Şimdi Ara

Haftaya BİM marketlerde HP ürünleri var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
13.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaya BİM marketlerde HP ürünleri var

Yeni eğitim sezonunun yaklaşması ile birlikte perakende gıda marketlerinde buna yönelik ürünler ağırlık kazanmaya başladı. Haftaya BİM marketlerde farklı HP aksesuarları yer alacak. 

27 Ağustos BİM aktüel teknoloji ürünleri

27 Ağustos BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Hometech marka tablet modeli var. 10.1 inçlik HD ekran, 4 çekirdekli MediaTek işlemci, 3GB RAM, 32GB depolama, 5000mAh kapasiteli batarya, Tip-C girişi şeklinde özellikler 1099TL olarak satılacak. Uzaktan eğitim için alternatif olacağını söyleyebiliriz. Diğer taraftan powerbank, şarj kablosu, LED ışık, adaptör gibi aksesuarların olduğu elektronik ihtiyaç çantası 109TL fiyat etiketine sahip. 

Ayrıca Bkz.Epic Games'ten büyük kayıp: 500 milyon dolarlık yatırım 2027'ye kadar kâr sağlamayacak

HP tarafında da yardımcı aksesuarlar yer alıyor. HP marka çok fonksiyonlu 2710 WiFi yazıcı 399TL, 1000 DPI kablosuz fare 99.90TL, kablolu klavye ve fare seti 129TL, 15.6 inçlik saplı dizüstü çantası 99.90TL olarak satılacak. 

Son olarak Çin menşeli katlanabilir yapıda ve otomatik iniş-kalkış özellikli Skymaster Drone modeli 249TL, Xiaomi WiFi Pro sinyal güçlendirici 99.90TL, katlanabilir laptop masası 79.90TL fiyat etiketine sahip. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    26 Ağustos A101 ve 27 Ağustos BİM
    26 Ağustos A101 ve 27 Ağustos BİM

• Şaşırma dostum. Madem donanım sitesi değil de bim aktüel ürünlerinin paylaşılmasını sorgula önce. Benim için paylaşılmasında sıkıntı yok. Hem nereye soracağımı, yazacağıma senden izin alacak da değilim. Aykırı bi' mesajsa yöneticiler siler . Kraldan çok kralcı olmayınız.

Üstüne alınma mevzusu, bir tek ben sordum çünkü. Brutalss nickli, Hitler profil fotoğraflı eleman.

hadise göre 6 yaşında

hadise göre recm de var

hadise göre bir ton suç işleniyor

Kurana uymayan kuranın emretmediği hususları peygamber efendimiz neden emretsin insanlara ? Hiç bunu düşünmez misin ? Uydurma hadis olduğu buradan belli bir kere.

Zeyd hususunda ise peygamber efendimizden 10 yaş küçük olduğunu görüyoruz. Bahsettiğiniz olay ayet ile gerçekleşmiştir ve sebebi de artığım linke bakarak anlayabilirsiniz.

tdv islam ansiklopedisi
    ZEYD b. HÂRİSE - TDV İslâm Ansiklopedisi
    https://islamansiklopedisi.org.tr/zeyd-b-harise

Kadına aklı yarımdır diye hangi ayette yazıyormuş ?

Erkek- kadın şahitliğinde ise adaletsiz bir durummuş gibi görünse de kadınların çok kolay iftira atabileceğini hiç görmedin sanırım. En basitinden haberlere bir göz at. Suçsuz günahsız gençleri nasıl iftira ile tek bir söz ile içeri attırıp hatta babasına katlettirenleri. Ki bu benim gördüğüm duyduğum daha bir ton şey bir ton farklı konu vardır.

Her kadın böyle diyen yok olamaz da. 2 kadın denmesinin sebebi belki de öteki kadının vicdanı el vermez diye olabilir. Farklı bir şey de olabilir. Allah bu şekilde emretmiş emre uymak zarar getirmiyor

Kadın-erkek mirasında da gerçek ortada değil mi? Eve kim rızık getiriyor ? Genel kanıyı söyle bana kadınlar da deme. Erkekler elbette. Evlenirken de erkekler her şeyi karşılar mehri verir evi de geçindirir. Bu böyledir.

Düz okursan şu an sana anlatılan deminen dünyanın hikayeleriyle kuranı kerimin dediklerini yargılarsan elbette bu hiç de adaletli değil dersin. Ama bu yanılsama. Bir kere kadın ve erkek eşit yaratıklar değiller eşit yaşam sürmüyorlarken kuranın günlük yaşama uygun olarak verdiği emirleri ne diye yargılayabiliyorsunuz ?

