Şimdi Ara

Haftaya BİM marketlerde akıllı telefon geçidi var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
8.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 bin TL ye amiral gemisi cihazlardan, giriş seviyesi cihazlara düştük. 300 dolarlık cihazlar 10 bin lira olmuş. Telefon almak da hayal oldu artık.

• Akıllı telefon geçidi, sanki 5-6 yıl önceki habere benziyor.

• ülke seviyesine uygun cihazlar maalesef

• Herkes kötü yorum yapmış fakat redmi 10 2022 gayet iyi cihaz, 4500'e kadar telefon bakanlara öneririm ama bim'den almaya gerek yok, çoğu yerde 4500.

Ayrıca bu telefonların neden eleştirildiğini anlamıyorum, bu fiyatlara sıfır olarak başka cihazlar varsa onları önerin, insanlar onları alsın.

Bu giriş seviyesi cihazlara çöp demek yerine, giriş sistemi telefonun dahi 4500 tl olmasına neden olan siyasileri eleştirin.

• Sırf konu açmak için yapılan bir haber

• Android go olsada 1 gb ram işi balondan başka bir şey değil :(

• Akıllı telefon geçidi demişsiniz de bu bildiğiniz elektronik çöp geçidi. Doğaya zarar, gereksiz karbon ayak izi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten aydınlandım ne teknoloji ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ucuz diye o alcateli almayin kanser olursunuz yavasligindan. Ananiza nenenizede almayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tanesi 1 çöp etmiyor. O kadar boş cihazlar maalesef.

• Çağdaş kullanıcısına yanıt

İşletim sistemini idare etse de yükleyip kullanacağı uygulamalara yetmez. Buna bu parayı vereceğine gidip Nokia tuşlu telefon alsan daha iyi.

En azından sinir hastası etmez.

• aman diyeyim paranızı bu 9cye falan yatırmayın 2 gün sonra temiz telefon diye satmaya çabalarsınız. benim j7 coreun oyun performasnı, ısınma ve stabilitesi daha iyi bundan. alcatel çok uygun ama telefonun özellikleri 2016 dan kalma. bu devirde 1 gb ram 16 gb hafıza ile satılan sıfır telefon olması ilginç. anne baba telefonu olarak bile kullanılmaz 2 gün sonra donar hafıza dolu der. bunun yerine telefoncudan 1000 liraya taş gibi 2.el 3 gb ram 32 gb hafızalı telefon bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan4292 -- 4 Eylül 2022; 10:44:49 >
  • Admin kardeş bende bir şey sandım ya 😏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt

3500 liraya babama sıfır android telefon bakıyorum,öneriniz ne olurdu

• Akıllı telefon derken???

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

o fiyata illa sıfır istiyorsan realme c21y gibi modellere bakabilirsin. tam baba telefonu yüksek bataryası var, oyun falan oynamıyordur zaten günlük kullanım için gayet yeter. yada fiyat arttırıp samsung a23 falan alırsan baya götürür.

• Geçit değil bildiğin şölen bu. Haftaya telefon şöleni var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen git Iphone'ların vergisini artır fiyatını yurtdışının 2 katına getir, sonra vatandaşa bu dandik ne idüğü belirsiz Çin mallarını layık gör. İthali bile yasaklanmalı, Çin ürünlerinden kimse memnun değil, sonra gidip Samsung veya Iphone'a geçiyorlar gereksiz Çin malı elektronik atığı oluşuyor.

• Vestel kurumsal mağazası N11'de kampanya var. Vestel Venus E5 1750 lira. Annesine babasına almak isteyenler düşünebilir. Alcatel alacağınıza biraz ekleyin bunu alın.

Android 10

3400 mah

720p ekran

3/32 gb

type-c (şarjı yanlış takma olayı yok annem için)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.