Bu adam iyi mi kötü mü karar verin artık yaw. Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler hesabı sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Bu adam iyi mi kötü mü karar verin artık yaw. Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler hesabı sanırım.
Yorumu baktıysan dedim ya iyi değildi tamam ama en azından duruyordu forvette.. Şimdi hiç forvet yok
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
quote:
50 tane konu oldu yaw.
Siz yarın açacaksınız benzer konuları bak gör...
Ben açmam, ama pm atarım herkese açın diye
Kızmaca darılmaca yok bütün Bursalı oyunculara 50 şer lira havale yaptım en azından bi çimdik atarlar artık sizinkilere maksat rekabette eşitlik olsun...
quote:
quote:
quote:
Yorumu baktıysan dedim ya iyi değildi tamam ama en azından duruyordu forvette.. Şimdi hiç forvet yok
Yaw iyi de olduğunda da gol kaçırdığı için demediğini bırakmıyorsunuz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
quote:
50 tane konu oldu yaw.
Siz yarın açacaksınız benzer konuları bak gör...
Ben açmam, ama pm atarım herkese açın diye
quote:
Orijinalden alıntı: SpookJ
Biliyorsunuz haftaya kan davalımız Kayserispor la yapıyoruz. Benim aldıgım duyumlara göre çok sert oynayıp Ali turanın öcünü almaya çalışcaklarmış. Ve bu aradada kesin olarak bir futbolcu sakatlarlar. Artık futboldan soğudum bırakacam artık takip etmiyecem sinir minir alt üst oldu stresten geberecem yeter
kaynağının fotoğrafını koyarmısın ?
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
quote:
Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı
quote:
50 tane konu oldu yaw.
paranoyaya sardı artıka olay + alt yapı kurmaca.(şampiyon bu yüzden olamadık fln ...) bence.
ne alaka kardeşim.sen olsan aynısını yapmazmıydın.sakat olan bölgeye adam alıyoruz onu da sakatlıyorlar.zoruna gitmezmiydi senin.
Allah aşkına bu tip adamlara cevap yazmayın yaw.
quote:
Orijinalden alıntı: adriano123
quote:
Biliyorsunuz haftaya kan davalımız Kayserispor la yapıyoruz. Benim aldıgım duyumlara göre çok sert oynayıp Ali turanın öcünü almaya çalışcaklarmış. Ve bu aradada kesin olarak bir futbolcu sakatlarlar. Artık futboldan soğudum bırakacam artık takip etmiyecem sinir minir alt üst oldu stresten geberecem yeter
Fail Olmadı mı Adam duyum diyor sen fotoğraf istiyorsun
iddaa Gio'ya 1e 5 arda'ya 1e 4 ve yeni başkaldıran Türk futboluna hizmet etmek isteyen hain Emre Çolak'a 1'e 1.02 veriyormuş. Emre Güngör'e oran açılmamış tabi o eleman konu dışı..
quote:
Orijinalden alıntı: Owl City.
quote:
Orijinalden alıntı: adriano123
quote:
Fail Olmadı mı Adam duyum diyor sen fotoğraf istiyorsun
valla ben böyle bir durumun planlanacağını düşünmüyorum, hiç bir başkan yada t.d. oyuncularına rakip takımı sakatlayın talimatı vermez, verse de futbolcu uygulamaz artı sizin nasıl haberiniz oluyor bundan. bi yerinden uydurdun sanırım
adamlara düzgün kondisyon antrenmanı yaptırsaydınız. ligdeki takımların işi gücü yok sizin topçuları nasıl sakatlayacaklarını mı düşünecekler? her maçtan sonra bir konu,her maçtan sonra bir konu sıktı artık.
Ali turan'ı devre arası size vermedikleri için,sizin onlardan intikam alacağınıza dair bir duyum aldım bende.
Hadi bakalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme