Şimdi Ara

Hak Yediniz AKP'liler... Yurtdışında Mühürsüz Pusula ve Zarflar Kabul Edilmemiş!! GÜNCELLEME!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yahu siz gerçekten bir göze, akla sahip misiniz?

Ulan devlet eli ile hile yapıp, devlet gücüne sırtınızı vererek sandık başında karşı çıkan insanları tehdit ettiniz, darp ettiniz.

İnsanlar karşı çıktı ama engel olamadı çünkü gücenecekleri kimse yok. Asker, polis, yargı, ysk, başbakanlık kim takıyor hak arayan insanları?

Ve sence bir hayırcı mühürsüz oy pusulasına hayır basabilir mi? Yer mi? Yese bile YSK'nın böyle bir karar alacağını gün içinde nasıl bilebilir?

O 2.5 milyon oy Evetçi bazı aşağılık hırsızlar tarafından evet olarak basılmıştır. Bin tane video ve görsel internette mevcuttur, arayan bulur.

Hakkın yanında olan bulur. Amacı adalet olan bulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SANKİ BU ÜLKENİN POLİSİ, SAVCISI, YARGISI YOKMUŞ GİBİ;

"Sandık başında engel olsalarmış kardeşim" diyorlar utanmadan yaptıkları hileyi itiraf edercesine.

İŞTE YOK Kİ HIRSIZLAR BÖYLE RAHAT HAREKET EDİYOR.

YOK Kİ SİZ BURADA HIRSIZLARI SAVUNUYORSUNUZ.

Mücadelenin seyri değişti, artık taviz yok.

• Büyük hak yediler. Ama bir yandan kendilerini yaktılar

• hsntrk kullanıcısına yanıt
    2.500.000 oy pusulasına (boru değil iki buçuk milyon) gidip tek tek evet oyu vurmaya kalk bakalım, ne kadar sürecek...

Matbaa da, makine de vurmaya kalksan 1 hafta sürer ama sizler ağlaşıyorsunuz, hile yapıldı diye...

Kolay mı öyle sandık başında, diğer partilerin müşahitlerinin önünde, milletin gözünün içine baka baka 2.500.000 oya evet basmak?

Adamdan kan alırlar, kan...

Sen iste ben sana bin tane hayır oyu basılırken çekilmiş video üretirim...

Kanmayın böyle şeylere diyecem ama siz de haklısınız, yenilgiyi bağlamak lazım böyle şeylere ki insanın içi soğusun... Neyse sizi 2019da daha iyi bahanelerle bekliyoruz, çalışın üzerinde biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Usta oldukları en iyi konu hırsızlık - hak yeme. Bu ülkenin Rıza Zarrab gibilerine ihtiyacı yok aslında. Salın 3 4 vatandaşı zaten hırsızlık konusunda uzmanlar.

Adamlar her seferinde yeni yöntem geliştiriyorlar , şeytanın aklına gelmez
  • Milyon para aklamış bir partiye siz ne anlatıyorsunuz? dikkat edin madur filan çıkarlar sonra...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek bir oyun dahi hakkını yiyenlerin. Analarının, babalarının, çocuklarının ve kendilerinin canlarından çıksın.
    Buna ortak olanların da kendilerinden çıksın.
    Haram, zehir, zıkkım olsun.
  • Cole Trickle kullanıcısına yanıt
    Sen şimdi yazı yazmayı bilecek kadar zekaya sahip olan bir arkadaşım olarak, bana YSK'nın mühürsüz oy pusulasını kabul etmesinin hile amaçlı olmadığını mı savunuyorsun?

Peki söyle bana mühürsüz oy pusuları ve zarfı kabyl etmekte ki amaç nedir?

YSK'dan başka kimler oy pusulası üretiyor ki onlara pusula basıp hile yapılma hakkı verildi?

Neden maç ortasında kural tanındı?

Neden seçim kanunu bir anda askıya alındı, çiğnendi?

Neden öğlen 12 de mühürsüz oy pusulası basılan video ve görseller ortaya çıkarken, insanlar AkP'liler şikayet ederken akşam oy sayımında mühürsüz pusula ve zarflar kabul edildi?

Haydi açıkla, bu işin peşini bırakmayacağız. Bu usülsüz, adaletsiz, şaibeli seçim öyle ya da böyle aydınlanacak.

Aşşağılık hırsızların hepsi hesabını verecek.

Yenen hak bir bir acı içinde ödenecek.

Ve sizler bugün yenen hakkı savunmadan, adaletsizliğe tepki göstermeden, oturduğu yerden dalga geçen arkadaşlar 10-20 sene sonra utanarak "ah, vah" diyeceksiniz.

Ne olur bugün savunduğunuz gibi o zaman çıkıp ben YSK'nın bu kararını destekledim deyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cole Trickle

Arkadaş, bir seçimden sonra da ağlaşmasanız dişimi kırıcam...

Yok kedi girdi, yok ampul patladı, yok pusula mühürsüz çıktı, sayılmaz...

Arkadaş sizin ne biçim sandık müşahitleriniz var? Heriflerin yanında 2.5 milyon (hesapta) sahte oyu tutanaklara geçiriyorlar, sizin müşahitler ayakta uyuyor, değiştirin şu adamları da sizde rahat edin, bizde...

Bundan sonraki seçimlerde bahaneniz ne olacak? Yağmur yağdı, rüzgar esti, bulut geçti, yoksa kesin biz kazanacaktık...

Bunların eski alışkanlıkları. Yaygara kopar
    Yav arkadaşım bana öyle "yazı yazmayı bilecek kadar zekaya sahip olan arkadaşım" gibi ifadelerle gelme...
    Eğer adam gibi tartışamayıp, karşı tarafa hakaret edeceksen, merak etme senden on kat fazla hakaret etme, karşı tarafı aşağılama kabiliyetim var.Onun için, Vazgeç bu tarz hareketlerden...

Şimdi, "mühürsüz oy pusuları ve zarfı kabul etmekte ki amaç neydi" demişsin. Adamlar açıkladı, çıktı tv'de anlattı, dinlemiyorsunuz, gelip burada tantana yapıyorsunuz.
    Sandık görevlilerinin bazıları oy pusulalarına ve zarflarına eğitim verildiği halde mühür basmayı unutmuşlar. Orada düzgün şekilde oy veren insanların oyları da, sırf bu yüzden çöp olmasın diye, geçerli kabul edilmesine karar verilmiş. Bunda nasıl bir art niyet olabilir? Pusulalar sahte değil, zarflar sahte değil, sadece oradaki salak görevliler bunlara mühür vurmayı unuttu diye, senin benim oyum neden çöp olsun???
    Ayrıca o mühürsüz pusulalarda senin dediğin gibi bir sahtecilik olsa, o sırada sandık başında görevli olması gereken, diğer partilerin müşahitleri neredeydi??? Ne halt yiyorlardı??? Bulundukları sandıkta böyle ayan beyan bir sahteciliğe gözlerinin önünde nasıl izin verdiler???
    Kısacası, eğer içinizi önceki yıllarda "trafoya kedi girdi, seçimi o yüzden kaybettik" örneğinde olduğu gibi "seçimde hile yaptılar, o yüzden kaybettik: versiyon 321885435" ile soğutacaksanız, bizim için sorun yok. Ama ancak kendi kendinizi kandırmış olursunuz, bunu bilin...

• