|
Haftaya BİM marketlerde HP ürünleri var
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mikroskop acaba küçük çocuklarla birkaç gözlem vs. yapmak için yeterli olur mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kasıtlı yorum yaptığınızı düşünüyorum, dinimiz bilime karşı değil, keza soru soran üyenin çocucuğuna Kuranı Kerim öğretmediğini nereden biliyorsunuz?!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer sizde öğütlediğiniz gibi kur-an'ı ve dinimizi öğrenseydiniz; dinimizin bilime, okumaya ve araştırmaya ne kadar önem verdiğini idrak edebilir, ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine ulaştırabilmek adına daha yapıcı olabilirdiniz.
Bence iş görür, soğan zarı inceleyebilirsiniz.
broşürdeki teleskopa istinaden; uzaya ve kendinize saygınız var ise o teleskoptan uzak durun.
Herkesin dini kendine . Neden hemen koruyorsunuz bu kadar müslümanlığı anlamıyorum. Bırakın herkes fikrini belirtsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: haqueim
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterBırak elinden kâfirlerin yaptıgı telefonu..bilmiyorsun mu ki kaç cenabetin elinden geçti yapıldı ..verdiğin para hangi kâfirin eline geçti ..
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterPeki sen bu aptalca verdiğin cevapla ne kadar büyük günaha girdiğinin farkında mısın? Taliban zihniyetinden bir çıkın.
“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” (Buhârî, Mağâzî, 35) buyurmuş Hz.Peygamber. İnsanlara demiş, müslümanlara dememiş. bizden olana, dindara falan değil. Az herkese faydalı olun. Ayrım yapmadan.
İslam hiçbir ilme, fen bilimlerine, felsefeye falan karşı olmaz. İlk emri "oku" dur. inan değil.
Yukarıdaki arkadaş gibi saf insanlar yüzünden, yada menfaatleri için dini argüman üreten her dönemin siyasileri böyle bir saçma zihniyet türetti. Taliban benzerleriyle de en tepeye çıkarılıyor...
O sırat köprüsünden geçebilecek misiniz bakalım?
-
Bence kasıtlı değil bu tarz yaşayan büyük bir kesim var ve eğitimle vs çözülebilecek bir sorun değil bu.
-
gelmiş yine google dan aratip buraya düşen yurdum insani, hatta soru sormak için üyelik bile acmislardir. şu iyimi, alınır mi, acil cevap arkadslar 11.cocuguma alacağım falan
Sordum, sıkıntı mı oldu size? Koca forumun amacı ne? Bilen bilmeyene söylüyor işte. Ben mikroskopla mı uğraştım hayatımda sence? Uğraşan adam bilirse söyler, bilmezse okur geçer.
Haquem nickli arkadaş da güzel provoke etmiş, atlamayın arkadaşlar.
şaşırmadık.Ac mikroskop forumuna sor madem burasi donanım sitesi. laboratuvar ekipmanları inceleme sitesi değil. Hem sen niye üstüne alındın ki sana. gönderme yapmadım Abdulhakhamitgultarhan
Şaşırma dostum. Madem donanım sitesi değil de bim aktüel ürünlerinin paylaşılmasını sorgula önce. Benim için paylaşılmasında sıkıntı yok. Hem nereye soracağımı, yazacağıma senden izin alacak da değilim. Aykırı bi' mesajsa yöneticiler siler . Kraldan çok kralcı olmayınız.
Üstüne alınma mevzusu, bir tek ben sordum çünkü. Brutalss nickli, Hitler profil fotoğraflı eleman.
Baba siz bime gelen hp ürünleri altında dini bir tartışma yaratmayı nasıl başardınız? Gerçekten her eve bir psikolog lazım.
sayın adminler, şöyle tipleri temizleyin lütfen. tamam tartışma çıkartıp mesaj sayısı artıyor ama çöplüğe dönüyor bu sefer ortam. yoksa bunu mu istiyorsunuz ??quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Baba siz bime gelen hp ürünleri altında dini bir tartışma yaratmayı nasıl başardınız? Gerçekten her eve bir psikolog lazım.
