Şimdi Ara

Hagi mi? Carlos mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hagi carlos u bakkala gönderir. zaten gönderdi de süper kupa finalinde

• carlos'un dünyadaki sayılı sol beklerden biri olduğunu inkar eden yok. sert şutları ve hızı ile ünlü.

ama hagi ile kıyaslanırsa kesinlikle tanımam.
    hagi'nin her yerden ustaca golleri var. santim santim ölçüyor topun nereye gideceğini. sol ayağını ressam gibi kullanıyor. kesinlikle hagi sol ayak olarak daha iyidir.
  • sky walker
    carlos gs ye gol attı mı peki?

al sana lamba gibi gol
    http://www.youtube.com/watch?v=tQRwkpr6gMc&feature=related

• Elma ile Armut u yine karşılaştırma yapmaya çalışmışlar. Ankette insanların neyi kıstas alacaklarını söyleseler belki bir mantığı olurdu ama böyle hiçbir anlam ifade etmiyor.

İtalyanlar da tanınmışlık açısından yapmışlardır diye tahmin ediyorum. Yoksa ikisin de birbirine üstün olduğu yönler var. Ben böyle anketleri hep saçma bulmuşumdur. Buna da cevap vermiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamez

hagi carlos u bakkala gönderir. zaten gönderdi de süper kupa finalinde

Real Madrid'deki Carlos,Galatasaray'daki Hagi ile eşit değerde.Ama Fenerbahçe'deki Carlos Galatasaray'daki Hagi'nin yanında ezilir.
  • hagi- harika gollerini galatasaray altında attı, başarıları galatasaray ile gördü

carlos- tüm başarılarını real madrid ve milli takımında gördü.

fenerliler sanki carlos un tüm başarıları fenerbahçe forması altında almışçasına övünüyorlar gurur duyuyorlar. acıyorum ya bunlara yazık vallahi
  • quote:

hagi- harika gollerini galatasaray altında attı, başarıları galatasaray ile gördü

fenerliler sanki carlos un tüm başarıları fenerbahçe forması altında almışçasına övünüyorlar gurur duyuyorlar. acıyorum ya bunlara yazık vallahi

Bende sana acıyorum her mesajında fbye laf atmaya çalışıyorsun hatta kendi kendine gelin güvey oluyorsun.Burdaki kıyaslama sol ayaklı adamların kariyerleri üzerine(daha mantıklı kıstası olan varsa söylesin), herhalde başka takımda yaptıklarındanda bahsedicez.

hashus1099

Haginin bize gol atmış olmasını konuya nasıl kattın orasını geçtimde size başka bir sol ayağın attığı bir sürü ampul gibi gol var istersen eklerim.

• hagi carlos arasında geçen bir ankette carlos'un galatasaray'a attığı bir şutu koymuşsun. konuyla alakasız bir şekilde ve gol de değil.
    ben de koyacaksan böyle bir icraatını koy diyorum

üzülerek söylüyorum carlos'un hagi'den üstün olduğu yanı daha hızlı şut çekiyordu ve daha hızlıydı.
    hagi ise hırslı mücadeleci bir insandı. futbol zekası üst seviyedeydi ve topun gideceği yeri daha pas atmadan biliyordu. iğne deliğine yollardı topu. aradaki fark bu.

youtube de açılmış hazır gir bir gollerine bak istersen, hepsi şahane goller
  • İkisi de büyük oyuncu, seçim yapamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord

Tabiki Hagi 36 yaşında bile taş gibi oynuyordu gördük carlosu 34 tırt Zaten fenere gelmesinden belliydi

quote:

hagi- harika gollerini galatasaray altında attı, başarıları galatasaray ile gördü

bu yazılar türkiyeye gelmiş en iyi yabancı neden carlos değilde hagi'dir çok iyi bir şekilde açıklıyor..

fakat mesele türkiye olmadığı için genel olarak bu iki futbolcu kıyaslanamaz çünkü farklı kulvarlarda yarışıyorlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

hagi carlos arasında geçen bir ankette carlos'un galatasaray'a attığı bir şutu koymuşsun. konuyla alakasız bir şekilde ve gol de değil.
    ben de koyacaksan böyle bir icraatını koy diyorum

üzülerek söylüyorum carlos'un hagi'den üstün olduğu yanı daha hızlı şut çekiyordu ve daha hızlıydı.
    hagi ise hırslı mücadeleci bir insandı. futbol zekası üst seviyedeydi ve topun gideceği yeri daha pas atmadan biliyordu. iğne deliğine yollardı topu. aradaki fark bu.

youtube de açılmış hazır gir bir gollerine bak istersen, hepsi şahane goller

Şöyle söyliyim ben önce fransaya attığı golü koydum şimdide aynısını yapabiliyor mu diyen için gs a atılan 3. golü koydum ki o golde carlosun payı bir hayli büyük.

