4-3-3 şimdi haginin de işi zor aslında.guardiola'nın aldığı kupalar rijkaard ustaya mal ediliyor,hagi kupa kazanırsa onun altyapısını filan da rijkaard yapmıştı dersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: freestyle_
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrite
Bir takımın sisteminin sadece dizilişten ibraret olduğu düşüncesinden vazgeçin artık.
Mehmet Batdal ile Baros un beraber oynayıp oynamayacağını Misimovicin oynayıp oynayamayacağını bu sistemler belirleyecek ama.
Diziliş sadece diziliştir. Sistem ise nasıl oynanması gerektiğidir. Örneğin kısa pas, dar alan, dengeli oyuna sistem derken 4-4-2 ye sadece diziliş deriz.
Arda olmasaydı çok rahat 4-3-1-2 oynatabilirdi. Tıpkı Wolsburgda olduğu gibi. Grafite-Baros, Dzeko-Batdal benzer özelliklerdeler. Böylece Misi çok daha etkili olurdu.
Ama Ardayı ortasahada kaleye uzak oynatamayacağına göre en ideal diziliş 4-2-3-1 gibi görünüyor.
4-4-2 de Misi oynamaz ama Elano oynar. Batdal-Baros ikilisi ileride oynayacaksa.
Şimdi Misi ye göre takım kurmak lazım.Bence 4-4-1-1 iyi olur.İleride Baros tek Misi hemen arkasında oynamalı.Misi ceza alanına ne kadar yakın olursa o kadar etkili olur. @Roohans ın da dediği gibi Arda olmasa 4-3-1-2 olabilirdi ama bence bu önümüzdeki sezon mümkün olabilir ancak.Çünkü bence Arda sezon sonu gider.Burada çok üstüne gidiliyor , artık gidip kurtulması lazım. E tabi Arda'nın gitmesi demek en azından 15m euro demek.Yönetim bu paraya kıyıp Gökhan İnler & Hamit transferlerini yapabilirse 4-3-1-2 de uçar bu takım Ama illa ki bu adamlar 4-3-1-2 için lazım değil.Hangi sistemde oynayacaksak oynayalım böyle kaliteli Türk oyuncularına ihtiyacımız var.Elimizdeki Türk oyuncuların büyük bir bölümünü değiştirmediğimiz sürece takımın çok fazla gelişme gösterebileceğine inanmıyorum...
futbol dehasi yuce insan rijkaarda gore cok kotuydu kadromuz. bakiyorum da herkes gayet mantikli guzel 11ler olusturabiliyor.
------baros--- arda--misi--pino ---cana--elano
su dizilisle veya benzeri bir formasyonla iyi bir sistem oturursa takim ucar. elbet pino yada baros sakatlanacagindan geride neilla insuaya kontenjan acilir.
Aykut
Sabri Neill Servet H.Balta
Arda Elano Cana Pino
Misi
Baroş
hagi normalde 4-4-2 oynatıyor takımlarına ama kadro olarak forvetteki sıkıntımız nedeniyle.4-4-1-1 diye oynayacağımızı düşünüyorum.bakalım göreceğiz.
Şöyle bir kadromuz olsa güzel olur aslında ama Türk stoper bulmak zor.
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
futbol dehasi yuce insan rijkaarda gore cok kotuydu kadromuz. bakiyorum da herkes gayet mantikli guzel 11ler olusturabiliyor.
------baros--- arda--misi--pino ---cana--elano
su dizilisle veya benzeri bir formasyonla iyi bir sistem oturursa takim ucar. elbet pino yada baros sakatlanacagindan geride neilla insuaya kontenjan acilir.
Şu kadroda Pinonun yerinde oynayabilecek, defansif özellikleri iyi olan birisi olsa süper ötesi bir kadro olur. Bu isim Hamit işte.
Mevcut kadroda Sabri ve Barış oynayabilir ama onlarında hücum zekası pek iyi değil. Biraz kasarsa ve kendisini bu konuda geliştirirse Aydın oynayabilir.
4 - 2 - 3 - 1 kesin gibi görünüyor. Ama bazı maçlara klasik 4 - 4 - 2 ile de çıkabilir.
Takıma gelirsek;
Servet büyük ihtimal kadro dışı kalacaktır. Defansta Neill'ın yanına G.Zan, Ali Turan deneyebilir ya da altyapıdan birisini monte edebilir. Orta sahada Cana'ya yer açmak için Arda iyileşene kadar Pino'yu kesip Aydın'ı oynatabilir. Elano'da ısrar edecektir. Misi ile özel ilgilenecektir.