Şimdi Ara

Hagi hangi sistemi oynatır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav bıraksın Td'liği çıksın oynasın ya,bütün takımı toplasak bir tane hagi etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughtyozi
    sıstem fılan onemlı degıl. ılk ıs servetı kovalamak..

Bence kendisiyle konuşup adam gibi oynarsa bonservisinde indirim yaparak avrupaya göndereceğimizi vaad etmeliyiz. adam kaybetmek en kolay yol. milli takımda yeri kolay kolay dolmuyor.
  • Sistem ve diziliş ne olursa olsun haginin bu nankörlerle başarılı olabileceğini sanmıyorum.

4-6-0 oynatsa da gol yerler
    4-3-3 oynatsa da 3 atarken 3 yerler

Halla anlamayanlar için söylüyorum td değiştirmekle başarı geleceğini sananlar yanılıyorlar
    Hagi takımı şampiyon yapsa da bu sezon ve diğer sezon yine gönderirler bu adamı

Bu tür hamleler takımı 1 gram ileriye taşıyamaz asla bir bayern münih, Porto, milan, juventus, liverpool, arsenal hatta tottenham bile olamayız
    avrupalıların bildiği basit galatasarayız işte..

Önce takımı yönetenlerin beynine bir sistem yerleştirmek gerek

td=10 yıl
    td=6 yıl gibi
  • Mustafa,Servet,Sabri ve Ufuk yerine daha iyi transferler olursa olur sanki.

Hagi hangi sistemi oynatır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

Mustafa,Servet,Sabri ve Ufuk yerine daha iyi transferler olursa olur sanki.

Mustafa ve Servet'in ilk 11'de hatta ilk 18'de yeri yok artık.
  • 3-5-2 oynatır
  • Servet'e gücüm yetse gördüğüm yerde dalasım var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

Mustafa,Servet,Sabri ve Ufuk yerine daha iyi transferler olursa olur sanki.

Mustafa ve Servet'in ilk 11'de hatta ilk 18'de yeri yok artık.

Kesinlikle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

futbol dehasi yuce insan rijkaarda gore cok kotuydu kadromuz. bakiyorum da herkes gayet mantikli guzel 11ler olusturabiliyor.

------baros---
    arda--misi--pino
    ---cana--elano

su dizilisle veya benzeri bir formasyonla iyi bir sistem oturursa takim ucar. elbet pino yada baros sakatlanacagindan geride neilla insuaya kontenjan acilir.

Şu kadroda Pinonun yerinde oynayabilecek, defansif özellikleri iyi olan birisi olsa süper ötesi bir kadro olur. Bu isim Hamit işte.

Mevcut kadroda Sabri ve Barış oynayabilir ama onlarında hücum zekası pek iyi değil. Biraz kasarsa ve kendisini bu konuda geliştirirse Aydın oynayabilir.

Hücum zekası iyi, defansa katkısı olan diye tanımladığın isim zaten kadroda var hocam: Elano Blumer. Sağ iç olarak oynarsa yani ortaya yakın çok yararlı olur, ama yok sağ açık olarak oynarsa oynayamaz.

• Skibbe'nin 4-2-3-1'ine dönelim. Solda Arda, ortada Misi, sağda Elano. Ama sol ve sağda oynayanlar direk kanat oyuncusu değil, yeri geldiğinden kanatlara açılacak şekilde olmalı. Brezilya Milli Takımı da Dünya Kupası'nda böyle oynadı. Orda Fabiano'nun arkasında Robi-Kaka-Elano vardı. Bize uyarlasak Baros'un arkasında Arda-Misi-Elano olacak. Tabi burda orta sahanın ortası da önemli. Oraya Cana'nın yanına mutlaka bir oyuncu almalıyız.

Ufuk
    Sabri-Neill-Hakan(Ali Turan da denenebilir)-Insua(Hakan)
    Cana-??
    Elano-Misimovic-Arda
    Baros

Burda soru işareti yerine Selçuk İnan tarzı bir oyuncu lazım bence. Keşke sezon başında Ledesma'yı alabilseydik.

