Şimdi Ara

Haftaya BİM marketlerde Razer ürünleri, A101 marketlerde General Mobile Discovery var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
8.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diskavri doğru mu?Ben yanlış görmüyorum değil mi
  • çinden alınan sahte razerleri çakın millete :)

• Tarihi eser bu yahu. Kalmişmi Discovery'den
  • Fosilleşmiş Discovery telefonunu alacaklara hayatında başarılar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 23 Eylül 2018; 0:12:6 >
  • Doları bahane edip fırsatçılık yapan Bim-A101 den bir şey almayın. Alışveriş yapan azalmış olmalı ki ya da tepki gösterenler/şikayet edenler olmuş ki Bim şimdilerde tv kanallarına reklamını veriyor. Yoğurt reklamı üzerinden mesaj gönderiyor. Dostluk bitti Bim. Dost dostunu kazıklamaz,sırtından vurmaz/bıçaklamaz.Doları bahane edip fahiş zam yapan bu tür marketlerin reklamını yapmayın "Lütfen."

• almayın sakın. zamanında iade edilmiş bozuk ürünleri piyasaya sürcekler.
  • yahu bu sıfır gmd. leri nereden bulmuşlar :)
    birde demişler güncelleme desteği ,yalana bak
  • General mobile discovery almıştım çok pişman olmuştum. Xiaomi aldım çok memnunum şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bu devirde Discovery mi kalmış. Yuh lan, bu devirde sattıkları telefona ve sattıkları fiyata bak. Tırt markanın yıllar önce çıkardığı baştan aşağı sorunlu telefon için biçilen fiyata bak 700 TL. Göz göre göre teknolojiden gram anlamayan yaşlı amcaları, teyzeleri, ablaları bir güzel kazıklayıp mağdur edecekler.

Her konuda aynı kazığı yemiyorlar mı? Ülke olarak böylelerinden çekmiyor muyuz?
  • iPhone aksesuarları gibi onlarda sahte çıkar
  • daha 2 gün önce dükkandaki siparişler için gm discovery i 200 tl ye aldım 2. el kasma sıfır sadece kaporta sıkıntı o da kapağını değiştirirsen ortadan kalkar 600 ne afk illa alan olur woow dolar bu fiyatta iken bu kadar ucuz telefon olurmu düşümcesiyle sasdkask . bu arada alacaklara söyliyim internet paylaşımı aldığım gm de yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vain

Android 4.2 :) Teknolojiden anlamayan yaşlı amcalara satarlar.
    Artık birçok uygulama Android Kitkat altını desteklemiyor. Kitkat sürüm olarak 4.4 diye geçiyor. Bu telefonun içerisinde Android sürümü 4.2'dem 4.4'e güncellenemiyorsa o telefonu Android niyetine kullanmak çok zor.

Yazık ki artık ülkemizde 5 sene öncenin telefon modelleri bile 700 liraya satılıyor.
  • General mobile depoda kalan telefonları bime mi verdi satsın diye o telefon vatan bilgisayar da 660 tl ayrıca

• discovery ne la
    hayatımın hatasıydı o telefonu zamanında almak şimdi alan kara cahildir

• "Sat diskavri al" günleri geri geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 24 Eylül 2018; 2:52:32 >
  • razerin en çöp mousu zaten 2000 dpi kolpa plastik daha ne olcaktıki fiyat
    markaları marka yapan urunleri birde o logoyla sattıkları tuzak urunleri vardır
    bu mouse yerine o paraya bloody mouse alsanız daha mesut yasarsınız zaten

• Tarihi eser satıyolar polise haber verin

• Simdi hayrina 200 tlden versinler discovery i en azindan hala tuslu telefon kullanan varsa onlar gecer dicem bim bim dolasip tum telefonlari toplayacak bir manyak cikacak ama 700 de cok fazla 5-6 senelik bir telefona

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.