Şimdi Ara

Haftaya bugün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavda olacağız gençler heyecan var mı?
    Şimdiden başarılar

• Şaka maka 2 gün sonra sınav var. Bana şans dileyin. 45 alırsam bana yeter  

• Bol şans hocam umarım istediğiniz sonucu elde edersiniz. Hangi branşta uzmanlık yapacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Gmn_ kullanıcısına yanıt

Uzmanlık yapmayı düşünmüyorum. Atandığım yerden fazlasıyla memnunum ömür boyu burda kalıp boy boy çocuk yapıp şehir şehir gezmek tüm ülkeleri görmek istiyorum yanımda sevdiğin adamla. Sadece kendimi denemek için giriyorum eski sevgilimin gazıyla  

Sırf ego tatmini için eşşek gibi yıllarca çalışacaklar. Sırf egoları pratisyen lafını yediremediği için ayda 10 gün 36 saat nöbet tutacaklar zorunlu hizmete gidecekler yan dal yapacaklar tekrar zorunlu hizmete gidecekler. Ahhh ahhh değmez arkadaşlar değmez. Aynı parayı kazanıyoruz valla değmez :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7449ED76 -- 2 Ekim 2020; 21:39:3 >
  • Tus'a girecek herkese başarılar diliyorum :( umarım herkes hedefine ulaşır.ama gerçekten doktorlara yazık değil mi ya? tus ve ondan sonraki asistanlık süreci..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu yüzden pratisyen olarak kalacağım. 36 saat nöbet üstüne kıdemli ve hocalardan hakaret duymaya alışacağım bir hayat istemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün derslerin son günü
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.