Şimdi Ara

HAFTAYA BİR YILDIZ DAHA SAKATLANCAK ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LsR

Böyle adamı gönderdiler..

Ne sakatlanır ne bişey olurdu..

Tamam oynamazdı ama en azından forvette dururdu..

Off Off

HAFTAYA BİR YILDIZ DAHA SAKATLANCAK !

Bu adam iyi mi kötü mü karar verin artık yaw. Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler hesabı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Bu adam iyi mi kötü mü karar verin artık yaw. Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler hesabı sanırım.

Yorumu baktıysan dedim ya iyi değildi tamam ama en azından duruyordu forvette.. Şimdi hiç forvet yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

50 tane konu oldu yaw.

Siz yarın açacaksınız benzer konuları bak gör...

Ben açmam, ama pm atarım herkese açın diye

Kızmaca darılmaca yok bütün Bursalı oyunculara 50 şer lira havale yaptım en azından bi çimdik atarlar artık sizinkilere maksat rekabette eşitlik olsun...

• quote:

quote:

quote:

Yorumu baktıysan dedim ya iyi değildi tamam ama en azından duruyordu forvette.. Şimdi hiç forvet yok

Yaw iyi de olduğunda da gol kaçırdığı için demediğini bırakmıyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

50 tane konu oldu yaw.

Siz yarın açacaksınız benzer konuları bak gör...

Ben açmam, ama pm atarım herkese açın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: SpookJ

Biliyorsunuz haftaya kan davalımız Kayserispor la yapıyoruz. Benim aldıgım duyumlara göre çok sert oynayıp Ali turanın öcünü almaya çalışcaklarmış. Ve bu aradada kesin olarak bir futbolcu sakatlarlar. Artık futboldan soğudum bırakacam artık takip etmiyecem sinir minir alt üst oldu stresten geberecem yeter

kaynağının fotoğrafını koyarmısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı

quote:

50 tane konu oldu yaw.

paranoyaya sardı artıka olay
    + alt yapı kurmaca.(şampiyon bu yüzden olamadık fln ...) bence.

ne alaka kardeşim.sen olsan aynısını yapmazmıydın.sakat olan bölgeye adam alıyoruz onu da sakatlıyorlar.zoruna gitmezmiydi senin.

Allah aşkına bu tip adamlara cevap yazmayın yaw.

• quote:

Orijinalden alıntı: adriano123

quote:

Biliyorsunuz haftaya kan davalımız Kayserispor la yapıyoruz. Benim aldıgım duyumlara göre çok sert oynayıp Ali turanın öcünü almaya çalışcaklarmış. Ve bu aradada kesin olarak bir futbolcu sakatlarlar. Artık futboldan soğudum bırakacam artık takip etmiyecem sinir minir alt üst oldu stresten geberecem yeter

Fail Olmadı mı Adam duyum diyor sen fotoğraf istiyorsun

• iddaa Gio'ya 1e 5 arda'ya 1e 4 ve yeni başkaldıran Türk futboluna hizmet etmek isteyen hain Emre Çolak'a 1'e 1.02 veriyormuş. Emre Güngör'e oran açılmamış tabi o eleman konu dışı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Orijinalden alıntı: adriano123

quote:

Fail Olmadı mı Adam duyum diyor sen fotoğraf istiyorsun

valla ben böyle bir durumun planlanacağını düşünmüyorum, hiç bir başkan yada t.d. oyuncularına rakip takımı sakatlayın talimatı vermez, verse de futbolcu uygulamaz artı sizin nasıl haberiniz oluyor bundan.
    bi yerinden uydurdun sanırım

• adamlara düzgün kondisyon antrenmanı yaptırsaydınız. ligdeki takımların işi gücü yok sizin topçuları nasıl sakatlayacaklarını mı düşünecekler? her maçtan sonra bir konu,her maçtan sonra bir konu sıktı artık.
  • Ali turan'ı devre arası size vermedikleri için,sizin onlardan intikam alacağınıza dair bir duyum aldım bende.

Hadi bakalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.