|
Bildirim
Tekrar tekrar tarihe baktım acaba eski haber mi hortladı diye ... GM Discovery 1, evet 2 falan değil 5 yıl öncenin discovery 1'i 700 tl
|
Iphone amerikan malı diye bim satmaktan vazgeçti ama amerikan malı razeri satıyor? İşte goruyorsunuz bunların işi gücü şekilcilik, baştakılere yaranmak ıcın hep.
Editlendi. |
Kim hortlattı konuyu dedim discoveriyi görünce.
Bide 700 lira içinde android 4.2 var |
yahu general mobile adam gibi bir firma olsa zaten bu saatten sonra bu telefonun satışına, hatta bu fiyattan satışına izin vermezdi. İnsanları keriz yerine koymayı bırakıp, vizyon sahibi yöneticileri ve işinin ehli mühendisleri kadrolarına katar, yerli kelimesini kullanmayı bırakıp global pazarda rekabet etmeye çalışırlardı.
|
Bunun adı şerefsizlik başkada birşey değil kimse kusura bakmasın ama hak ettiklerini yazdım ayıptır yahu 700 TL istemişler teknoloji den anlamayan adamı dolandırcaklar resmen
|
zamanında anneme 700 lirayaya almıştım hamdolsun kuruş zarar etmemişim şimdi vatan hainleri ekonomi kötü diye yazarlar!!!
|
Sağdan soldan kullanıcı gelsin reklamdan kazanalım diye KRİPTO PİYASASI ve MARKET İNDİRİMLERİ paylaşımlarına hız verdiniz, türkiyenin en büyük teknoloji sitelerinden birisiniz ama kaç yıllık telefonu o fiyata fırsatmış gibi gösteriyosunuz.
|
Kamera şakası herhalde
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 21 Eylül 2018; 22:38:15 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|