Biliyorsunuz haftaya kan davalımız Kayserispor la yapıyoruz. Benim aldıgım duyumlara göre çok sert oynayıp Ali turanın öcünü almaya çalışcaklarmış. Ve bu aradada kesin olarak bir futbolcu sakatlarlar. Artık futboldan soğudum bırakacam artık takip etmiyecem sinir minir alt üst oldu stresten geberecem yeter
Gio 3 ay yok. Yazın buraya...
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Böyle salak hakemler olduğu sürece işimiz zor adamın ayağı kırılcak en fazla sarı kart çıkarıyorlar.Sonraki maçtata Elano'yu sakatlarlar.
Bence Caneri sakatlarlar, iyi oynamaya başladıya hemen indirirler aşağı. 2 maçtır zor yırtıyor bu maçta kesin gider.
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
servet'e söyleriz makukula'yı haşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: manyaqmısın
Böyle salak hakemler olduğu sürece işimiz zor adamın ayağı kırılcak en fazla sarı kart çıkarıyorlar.Sonraki maçtata Elano'yu sakatlarlar.
Hakemler memnun kardeş Bknz. Denizli maçında Canere yapılan hareket kart varmı yok Demekki ağlamak gerekiyor bu hakemleri ele geçirmek için ULAN YANIYO İÇİM GÖZ GÖRE GÖRE UTANMADAN ÖNÜMÜZDE SAKATLIYOLAR ADAMLARI
quote:
Orijinalden alıntı: Kapone
quote:
Orijinalden alıntı: manyaqmısın
Hakemler memnun kardeş Bknz. Denizli maçında Canere yapılan hareket kart varmı yok Demekki ağlamak gerekiyor bu hakemleri ele geçirmek için ULAN YANIYO İÇİM GÖZ GÖRE GÖRE UTANMADAN ÖNÜMÜZDE SAKATLIYOLAR ADAMLARI
Alıntıları Göster
Yemin ediyorum soğumaya başladım Türkiye'de oynanan futboldan.
quote:
Orijinalden alıntı: murselsevim
Yemin ediyorum soğumaya başladım Türkiye'de oynanan futboldan.
Alıntıları Göster
50 tane konu oldu yaw.
totemmi yapıyoruz bence 7 sayfa olmadan olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
50 tane konu oldu yaw.
Siz yarın açacaksınız benzer konuları bak gör...
quote:
50 tane konu oldu yaw.
paranoyaya sardı artıka olay + alt yapı kurmaca.(şampiyon bu yüzden olamadık fln ...) bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
quote:
50 tane konu oldu yaw.
Siz yarın açacaksınız benzer konuları bak gör...
Ben açmam, ama pm atarım herkese açın diye
quote:
Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı
quote:
50 tane konu oldu yaw.
paranoyaya sardı artıka olay + alt yapı kurmaca.(şampiyon bu yüzden olamadık fln ...) bence.
Hmm tamam hadi şimdi git kumla oyna. Ne alt yapısı kuracaz kardeşim? Yalanmı sölüyoruz burda adam kalmadı sakatlaya sakatlaya forvetimiz yok. ! Sen daha neden bahsediyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı
quote:
50 tane konu oldu yaw.
ne alaka kardeşim.sen olsan aynısını yapmazmıydın.sakat olan bölgeye adam alıyoruz onu da sakatlıyorlar.zoruna gitmezmiydi senin.
Umarım ayhan ve emre güngör sakatlanırda kurtuluruz
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
Sanmıyorum onları sakatlıyacaklarını. DOS SANTOS varken Ayhanın bacağını nie kırsınlar? Yada Caner varken yada yada Neill varken nie işimize yareamıyan Ayhanın bacağını kırarlar?
quote:
Orijinalden alıntı: Kapone
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
Sanmıyorum onları sakatlıyacaklarını. DOS SANTOS varken Ayhanın bacağını nie kırsınlar? Yada Caner varken yada yada Neill varken nie işimize yareamıyan Ayhanın bacağını kırarlar?
Alıntıları Göster
ayhan ı keşke kırsalar diyecem ama ona ellemezler çünkü ayhan gs de olduğu sürece zaten orta saha diğer takımlara cennet oluyor yani direk onlara gidiyor zaten ayhan ın pasları e şimdi ayhan ı sakatlasalar onlara bizden topu kim verecek ahyan oyunda iken zaten rakip 12 kişi bunu böyle bilin
quote:
Orijinalden alıntı: *DY125-36@*
ayhan ı keşke kırsalar diyecem ama ona ellemezler çünkü ayhan gs de olduğu sürece zaten orta saha diğer takımlara cennet oluyor yani direk onlara gidiyor zaten ayhan ın pasları e şimdi ayhan ı sakatlasalar onlara bizden topu kim verecek ahyan oyunda iken zaten rakip 12 kişi bunu böyle bilin
Alıntıları Göster
Elano
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Bence Caneri sakatlarlar, iyi oynamaya başladıya hemen indirirler aşağı. 2 maçtır zor yırtıyor bu maçta kesin gider.
quote:
Jo’nun sol ayak bileğine, Ufuk Ceylan’ın sol uyluk ön adalesine ve Caner Erkin’in sol kaval kemiğine karşılaşmada aldıklarına darbeler nedeniyle oluşan sakatlıklarının ayrıntılı tetkikleri bugün yapılıyor.
quote:
Jo’nun sol ayak bileğine, Ufuk Ceylan’ın sol uyluk ön adalesine ve Caner Erkin’in sol kaval kemiğine karşılaşmada aldıklarına darbeler nedeniyle oluşan sakatlıklarının ayrıntılı tetkikleri bugün yapılıyor.