|
Eğer sizde öğütlediğiniz gibi kur-an'ı ve dinimizi öğrenseydiniz; dinimizin bilime, okumaya ve araştırmaya ne kadar önem verdiğini idrak edebilir, ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine ulaştırabilmek adına daha yapıcı olabilirdiniz. |
Kasıtlı yorum yaptığınızı düşünüyorum, dinimiz bilime karşı değil, keza soru soran üyenin çocucuğuna Kuranı Kerim öğretmediğini nereden biliyorsunuz?! |
Kuran ve muasır medeniyet, yanyana gelebilecek şeyler değil kusura bakmayın.. |
Bırak elinden kâfirlerin yaptıgı telefonu..bilmiyorsun mu ki kaç cenabetin elinden geçti yapıldı ..verdiğin para hangi kâfirin eline geçti .. |
Şaşırma dostum. Madem donanım sitesi değil de bim aktüel ürünlerinin paylaşılmasını sorgula önce. Benim için paylaşılmasında sıkıntı yok. Hem nereye soracağımı, yazacağıma senden izin alacak da değilim. Aykırı bi' mesajsa yöneticiler siler
![]() Üstüne alınma mevzusu, bir tek ben sordum çünkü. Brutalss nickli, Hitler profil fotoğraflı eleman. |
hadise göre 6 yaşında hadise göre recm de var hadise göre bir ton suç işleniyor Kurana uymayan kuranın emretmediği hususları peygamber efendimiz neden emretsin insanlara ? Hiç bunu düşünmez misin ? Uydurma hadis olduğu buradan belli bir kere. Zeyd hususunda ise peygamber efendimizden 10 yaş küçük olduğunu görüyoruz. Bahsettiğiniz olay ayet ile gerçekleşmiştir ve sebebi de artığım linke bakarak anlayabilirsiniz. ZEYD b. HÂRİSE - TDV İslâm Ansiklopedisi https://islamansiklopedisi.org.tr/zeyd-b-hariseKadına aklı yarımdır diye hangi ayette yazıyormuş ? Erkek- kadın şahitliğinde ise adaletsiz bir durummuş gibi görünse de kadınların çok kolay iftira atabileceğini hiç görmedin sanırım. En basitinden haberlere bir göz at. Suçsuz günahsız gençleri nasıl iftira ile tek bir söz ile içeri attırıp hatta babasına katlettirenleri. Ki bu benim gördüğüm duyduğum daha bir ton şey bir ton farklı konu vardır. Her kadın böyle diyen yok olamaz da. 2 kadın denmesinin sebebi belki de öteki kadının vicdanı el vermez diye olabilir. Farklı bir şey de olabilir. Allah bu şekilde emretmiş emre uymak zarar getirmiyor Kadın-erkek mirasında da gerçek ortada değil mi? Eve kim rızık getiriyor ? Genel kanıyı söyle bana kadınlar da deme. Erkekler elbette. Evlenirken de erkekler her şeyi karşılar mehri verir evi de geçindirir. Bu böyledir. Düz okursan şu an sana anlatılan deminen dünyanın hikayeleriyle kuranı kerimin dediklerini yargılarsan elbette bu hiç de adaletli değil dersin. Ama bu yanılsama. Bir kere kadın ve erkek eşit yaratıklar değiller eşit yaşam sürmüyorlarken kuranın günlük yaşama uygun olarak verdiği emirleri ne diye yargılayabiliyorsunuz ? |
Ben de okudum merak etme
Tabii okumak var okumak var İyi ki günümüzde islamın geri kalmış öğretileri değilde LAİK TÜRK CUMHURİYETİNİN öğretiler uygulanıyor kadınla erkek eşit mirası paylaşıp , şahitliği eşit sayılıyor kendi başına sokağa seyahata çıkıp 9 yaşında evlendirilmek zorunda kalmıyor değil mi hocam 🥰 |
Kusra bakmayımda günümüzün kafasına uygun olamları sıhhi hadis islama yakıştıeamadığınız laik ve modern hayata uymayan hadislere eeuu şey bu uydurma hadis diyorsunuz
Ayrıca bahsettiğim çoğu şey hadislerden değil Kendi evlatlığının karıısyla evlenmesi .. ve kuranda açıkça senin için kolaylık sağladık diye yazması benim müslüman olarak midemi bulandırmıştı Ayetlere göre kadına daha az miras veriliyor bunu da hemen güzelleme yapıp savunuyorsunuz ünlü bi ateistin sözü vardı kim hatırlamıyorum kuran sanki bir ırkçı kadın düşkünü ve homofobik bir erkek tarafından yazılmış gibi diye .. bu söz bazen o kadar doğru geliyor ki Benim inandığım mükemmel ve mutlak iyi tanrı inancıma uymadığını fark etmiştim kuranın Sizin içinize siniyorsa devam edin benim içim almıyor Belki de gerçek sınav islamı bu şekilde kabul edip etmemenizdir ahirette allah size islam değiştirilmişti siz nasıl buna inandınız ben böyle gaddar kadın düşmanı birmiyim düşünüp sorgulayanları cennete alıyorum derse görüşürüz 🤷🏻♂️ |
Benzer içerikler
- whatsapp hesabı silme
- office 2024
- whatsapp kilit koyma
- whatsapp sohbet aktarma
- wechat qr code sorunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X