Şimdi Ara

Hajime No Ippo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer Adları: はじめの一歩, Fighting Spirit, The First Step
    Kategori: TV Serisi
    Tür: Dövüş, Spor, Drama, Aksiyon
    Bölüm Sayısı: 75
    Yayım Tarihi: 4/10/2000 ile 27/3/2002 arası
    Firma/Stüdyo: Madhouse Studios, NTV, VAP
    Türkiye'de: Yayımlanmadı

Tanıtım:

Magunochi Ippo, içine kapanık, utangaç, sıradan bir lise öğrencisidir. Okuldan arta kalan zamanını annesine, balık işinde yardım ederek geçirmektedir. Genelde de okulda tartaklanmaktadır. Tartaklanmaktan nefret etmektedir ama karşı koyamamaktan daha çok nefret etmektedir. Bir gün okulun serserileri, İppo'ya saldıracakken Takamura adlı bir boksör tarafından kurtarılır. Takamura'ya hayran kalan Ippo, boks öğrenmeye karar verir. Ancak boks, Ippo'nun sandığı kadar kolay değildir. Takamura, Ippo'yu teste tabi tutar. Boks hakkında hiç bir şey bilmeyen Ippo, testi geçebilirse rüyalarına açılan kapıdan geçip boks dünyasına meydan okuma ve güçlü olmanın ne demek olduğunu anlama şansına sahip olacaktır.

http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=491

Çizimlerini beğenmesemde anime süper diyebilirim.Her bölümü ayrı bir heyecan veren bir animedir.
    Animanist grubu TR fansubunu yapmaktadır.
    http://animanist.com/hajimenoippo.htm

İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hajime No Ippo: Boks Anime Serisinin Epik Yolculuğu

Hajime No Ippo, George Morikawa tarafından yaratılan ve onlarca yıldır hayranlar tarafından sevilen ikonik bir boks anime serisidir. Seri, genç bir boksörün yolculuğunu, meydan okumalarını ve zaferlerini anlatıyor.

Hajime No Ippo İzleme Sırası:

Hajime No Ippo anime serisini doğru sırayla izlemen için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Hajime no Ippo: The Fighting!: Serinin ilk sezonu, Ippo Makunouchi'nin boksla tanışmasını ve antrenman yolculuğunun başlangıcını konu alıyor.
    2. Hajime no Ippo: New Challenger: İkinci sezon, Ippo'nun profesyonel bir boksör olarak ilk adımlarını ve ilk dövüşlerini anlatıyor.
    3. Hajime no Ippo: Rising: Üçüncü sezon, Ippo'nun WBC Japonya Hafif Sıklet Şampiyonluğu için mücadelesini konu alıyor.
    4. Hajime no Ippo Senki: Dördüncü sezon, Ippo'nun unvanını korumak için karşılaştığı zorlukları konu alıyor.
    5. Hajime no Ippo New Challenger: Beşinci sezon, Ippo'nun daha güçlü rakiplerle karşılaşmasını ve kişisel gelişimini konu alıyor.
    6. Hajime no Ippo Rising: Altıncı sezon, Ippo'nun unvanını yeniden kazanma mücadelesini konu alıyor.

Her sezon, Ippo'nun zorlu antrenmanlarını, heyecan verici dövüşlerini ve kişisel gelişimini takip edebilir ve onun boksör olarak yolculuğuna tanık olabilirsin.

