Şimdi Ara

Hajime No Ippo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni başladım çok güzel gidiyor, hadi bakalım
  • 7 yıl mı geçmiş aradan vay be bir ara açıyım tekrar izliyim
  • Keşke yeni sezon gelse...
  • İlk sezonu bitirdim.Şimdiye kadar izlemediğim için kendime sövdüm resmen.
    Espirilerin yerinde olması ve güldürmesi,konuların işlenişi,insanı feci gaza getirmesi her şeyiyle mükemmel bir seri oldu benim için.Diğer sezonlarını da vakit kaybetmeden izleyeceğim.Hele hele o son maç.İppo vs Sendo böyle bir maç yok resmen.Feci gaza getirdi beni
  • 4.sezon hakkında haber var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.sezon hakkında haber yok mu hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

İlk sezonu bitirdim.Şimdiye kadar izlemediğim için kendime sövdüm resmen.
    Espirilerin yerinde olması ve güldürmesi,konuların işlenişi,insanı feci gaza getirmesi her şeyiyle mükemmel bir seri oldu benim için.Diğer sezonlarını da vakit kaybetmeden izleyeceğim.Hele hele o son maç.İppo vs Sendo böyle bir maç yok resmen.Feci gaza getirdi beni

+1

Ippo'nun malzemesiyle ilgili yapılan şakalar gerçekten insanı kırıp geçiriyor
    Ayrıca üst üste 15 bölüm de seyretseniz sıkmıyor, çok hızlı akıyor. Final maçı duyurulunca araya 20 bölüm filler girmiyor. 1 bölüm antrenman, diğer bölümde maç veriliyor. Kesinnikle ölmeden önce izlenmesi gereken bir anime.

• Biraz ara vermiştim 25.Bölümde dakikalarca güldüm
  • Son 1 haftada 20 bölüm izledim gayet hoş ilerliyor bu zamana kadar ertelemiş olduğuma pişman oldum

• Ippo'nun Tv spikeriyle spar yaptığı bölümü hatırlıyor musunuz, dakikalarca güldüm

• gambare gambare Makunoichi

Date Eiji maçı zordu, ama bir yerde artık kaybetmesi gerekiyordu.
  • Shounen yapısı itibariyle abartı işlenip karikatürize olsada maçlar gereğinden fazla uzatılsada temel dinamikleri gayet iyi harmanlamış başarılı bir yapım

Ana karaktere bazen plot armor ile imtiyaz geçilsede her zaman için geçerli değil düşüşüne ardından yükselişine tanıklık edebiliyoruz.Yani saf stereotip değilde her daim hasret çektiğimiz protagonist modellemelerinden

Yan rollerin arka planı çok iyi doldurulmaktadır.Dibine kadar yaşanmışlık hissiyatını almak mümkün.Çok insaniler.İppo iyi niyetli insanlarla karşılaştığı gibi hilekar kötü veyahutta kötü diyemesek bile yaklaşımları sorunlu tiplerlede mücadele etmektedir

Komedi ve dram unsurları arasında güzel denge kurulmuş.Birinin varlığında diğeri sırıtmıyor

Sosyolojik ayağıda mevcut işlerin.Bir insanı serseri ya da boksör olmaya iten sebep nedir nasıl dolu insan olunur nasıl dopamin hormonunu itici güç haline getirebilirsin gibi sorgumalara müsait

Ayrıca başından aynı olaylar geçen iki kişinin dahi nasıl farklı reaksiyonlar gösterdiği anlatılarak her insanın kendine münasır paradigma,bakış açısı taşıdığı vurgulanmaktadır

• Mangaka seriti bitirecek galiba 1155 bölüm oldu zaten 4 .sezon gelirse şimdiye kadarki en iyi maçlar olacak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.