< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Haftaya BİM marketlerde HP ürünleri var (2. sayfa)

-
-
by by afganistana 👋🏻✋🏻👋🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen yazdıklarımı okuyup kudurabilirsin 🥰
Yo ben hergün okuyorum elhamdülillah..quote:
Orijinalden alıntı: galaxyg
Sen yazdıklarımı okuyup kudurabilirsin 🥰
Asıl kuduran sensin burda..hiç bir zaman İslam dinini sen ve senin gibi zıt görüşler düşüremez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oku oku .. ben de müslümandım bir zamanlar okuya okuya oluyor bazı şeyler
tabii at gözlüklerini atman gerek 🥰
Tanrı doğru yolu göstersin hidayet versin sana
Dostum ben defalarca Kur'an'ı okudum sen felsefik olarak bakmamıssin klasik kelam da okumussun..dinler tarihi teolojiyide çok iyi bilirim semavi dinlerin bütün kitaplarını okudum..o yüzden bana oku dersen cevap hazırquote:
Orijinalden alıntı: galaxyg
Oku oku .. ben de müslümandım bir zamanlar okuya okuya oluyor bazı şeyler
tabii at gözlüklerini atman gerek 🥰
Tanrı doğru yolu göstersin hidayet versin sana
Ben de okudum merak etme
Tabii okumak var okumak var
İyi ki günümüzde islamın geri kalmış öğretileri değilde LAİK TÜRK CUMHURİYETİNİN öğretiler uygulanıyor
kadınla erkek eşit mirası paylaşıp , şahitliği eşit sayılıyor kendi başına sokağa seyahata çıkıp 9 yaşında evlendirilmek zorunda kalmıyor değil mi hocam 🥰
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 21 Ağustos 2021; 13:59:43 >
Bu arada mikroskopu bilmiyorum ama teleskop berbat. Tezekden yapmislar.
Drone alınır mı?
150 tl lik yazıcı olmuş 400 tl.
Bim de 99tl
Nette 97 TL
Sozde indirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sinan26trEğer sizde öğütlediğiniz gibi kur-an'ı ve dinimizi öğrenseydiniz; dinimizin bilime, okumaya ve araştırmaya ne kadar önem verdiğini idrak edebilir, ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine ulaştırabilmek adına daha yapıcı olabilirdiniz.
Kuran ve muasır medeniyet, yanyana gelebilecek şeyler değil kusura bakmayın..
Ne kadar salak salak yorumlar var.. Ne kadar saçma sapan bir toplum olduk biz.. Saygısız.. Karaktersiz..
hadise göre 6 yaşında
hadise göre recm de var
hadise göre bir ton suç işleniyor
Kurana uymayan kuranın emretmediği hususları peygamber efendimiz neden emretsin insanlara ? Hiç bunu düşünmez misin ? Uydurma hadis olduğu buradan belli bir kere.
Zeyd hususunda ise peygamber efendimizden 10 yaş küçük olduğunu görüyoruz. Bahsettiğiniz olay ayet ile gerçekleşmiştir ve sebebi de artığım linke bakarak anlayabilirsiniz.
tdv islam ansiklopedisi
ZEYD b. HÂRİSE - TDV İslâm Ansiklopedisihttps://islamansiklopedisi.org.tr/zeyd-b-hariseKadına aklı yarımdır diye hangi ayette yazıyormuş ?
Erkek- kadın şahitliğinde ise adaletsiz bir durummuş gibi görünse de kadınların çok kolay iftira atabileceğini hiç görmedin sanırım. En basitinden haberlere bir göz at. Suçsuz günahsız gençleri nasıl iftira ile tek bir söz ile içeri attırıp hatta babasına katlettirenleri. Ki bu benim gördüğüm duyduğum daha bir ton şey bir ton farklı konu vardır.
Her kadın böyle diyen yok olamaz da. 2 kadın denmesinin sebebi belki de öteki kadının vicdanı el vermez diye olabilir. Farklı bir şey de olabilir. Allah bu şekilde emretmiş emre uymak zarar getirmiyor
Kadın-erkek mirasında da gerçek ortada değil mi? Eve kim rızık getiriyor ? Genel kanıyı söyle bana kadınlar da deme. Erkekler elbette. Evlenirken de erkekler her şeyi karşılar mehri verir evi de geçindirir. Bu böyledir.
Düz okursan şu an sana anlatılan deminen dünyanın hikayeleriyle kuranı kerimin dediklerini yargılarsan elbette bu hiç de adaletli değil dersin. Ama bu yanılsama. Bir kere kadın ve erkek eşit yaratıklar değiller eşit yaşam sürmüyorlarken kuranın günlük yaşama uygun olarak verdiği emirleri ne diye yargılayabiliyorsunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Forumda din ile alaycı şekilde konuşmak serbest mi illa küfürlü tartışma mı çıkması lazım birilerinin ceza alması için ?
Kusra bakmayımda günümüzün kafasına uygun olamları sıhhi hadis islama yakıştıeamadığınız laik ve modern hayata uymayan hadislere eeuu şey bu uydurma hadis diyorsunuz
Ayrıca bahsettiğim çoğu şey hadislerden değil
Kendi evlatlığının karıısyla evlenmesi .. ve kuranda açıkça senin için kolaylık sağladık diye yazması benim müslüman olarak midemi bulandırmıştı
Ayetlere göre kadına daha az miras veriliyor bunu da hemen güzelleme yapıp savunuyorsunuz
ünlü bi ateistin sözü vardı kim hatırlamıyorum kuran sanki bir ırkçı kadın düşkünü ve homofobik bir erkek tarafından yazılmış gibi diye .. bu söz bazen o kadar doğru geliyor ki
Benim inandığım mükemmel ve mutlak iyi tanrı inancıma uymadığını fark etmiştim kuranın
Sizin içinize siniyorsa devam edin benim içim almıyor
Belki de gerçek sınav islamı bu şekilde kabul edip etmemenizdir ahirette allah size islam değiştirilmişti siz nasıl buna inandınız ben böyle gaddar kadın düşmanı birmiyim düşünüp sorgulayanları cennete alıyorum derse görüşürüz 🤷🏻♂️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Komple konuyu "konu dışı"na taşıyalım bütün gün atışsınlar
Noldunuz 2 dakikada
-
13k mesajlı yarbay demiş ki "boş yapma" jsjsjjs
-
Yazıcıdan uzak durun başka bir şey demiyorum. Kartuşları chiplidir ve kesinlikle bir süreden sonra dolum kabul etmez. Paranızı sokağa atmaktan başka bir şey değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X