Bence kendisiyle konuşup adam gibi oynarsa bonservisinde indirim yaparak avrupaya göndereceğimizi vaad etmeliyiz. adam kaybetmek en kolay yol. milli takımda yeri kolay kolay dolmuyor.
Sistem ve diziliş ne olursa olsun haginin bu nankörlerle başarılı olabileceğini sanmıyorum.
4-6-0 oynatsa da gol yerler 4-3-3 oynatsa da 3 atarken 3 yerler
Halla anlamayanlar için söylüyorum td değiştirmekle başarı geleceğini sananlar yanılıyorlar Hagi takımı şampiyon yapsa da bu sezon ve diğer sezon yine gönderirler bu adamı
Bu tür hamleler takımı 1 gram ileriye taşıyamaz asla bir bayern münih, Porto, milan, juventus, liverpool, arsenal hatta tottenham bile olamayız avrupalıların bildiği basit galatasarayız işte..
Önce takımı yönetenlerin beynine bir sistem yerleştirmek gerek
td=10 yıl td=6 yıl gibi
Mustafa,Servet,Sabri ve Ufuk yerine daha iyi transferler olursa olur sanki.
quote:
Orijinalden alıntı: YamYamPokemon
Mustafa ve Servet'in ilk 11'de hatta ilk 18'de yeri yok artık.
3-5-2 oynatır
Servet'e gücüm yetse gördüğüm yerde dalasım var ya
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: YamYamPokemon
Mustafa ve Servet'in ilk 11'de hatta ilk 18'de yeri yok artık.
Kesinlikle..
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
futbol dehasi yuce insan rijkaarda gore cok kotuydu kadromuz. bakiyorum da herkes gayet mantikli guzel 11ler olusturabiliyor.
------baros--- arda--misi--pino ---cana--elano
su dizilisle veya benzeri bir formasyonla iyi bir sistem oturursa takim ucar. elbet pino yada baros sakatlanacagindan geride neilla insuaya kontenjan acilir.
Şu kadroda Pinonun yerinde oynayabilecek, defansif özellikleri iyi olan birisi olsa süper ötesi bir kadro olur. Bu isim Hamit işte.
Mevcut kadroda Sabri ve Barış oynayabilir ama onlarında hücum zekası pek iyi değil. Biraz kasarsa ve kendisini bu konuda geliştirirse Aydın oynayabilir.
Hücum zekası iyi, defansa katkısı olan diye tanımladığın isim zaten kadroda var hocam: Elano Blumer. Sağ iç olarak oynarsa yani ortaya yakın çok yararlı olur, ama yok sağ açık olarak oynarsa oynayamaz.
Skibbe'nin 4-2-3-1'ine dönelim. Solda Arda, ortada Misi, sağda Elano. Ama sol ve sağda oynayanlar direk kanat oyuncusu değil, yeri geldiğinden kanatlara açılacak şekilde olmalı. Brezilya Milli Takımı da Dünya Kupası'nda böyle oynadı. Orda Fabiano'nun arkasında Robi-Kaka-Elano vardı. Bize uyarlasak Baros'un arkasında Arda-Misi-Elano olacak. Tabi burda orta sahanın ortası da önemli. Oraya Cana'nın yanına mutlaka bir oyuncu almalıyız.
Ufuk Sabri-Neill-Hakan(Ali Turan da denenebilir)-Insua(Hakan) Cana-?? Elano-Misimovic-Arda Baros
Burda soru işareti yerine Selçuk İnan tarzı bir oyuncu lazım bence. Keşke sezon başında Ledesma'yı alabilseydik.
Saha içi dizilişi ben belirleyecek olsam böyle yapardım
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
Servet'e gücüm yetse gördüğüm yerde dalasım var ya
Aman ha tek dalma yer valla adamı
Hagi'nin oynatacağı sistemde 10 numara mevkisi olacaktır bence. Arda sol kanatta kalıp 66 olur ve Misimoviç'in kötü formu devam ederse Emre Çolak o bölgede vazgeçilmez olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
Yav bıraksın Td'liği çıksın oynasın ya,bütün takımı toplasak bir tane hagi etmiyor
+1905
Cidden kafayı yemişsiniz hala 4-2-3-1 diyorsunuz bu takımın başına ne geldiyse 4-2-3-1 den geldi. Bu taktikle istediğimiz kadar maça çıkalım galibiyet değil beraberlik alırsak sevinelim.
Bence kendisiyle konuşup adam gibi oynarsa bonservisinde indirim yaparak avrupaya göndereceğimizi vaad etmeliyiz. adam kaybetmek en kolay yol. milli takımda yeri kolay kolay dolmuyor.
kesınlıkle kabul edıyorum adam kaybetmek kolay ama bır galatasaray oyuncusuna yakısmayan seyler yapan bır kısının galatasarayda olmasıda hıc ama hıc hos degıl. ınanın nerede oldugunun nelere sahıp oldugunun farkında degıl , bır adam nasıl olurdu macı boyle satar ya ınanamıyorum ben ınan boyle bır galatasaray oyuncusu gormedım. kımse bana onceden soyleydı yureklıydı dıyemez cunku adam karekterını ortaya cıkardı , gazla calıscak adamlar ıste senı boyle zor durumunda Teknık adamını satmak ıcın boyle zor durumlara sokar. Inanamıyorum bu kadar galatasaray yoneyımındekılere nasıl gormuyorlar bu durumu...
Dizilişler ne zamandan beri sistem oldu.
Diziliş hiçbir zaman önemli değil önemli olan sistemdir.
Sistemde pas şeklin,oyun anlayışın,defans anlayışın vslerdir. Birr takım sabırlı pas çevirir barca gibi diğeri hemen sonuca gitmek ister ingiliz takımları gibi, biri defansı önde tutar,diğeri haddini bilir geride bırakır. Teknik direktörün görevi bu sistemlerini seçtikten sonra oraya onu yapabilecek oyuncuları seçmektir.
4-4-2 oyna,4-3-3 oyna hiçbir şey değişmez.Reykart için 4-3-3 deniliyordu çünkü onuun sistemi tamamen belliydi barcanın oynadığı sistemle özdeşleşmişti çünkü yoksa barcanın oyununu 4-3-2-1 4-2-3-1 vs lere de uyarlarsın.
4 4 2 2 ileri 1 geri oynatsın
Hangı taktıgı oynatır bılemem ama (Hagi ofansıf futboldan zıyade tedbırlı futbol oynatır ozellıkle deplasmanlarda) bıldıgım tek sey var o da ruhsuz ve basıretsız-becerıksız rıjkaard ın ruhsuz ve rezıl galatasarayından cok daha agresıf ve ruhuyla oynayan bır galatasaray gorecegımızdır.
arkadaş bu ülkede sistemle oynayan kaç tane takım var. bi bjk bide biraz fb onun haricinde sistem falan yok bu ülkede( ha bide ibb). dışardan gelen sudan çıkmış balığa dönüyo karşı takımın yaptğını görünce. bjk nası nası yeniyoruz ama fb ye kesinlikle şansımız tutmuyor.