Ben de okudum merak etme
    Tabii okumak var okumak var

İyi ki günümüzde islamın geri kalmış öğretileri değilde LAİK TÜRK CUMHURİYETİNİN öğretiler uygulanıyor
    kadınla erkek eşit mirası paylaşıp , şahitliği eşit sayılıyor kendi başına sokağa seyahata çıkıp 9 yaşında evlendirilmek zorunda kalmıyor değil mi hocam 🥰
    Kusra bakmayımda günümüzün kafasına uygun olamları sıhhi hadis islama yakıştıeamadığınız laik ve modern hayata uymayan hadislere eeuu şey bu uydurma hadis diyorsunuz
    Ayrıca bahsettiğim çoğu şey hadislerden değil
    Kendi evlatlığının karıısyla evlenmesi .. ve kuranda açıkça senin için kolaylık sağladık diye yazması benim müslüman olarak midemi bulandırmıştı
    Ayetlere göre kadına daha az miras veriliyor bunu da hemen güzelleme yapıp savunuyorsunuz

ünlü bi ateistin sözü vardı kim hatırlamıyorum kuran sanki bir ırkçı kadın düşkünü ve homofobik bir erkek tarafından yazılmış gibi diye .. bu söz bazen o kadar doğru geliyor ki
    Benim inandığım mükemmel ve mutlak iyi tanrı inancıma uymadığını fark etmiştim kuranın

Sizin içinize siniyorsa devam edin benim içim almıyor

Belki de gerçek sınav islamı bu şekilde kabul edip etmemenizdir ahirette allah size islam değiştirilmişti siz nasıl buna inandınız ben böyle gaddar kadın düşmanı birmiyim düşünüp sorgulayanları cennete alıyorum derse görüşürüz 🤷🏻‍♂️
  • Mikroskop acaba küçük çocuklarla birkaç gözlem vs. yapmak için yeterli olur mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haqueim H kullanıcısına yanıt

Kasıtlı yorum yaptığınızı düşünüyorum, dinimiz bilime karşı değil, keza soru soran üyenin çocucuğuna Kuranı Kerim öğretmediğini nereden biliyorsunuz?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haqueim H kullanıcısına yanıt

Eğer sizde öğütlediğiniz gibi kur-an'ı ve dinimizi öğrenseydiniz; dinimizin bilime, okumaya ve araştırmaya ne kadar önem verdiğini idrak edebilir, ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine ulaştırabilmek adına daha yapıcı olabilirdiniz.

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt

Bence iş görür, soğan zarı inceleyebilirsiniz. Haftaya BİM marketlerde HP ürünleri var 

• broşürdeki teleskopa istinaden; uzaya ve kendinize saygınız var ise o teleskoptan uzak durun.

• Herkesin dini kendine . Neden hemen koruyorsunuz bu kadar müslümanlığı anlamıyorum. Bırakın herkes fikrini belirtsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Bırak elinden kâfirlerin yaptıgı telefonu..bilmiyorsun mu ki kaç cenabetin elinden geçti yapıldı ..verdiğin para hangi kâfirin eline geçti ..

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Peki sen bu aptalca verdiğin cevapla ne kadar büyük günaha girdiğinin farkında mısın? Taliban zihniyetinden bir çıkın.

İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” (Buhârî, Mağâzî, 35) buyurmuş Hz.Peygamber. İnsanlara demiş, müslümanlara dememiş. bizden olana, dindara falan değil. Az herkese faydalı olun. Ayrım yapmadan.

İslam hiçbir ilme, fen bilimlerine, felsefeye falan karşı olmaz. İlk emri "oku" dur. inan değil.

Yukarıdaki arkadaş gibi saf insanlar yüzünden, yada menfaatleri için dini argüman üreten her dönemin siyasileri böyle bir saçma zihniyet türetti. Taliban benzerleriyle de en tepeye çıkarılıyor...

O sırat köprüsünden geçebilecek misiniz bakalım?

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    Bence kasıtlı değil bu tarz yaşayan büyük bir kesim var ve eğitimle vs çözülebilecek bir sorun değil bu.

• gelmiş yine google dan aratip buraya düşen yurdum insani, hatta soru sormak için üyelik bile acmislardir. şu iyimi, alınır mi, acil cevap arkadslar 11.cocuguma alacağım falan

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Sordum, sıkıntı mı oldu size? Koca forumun amacı ne? Bilen bilmeyene söylüyor işte. Ben mikroskopla mı uğraştım hayatımda sence? Uğraşan adam bilirse söyler, bilmezse okur geçer.

Haquem nickli arkadaş da güzel provoke etmiş, atlamayın arkadaşlar.

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    şaşırmadık.Ac mikroskop forumuna sor madem burasi donanım sitesi. laboratuvar ekipmanları inceleme sitesi değil. Hem sen niye üstüne alındın ki sana. gönderme yapmadım Abdulhakhamitgultarhan

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Şaşırma dostum. Madem donanım sitesi değil de bim aktüel ürünlerinin paylaşılmasını sorgula önce. Benim için paylaşılmasında sıkıntı yok. Hem nereye soracağımı, yazacağıma senden izin alacak da değilim. Aykırı bi' mesajsa yöneticiler siler . Kraldan çok kralcı olmayınız.

Üstüne alınma mevzusu, bir tek ben sordum çünkü. Brutalss nickli, Hitler profil fotoğraflı eleman.

• Baba siz bime gelen hp ürünleri altında dini bir tartışma yaratmayı nasıl başardınız? Gerçekten her eve bir psikolog lazım.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sayın adminler, şöyle tipleri temizleyin lütfen. tamam tartışma çıkartıp mesaj sayısı artıyor ama çöplüğe dönüyor bu sefer ortam. yoksa bunu mu istiyorsunuz ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.