Sonuç:

Hajime No Ippo, boks tutkunları için mutlaka izlenmesi gereken, ilgi çekici ve ilham verici bir anime serisidir. Dolayısıyla, seriyi doğru sırayla izleyerek Ippo'nun epik boks yolculuğunu hakkıyla deneyimleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkürler...
    İngilizce altyazıyla 40 bölüm izledim ama artık devam etmiyorum çünkü Animanist'in çevirileri ile en baştan başladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavilynx

Teşekkürler...
    İngilizce altyazıyla 40 bölüm izledim ama artık devam etmiyorum çünkü Animanist'in çevirileri ile en baştan başladım.

sadece altyazı olarakmı yayınlıyorlar yoksa fansub olarakmı bende zaten mkv olarak varda tekrar indiremem ama altyazı dosyası olarak veriyorlarsa bi bakayım benim dosyalarda senkron u uyacakmı

• quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orjinalden alıntı: mavilynx

Teşekkürler...

sadece altyazı olarakmı yayınlıyorlar yoksa fansub olarakmı bende zaten mkv olarak varda tekrar indiremem ama altyazı dosyası olarak veriyorlarsa bi bakayım benim dosyalarda senkron u uyacakmı

Fansub olarak veriyorlar.

• aşağıda kalmış başka bir konu ararken şansa rastladım cidden çok güzel bir anime bitirmek üzereyim anime dünyasında takamura gibi karakter zor bulunur
  • "Big Mara Ippo" Bahahaha! Müthiş bir karekter gerçekten
  • Fansub olması kötü olmuş ama bakalim kalitesi iyise eğer hemen indirmeye başlarım. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimi no Iru Machi Anime&Manga
    12 yıl önce açıldı
    shingeki no kyojin ova hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styric

Fansub olması kötü olmuş ama bakalim kalitesi iyise eğer hemen indirmeye başlarım. Teşekkürler.

kaçırılmıyacak bi anime şu an en son 57. bölümü izledim ve hiç beklemiyordum bu şekilde bitmesini bi son dvd kaldı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 21 Haziran 2008; 2:35:37 >
  • quote:

Fansub olması kötü olmuş ama bakalim kalitesi iyise eğer hemen indirmeye başlarım. Teşekkürler.

DVD-rip sanırım. Bir bölüm 205 MB civarı ve oldukça kaliteli. Tavsiye ederim.
  • @dombilibili eyvallah hocam çok sağol çekim, bakalim sağolasın... iyi seyirler sanada. =)

@DarKSpideR99 bilgi için teşekkürler sağolasın. Yeterli bir kalite zaten koleksiyon için. sağol =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 21 Haziran 2008; 2:59:56 >
  • bunlarda resimleri...

Hajime No Ippo

Hajime No Ippo
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

DVD-rip sanırım. Bir bölüm 205 MB civarı ve oldukça kaliteli. Tavsiye ederim.

o konuda bilgim yok bendekiler fansub değil mkv 230 mb lık ama kalitesiz video kullanacaklarını sanmıyorum
  •  Hajime No Ippo

Hajime No Ippo
  • Code Geass'tan sonra Rosaria to Vampire'i indiricem.Zamanım kalırsa bunu da indiririm nasıl olsa kota derdim yok.
  • Altyazılar Soft-Sub'mı Hard-Sub'mı? Ayrıca yukarıda 40 bölüm olduğunu duydum hangi sıklıkta yeni bölüm geliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Altyazılar Soft-Sub'mı Hard-Sub'mı? Ayrıca yukarıda 40 bölüm olduğunu duydum hangi sıklıkta yeni bölüm geliyor?

Hardsub anime 75 bölüm 33 bölüm çevrildi haftada 1 ya da 2 bölüm yayınlıyor önceliği D.Graymana veriyorlar güncel bölümlere yetişmek için 1 ya da 2 hafta sonra yeni serilerede başlayacaklar
  • An itibariyle bitirdim ve izlediğim en iyi animelerden biri oldu. Yapım gereği sanırım çok çabuk gaza gelen bir insanım ve bu anime tam bana göreydi diyebilirim. Birazdan yeni serisine başlamayı düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim kesinlikle izlenmesi gereken bir seri
  • çok güzel animedir , keşke devam etse
  • Sırf miyata'nın cool'luğu yüzünden izlediğim bir animedir.
  • 3. sezon onaylandı. bu yıl sonuna doğru çıkma ihtimali var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.