etraf
Arkadaşlar RedMi 9c internette daha ucuz.
RedMi 10 daha uygun Bim de.
Pedere telefon alacağız.
Samsung m12 mi RedMi 10 mu?
Biz de şuan telefon bakıyoruz Samsung alalım o zaman.
sahibi satıyor bunları hep sahibinden satılık oluyor sahibini ararsan bulursun sahibinden telefonları hocam.
bulamıyorsan iyi bakmamışsın demektir.
-
hangi telefon o hocam, NFC ve kızılötesi var bataryası da 5000+mah de de ben de alayım bir tane
K40 Gaming var tarifine uyan ama onun da Band20 eksikliği var, şehir dışında vs şebeke sorunu yapabilir maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 5 Eylül 2022; 15:17:55 > -
Oneplus 8T 1,5 ay önce almıştım
Xiaomi telefonları alınmaz 11 serisi ve üstündeki modellerde direnç değişimiyle imei atılıyor güncelleme aldığında tekrar imei atmanız gerekiyor
hem telefon açılıyor hem de güncelleme aldığında imei atıyorsunuz + reklam ve güncelleme sorunu telefonu ÇÖP yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Eylül 2022; 16:16:6 > -
ekonomi ileriye gitseydi bu telefonların değeri 5 bin değilde 500 tl olucaktı
-
Bakın o alcatel'in Yunanistan ve Bulgaristan fiyatı neymiş.
https://www.technomarket.bg/telefoni/alcatel-1-ds-16gb-black-5033f-09203592
Bir asgari ücretli yunanistan vatandaşı bu telefonu 3 günlük çalışmasıyla alabilirken
Bir asgari ücretli bulgaristan vatandaşı bu telefonu 5 günlük çalışmasıyla alabilirken
Bizse bu ucuz!!! telefonu alabilmek için 1 hafta ve 2 saat filan çalışmalıyız.
Ki bu cihaz o sitelerde pahalı bile, daha evvelden bim bunun 8 gb olanını da aynı paraya satmıştı
O cihaz 35 euro muydu neydi.
-
Yalnız Oneplusta da IMEI sorunları başladı artık,9 serisinde android 12 de IMEI atılmıyor,güncelleme yapılmıyor vs..10 serisi tam çöp zaten,batırdılar iyice..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 5 Eylül 2022; 22:13:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vestelden kürdan almam ben.
Bu vergilerin sebebi vesteldir kimse kusura bakmasın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X