Şimdi Ara

HAIER HDV-N856 USB OKUYUCULU DIVX/DVD/VCD OYNATICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu ürünün şuanda kipada satış fiyatı çok uygun 48.9 ytl fakat ürün hakkında kimsenin net bir bilgisi yok müsade edersiniz burda bir konu başlığı açmak istedim.belki uzman bir arkadaş bu ürünü detaylı bir şekilde inceleyebilir ve ona göre bize tavsiyelerde bulunabilir.şuana kadar sıcak fırsatlar bölümünde konu hakkında bazı bilgiler var onları buraya nasıl taşıyabileceğimi bilmiyorum.umarım doğru yer burasıdır:)

• Emin değilim ama sanırım Türkçe karakter sorunu olan bir cihazdı Haier. Modelini bilmiyorum.
  • 26-05-2007, 11:27
    theelf
    Starting Member
    HAIER HDV-N856 hakkında başka bir forumdan alıntıdır.

Aleti aldim, ulkeye UFOTEK tarafindan getiriliyor. Yorumlarim asagida...

Cihazda Kart okuyucu on yuzde (SD,MMC,MS ve CF kartlari okuyor). Arka cikislarin orda da USB girisi var (bu giris usb1.1, usb2.0 DEGIL). Hem karttan hemde usb'ye takacaginiz flash bellek veya FAT32 formatli harici harddisk'ten mp3,wma,film,resim okuyabiliyor. Farkli farkli video dosyalarinda bir problem cikarmadi (WMV,MPG, AVI, MP4, DivX, XVid, NeroMP4 denemdim hepsini calsi) ve srt altyaziyi (film dosyasi ile ayni adli olacak) tanidi. Baska formattaki altyazilar ile denemedim. Altyazilar cok buyuk degil, kucuk TV'de izliyorsaniz tatmin etmeyebilir, benim projeksiyon 3metreye 2,5metre oldugu icin tatmin edici sonud aldim. Kendisi otomatik altyazilari wrap-text yapabiliyor (ekrana sigmayani ikinci satira atiyor).

Buyuk boyutlu film dosyalarini sadece CD'den denedim, karttan veya usb'den denemedim (500MB, 700MB gibi). Yoksa diger kucuk boyutlu dosyalari (kart veya usb) okumasinda bir problem yok. Bu arada 320kbps gibi yuksek kb'deki MP3'leri calamiyor. Elinizde bu tur MP3 var ise once bilgisayarda 160kbps-128kbps gibi daha dusuk bir cozunurluge indirip cihazda oyle dinleyebilirsiniz.

Ses cikislari: Analog 5.1 yani sira dijital anfiniz varsa optik veya koaksiyol baglanti imkaniniz var. Video Cikislari: S-Video, Composite, Scart ve Component. Cihaz Progressive Tarama da yapabiliyor.

Menusu Goldstar'a 909'a benziyor, hatta ayni galiba ve sanirim ayni chipset.

DVD'de bolge kodu kisitlamasi var ve Bolge 2 kodlu diskler disinda hicbir DVD'yi calmiyor. Bu kisitlamayi gidermek icin Teknik Servisi arayin. Size kumandadan kod girerek nasil yapcaginizi anlatiyorlar. ve cihaz DVD REGION FREE oluyor

Cihaz uzerindeki power dugmesinin isigi cok ama cok parlak, karanlik ortamda alet calisiyor ise cok rahatsiz ediyor, siyah elektrik bandi ile bantlamak zorunda kaldim.(etkileyici bir ışık kırmızıdan maviye geçisi güzel bence)

Kumandasi cok dandik, sanki pazardan almissiniz hissi var, cok kalitesiz, lastikler cok sert, cok hafif.(ben beğendim açıkçası en azından küçük ve kibar)

Ama cihaz digerlerine gore kasa ve gorunus olarak cok daha kaliteli ve şık duruyor. Ikide bir yazilim ile ugrasmayacak olanlardansaniz ve ayni zamanda da bi kere aldik herseyi calsin diyosaniz, o diger (bu klasmandaki ucuz) cihazlar yerine bunu tavsiye ederim. Ne de olsa Haier (Çin Malı olsa bile) dunyada kendisini kanitlamis bir marka.

2007 de yazılmış bir yorumdur yani7-8 ay önce ürün içeriği bazı farklılıklar göstermiş olabilir.
    saygılar.

• Mihmander
    Teğmen
    23 Ocak 2008; 8:18:21 alıntıdır.

Arkadaslar

kipadan 48.90 YTL Haier divx player aldım.

İlk izlenimlerim.

1. Alet şık duruyor.
    2. usb den filmi 10-15 sn tanıdı.
    3. usb girişi playerin arkasında.
    4. scart - 5+1 ce normal tos çıkışları mevcut.
    5. filmde ileri yani istenilen dk. gidebiliyorsunuz.
    6. power ışığı hakkatten insanı rahatsız ediyor.
    (kapalı iken kırmızı açık iken yeşil yanıyor)
    7. Kumandanın tuşları çok sert.
    8. Alet NTFS ayarlı geliyor. Bozuk diye şaşırmayın.
    9. Menüsü Türkçe..
    10. Divx lerden sıkıştırılan Nero MPEG4-MP4 dosyalarını okuyor.
    en çok buna sevindir.
    11. USB den filmi secerken dosya yönetici gibi bir menu çıkıyor.
    hemen filmi secebiliyorsunuz.
    12. Kutusunda tos to tos şeklinde kablosu çıkıyor.

aklıma gelen bunlar. Ben beyendim. alınabilir.

• analog çıkış var sanırım peki dts/dolby dekoder mevcut mu ? bir de altyazi ile film isimlerinin aynını olmasi gerekiyor mu ? bir dosyada 2 altyazı varsa istedigimizi secebiliyormuyuz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20425147/tm.htm zaten bu cihazla ilgili bir başlık vardı ayrıca sıcak fırsatlar da da bir başlık varhttp://forum.donanimhaber.com/m_20431046/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 24 Ocak 2008; 9:37:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DUNE HD TV-301AW Media Oynatıcı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.