Carlosun için eklemeyi unuttuğun şey iyi ortalar kesmesi ve falsolarıdır diğer dediklerine bende birşey demiyorum ama hagiyi anlatırken o kadar övüyorsunki(mesela futbol zekası) görende carlosu zeka konusunda sıkıntısı var sanır bana göre bir sol bek için fazla bile futbol zekası var(bu son haftaki golüne bakarsan demek istediğimi anlarsın)

Youtube açık değil bu arada tünel,dns filan uğraşamıcam.Güzel goller içeren bir ufak bir arşivim var zaten.

• hagi tabiki

quote:

Orjinalden alıntı: LickMyTofu

Hagi mi? Carlos mu?

İtalya'da 'unutulmaz sol ayaklar' anketi yapıldı; Roberto Carlos 4. olurken, Gheorghe Hagi ise 9. sırada yer aldı. FANATİK, Türk futbolseverlere soruyor: Sizce hangisi?

İkisi de inanılmazdı
    Dünyanın en büyük yıldızlarından biri, 1996’da Galatasaray’a gelmişti; Gheorghe Hagi... Cim Bom, ‘Karpatların Maradonası’ önderliğinde Süper Lig’de üst üste 4 yıl şampiyonluğa koşarken, Türk Futbol Tarihi’nin en büyük başarılarına da imza atmıştı. 17 Mayıs 2000’de UEFA Kupası’nı alan Sarı-Kırmızılılar, 25 Ağustos 2000’de de Süper Kupa’ya uzanmıştı. 2007 yılına gelindiğinde ise bu kez bombayı Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe patlattı: Roberto Carlos... Brezilya tarihinin ‘futbol ilahları’ arasında yer alan Carlos, Sarı-Lacivertli ilk yılında Kanarya’ya Şampiyonlar Ligi’nde en büyük başarısını yaşattı.

GHEORGHE HAGİ

Hagi mi? Carlos mu?

Sezon Takım Maç Gol
    1982-83 F.Constanta 18 7
    1983-87 S.Studentesc 107 58
    1987-90 S.Bükreş 97 76
    1990-92 R.Madrid 63 15
    1992-94 Brescia 61 15
    1994-96 Barcelona 35 7
    1996-01 Galatasaray 190 71
    Milli Takım: 125 maç, 35 gol
    Avrupa Kupaları: 93 maç, 31 gol

ROBERTO CARLOS

Hagi mi? Carlos mu?

Sezon Takım Maç Gol
    1990-93 Uniao 33 10
    1993-95 Palmeiras 68 5
    1995-96 İnter 30 5
    1996-07 R.Madrid 370 46
    2007-.. Fenerbahçe 51 5
    Milli Takım: 125 maç, 19 gol
    Avrupa Kupaları: 123 maç, 18 gol

• quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

Meraklısına daha yeniside var

http://img519.imageshack.us/my.php?image=adggn2.jpg

Hagi mi? Carlos mu?

arkadaşım bu vuruşta hiç bişey yok ki... eski roberto carlosun kendisi değil kramponunu koysan eminim bundan daha güzel bi vuruş yapardı fakat hata kalecide topu sektirmemeliydi..

• bende dns kullanmadan açık nasıl acaba

neyse

hagi futbol zekası doludur, abartı değil. attığı golleri bilmiyorum biliyor musun ama ben ezberledim. bir golüne bakıp tesadüf denemez çünkü aynısından çok atmış.

carlosun açtığı ortaları hagi de açıyordu, ayrıca hagi'nin açtığı ortalar içeriye doldurmak şeklinde değil tam kafaya pas şeklindeydi.

hatta hasan şaş'ı sevmeyenler, milana attığı golde "o topu hagi onun kafasına nişanladı" diyordu
  • haaaaaaaaagggggggiiiiiiiiiii tabikiiii
  • Bu anketin kazananı
    Romanyada Hagi
    Türkiyede HAgi yada berabere
    Tüm dünyada ise Carlos
  • quote:

Orjinalden alıntı: M J

Bu anketin kazananı
    Romanyada Hagi
    Türkiyede HAgi
    Tüm dünyada ise Carlos

Kesinlikle durum böyledir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: M J

Bu anketin kazananı
    Romanyada Hagi
    Türkiyede HAgi yada berabere
    Tüm dünyada ise Carlos

arkadaşım berabere demen gerçekten komik ve talihsiz olmuş.. ayrıca yukarda videoyuda eklemişler 35lik hagi genç r.carlosu ne hallere düşürdü ortada birde şimdi 35'lik carlosa bakıyoruz sonuç ortada.. geçen yıl fb-gs türkiye kupası maçında 20 lik uğur serkan şamar oğlanına çevirdiler adamı..
    burası ne romanya ne ispanya nede başka biyer olduğuna göre Türkiye de tek gerçek HAGİ'dir.....

• Carlos kendi mevkisinde gelmniş geçmiş en iyilerden.Ama HAgi'nin mevkisinde daha çok futbolcu var.O nedenle böyle durum oluşmuş.

Büyük oyuncu olarak bakılırsa Carlos tabii ki.

10 yıl ya da her ne kadarsa MAdrid'in değişmez sol beki olmak kolay değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.