Şimdi Ara

HAFTER TRABLUSA GİRDİ VE SARACIN SONU MURSİ GİBİ OLACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Savaş bitmek üzere arap basını hafterin trablusun dış mahallelerine girdiğini yazıyor...hafter zafere çok yakın saracın sonu MURSİ gibi olacak hafter libyayı yeniden inşa etme peşinde hafterin zaferini yakında resmen açıklıyor...hafter trablustan sonra misrataya gireceği bildiriliyor....sarac fiilen savaşı kaybetti ve general hafter trablusa girdi...be bayrağını dikti...Trablusta kontrol artık Hafterin eline geçti...savaşta dönüm noktasına girildi artık....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle olacagini ben biliyordum 5000 yillik gelenekli devletimiz nasil bilemedi acaba

Edit:live ua mapte pek bi hareket yok link verir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 27 Ocak 2020; 1:18:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimkiler zaten hep kaybeden tarafta yer almayı se er...

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslinda garip bir şekilde Devlet Libya meselesine çok iyi yaklaştı bu sefer Darbeci Hefter Diye yaygara kopartmadilar yani oluşacak yeni bir Libyada ben durumun o kadarda kötü olmayacağını düşünüyorum Hafterinde bakış açısı Sisiden çok çok farklı zaten çıkarlar uyuşursa masaya oturabilir yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Capire

Hocam aslinda garip bir şekilde Devlet Libya meselesine çok iyi yaklaştı bu sefer Darbeci Hefter Diye yaygara kopartmadilar yani oluşacak yeni bir Libyada ben durumun o kadarda kötü olmayacağını düşünüyorum Hafterinde bakış açısı Sisiden çok çok farklı zaten çıkarlar uyuşursa masaya oturabilir yani
    Jjejdjddhdh

Göreceğiz

Adamların orta doguda aramızı bozmadigi kimse kalmadi bu da farkli olmayacak

Tabi polat alemdar ve 20000 yillik ak saclilar mudehale ederse o baskaa sjxndn

• Capire C kullanıcısına yanıt
    Sisiyle anlaşabilirdin. Büyük devletler gibi kınıyoruz derdik göstermelik bir mesaj verirdik sonra işimize gücümüze bakardık. Yok darbeci falan filan ne diye düşman üretelim ki? Bu ortadoğuda seçimle işbaşına gelen iktidar mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capire

İroni mi yapıyorsun anlamadım. Bütün yandaş kanallarda darbeci hafter deniyor sürekli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten oralarda değil miydiler ?

• Bir kere de doğru ata oynasınlar

• hafter her hafta trablusu alıyor inanmayın
  • darbeci hafter
    katil esed
    dersimli kemal

lugat genişliyor
  • son haberlere göre LNA Misrata ( önemli şehir) yolunu açmak üzereler misrata'ya kadar yol açık Libya gibi çölde hızlı ve ikmali güçlü olan çabuk ilerler. tripoli'de şehir çatışması var. kim kazanır belli olmaz. savunma yapamka görece kolay.

ama misrata düşerse iş bitmiş demektir.

bu arada hafter arkasında mısır, suud ve dubai var. para sıkıntısı yok. insan kaynağı da mevcut.

bizim suriyeli militan göndermemiz Libya halkında ters tepti. Araplar ortak bir çıkar yoksa birbirlerini pek sevmezler. kabilecilik esastır.
  • Türkiye hafterin kökünü kazıyınca bu ağlak muhalefet ne yapacak merak ediyorum. Bu kadar övündükleri hafter için zaten bir gücü yoktu diyecekler büyük ihtimalle.
    Türkiye kimden taraf ise karşısına geçiyorsunuz. Bir gün sizede gelir sıra.

• KİLİSTE NELER OLUYOR KİLİS ŞEHRİNDE TÜRK KALMADI...

• Asılsız doğruluğu yok. Gelişi güzel bebeğinden sallamışsın.

• Gerçek haber...

• Gece yatarken yorganı iyi ört, açık kalan yerler var, sonra burası böyle oluyor..
  • HAFTER TRABLUSA GİRDİ VE SARACIN SONU MURSİ GİBİ OLACAK

• Pöff haberler yalan. Daha Trablus'a giren falan yok. Havalimanına saldırı var yalnız.

Cephede durumda çok bir değişiklik yok. Genel Hafter lehine değişiklik devam ediyor.

Hafter petrolü kesti. Ateşkes olayı yalan oldu. Trablus hükümetinin pek bir şansı kalmadı.

Suriye'den gelenler olduğu duyulduğu anda bir yığın aşiret desteğini çekti. Şu anda seçim olsa kaybederler.

Na durum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.