Saha içi dizilişi ben belirleyecek olsam böyle yapardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

Servet'e gücüm yetse gördüğüm yerde dalasım var ya

Aman ha tek dalma yer valla adamı
  • Hagi'nin oynatacağı sistemde 10 numara mevkisi olacaktır bence. Arda sol kanatta kalıp 66 olur ve Misimoviç'in kötü formu devam ederse Emre Çolak o bölgede vazgeçilmez olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

Yav bıraksın Td'liği çıksın oynasın ya,bütün takımı toplasak bir tane hagi etmiyor

+1905
  • Cidden kafayı yemişsiniz hala 4-2-3-1 diyorsunuz bu takımın başına ne geldiyse 4-2-3-1 den geldi. Bu taktikle istediğimiz kadar maça çıkalım galibiyet değil beraberlik alırsak sevinelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Orijinalden alıntı: naughtyozi
    sıstem fılan onemlı degıl. ılk ıs servetı kovalamak..

Bence kendisiyle konuşup adam gibi oynarsa bonservisinde indirim yaparak avrupaya göndereceğimizi vaad etmeliyiz. adam kaybetmek en kolay yol. milli takımda yeri kolay kolay dolmuyor.

kesınlıkle kabul edıyorum adam kaybetmek kolay ama bır galatasaray oyuncusuna yakısmayan seyler yapan bır kısının galatasarayda olmasıda hıc ama hıc hos degıl.
    ınanın nerede oldugunun nelere sahıp oldugunun farkında degıl , bır adam nasıl olurdu macı boyle satar ya ınanamıyorum ben ınan boyle bır galatasaray oyuncusu gormedım. kımse bana onceden soyleydı yureklıydı dıyemez cunku adam karekterını ortaya cıkardı , gazla calıscak adamlar ıste senı boyle zor durumunda Teknık adamını satmak ıcın boyle zor durumlara sokar. Inanamıyorum bu kadar galatasaray yoneyımındekılere nasıl gormuyorlar bu durumu...

• Dizilişler ne zamandan beri sistem oldu.

Diziliş hiçbir zaman önemli değil önemli olan sistemdir.

Sistemde pas şeklin,oyun anlayışın,defans anlayışın vslerdir.
    Birr takım sabırlı pas çevirir barca gibi diğeri hemen sonuca gitmek ister ingiliz takımları gibi, biri defansı önde tutar,diğeri haddini bilir geride bırakır.
    Teknik direktörün görevi bu sistemlerini seçtikten sonra oraya onu yapabilecek oyuncuları seçmektir.

4-4-2 oyna,4-3-3 oyna hiçbir şey değişmez.Reykart için 4-3-3 deniliyordu çünkü onuun sistemi tamamen belliydi barcanın oynadığı sistemle özdeşleşmişti çünkü yoksa barcanın oyununu 4-3-2-1 4-2-3-1 vs lere de uyarlarsın.
  • 4 4 2 2 ileri 1 geri oynatsın
  • Hangı taktıgı oynatır bılemem ama (Hagi ofansıf futboldan zıyade tedbırlı futbol oynatır ozellıkle deplasmanlarda) bıldıgım tek sey var o da ruhsuz ve basıretsız-becerıksız rıjkaard ın ruhsuz ve rezıl galatasarayından cok daha agresıf ve ruhuyla oynayan bır galatasaray gorecegımızdır.
  • arkadaş bu ülkede sistemle oynayan kaç tane takım var. bi bjk bide biraz fb onun haricinde sistem falan yok bu ülkede( ha bide ibb). dışardan gelen sudan çıkmış balığa dönüyo karşı takımın yaptğını görünce. bjk nası nası yeniyoruz ama fb ye kesinlikle şansımız tutmuyor.
  •  Hagi hangi sistemi oynatır?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.