Şimdi Ara

Haftaya BİM ve A101 marketlerde teknoloji geçidi var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • A101 de bu hafta yer alan ürünler marka olarak basit gibi sanki...
    NeOldu.com
    A101 Aktüel – 18 Nisan 2019 A101'de Bu Hafta Yer Alan Ürünler Bugün Satışta
    https://m.neoldu.com/a101-aktuel-katalog-urunler-bu-hafta-35452h.htm

Ama yine fiyat olarak gerçekten uygun. Taşınabilir şarj cihazını çok ediyorum mesela...
    Aynı şekilde bim kataloğuda...
    NeOldu.com
    BİM Aktüel – 19 Nisan 2019 BİM Aktüel Ürünler Bu Hafta Katalog ve Broşürü
    https://m.neoldu.com/bim-aktuel-urunler-katalog-bu-hafta-35465h.htm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sakın nerede tablet almayın elinizde patlar. Ben aldım pişman oldum

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    vatanda daha ucuz görünüyor

www.vatanbilgisayar.com
    SAMSUNG UE 43NU7100 43'' 109 4K UHD SMART TV,DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-43nu7100-43-109-4k-uhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SHADOW kullanıcısına yanıt
    25 Nisan'ı bekle. Yukarıda arkadaşın dediği Sandisk microSDHC kartlar A101'e gelecek 29 liraya. İnternette akakçede en ucuz 34tl görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sreylare

25 Nisan'ı bekle. Yukarıda arkadaşın dediği Sandisk microSDHC kartlar A101'e gelecek 29 liraya. İnternette akakçede en ucuz 34tl görünüyor.
    sagolun hocam
    o zaman onlardan alayim

• quote:

Orijinalden alıntı: sreylare

www.hepsiburada.com
    Samsung EVO Plus 32GB 95 MB/s microSDHC Kart (SD Adaptör) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-evo-plus-32gb-95-mb-s-microsdhc-kart-sd-adaptor-mb-mc32ga-tr-p-HBV000005JEXU

bi de bu var hb de , hizi 95 mb bunun, kargo olmasa bu daha avantajli gibi

• taktik olmaya başladı bu. 1 tane ürün getiriyorlar. 50 kişi gidiyor o ürünü almak için. sonra gitmişken herkes bir iki birşey alıyor.

• Piranhanin bluetooth hoparlorunu kullaniyorum, bence fiyatinin hakkini veren bir hoparlör.

• Şu yazıcı bizim Adana da var hala alan olmadı 😁

• ben almıştım 2 ay önce,bimden değil başkaca bir yerden .kartuşlar demo olduğu için yeni kartuş almak drumundasınız. yani +150 lira minimum

• vatandaki ürünler teşhir. Kapalı kutu yok. Gayet iyi fiyat ama ürün çöp :) Aynı fiyata vatandan Philips 43pus6503 alınabilir.

• J serisi samsungun elinde patladı. Ohhhhhh....
    M serisi yapabilecekken çöp yapan samsunga kapak olsun

• Beklemene gerek yok. sreylare'in bahsettiği kart şu anda satışta. A101'e gidip alabilirsin. Fiyatı 28.95₺

Haftaya BİM ve A101 marketlerde teknoloji geçidi var

Tabii asıl merak ettiğim 29 lira'ya 32'lik kart varken, 28 lira verip 16'lık kartı kim alır? Çok saçma bi fiyatlama olmuş. Farklı seri kartlar olsa anlayacağım da, kartlar aynı seriden. 16'lık kartın fiyatı 20.95 falan olmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 15 Nisan 2019; 13:35:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Beklemene gerek yok. sreylare'in bahsettiği kart şu anda satışta. A101'e gidip alabilirsin. Fiyatı 28.95₺

Tabii asıl merak ettiğim 29 lira'ya 32'lik kart varken, 28 lira verip 16'lık kartı kim alır? Çok saçma bi fiyatlama olmuş. Farklı seri kartlar olsa anlayacağım da, kartlar aynı seriden. 16'lık kartın fiyatı 20.95 falan olmalı bence.
    vakit bulunca yakindaki a101lere bakacagum

• Hafıza kartı usb bellek gibi ürünleri çinden alın yarı fiyatına geliyor 1 ay beklemek lazım tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: ergenius

Akıllı saatte 2800mAh pil yazıyor
    280 mah sanırım. Bende şaşırdım ilk önce.

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    bluetooth ve akıllı kumanda özelliği yok o yüzden alınmaz.nu7400 serisi tercih edilmeli
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkürler, değerlendireceğim bu durumu; henüz televizyon almadım.

• Bim'den Moulinex Blender seti alan var mı? Hiçbir yerde bulamıyorum. Elinde fazla varsa kargo ücreti ile birlikte alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Nisan 2019; 21:27:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

arkadaşlar, ben yandım siz yanmayın. sakın ha sakın o ilanda gözüken Piranha marka kulaklıkları almayın.
    1 haftaya kalmaz bozuluyorlar.
    Hatta mümkkünse orda satılan hiçbir piranha ürününü almayın.

Piranha diye bir marka da yok bu arada. adamlar çinden çöp ürün getirtip markasını bastırıyor o kadar.
    Piranha gerçek bir marka olup zamanında Samsung için anakart üretmiştir şekil a'da görülebileceği üzere.

Haftaya BİM ve A101 marketlerde teknoloji geçidi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.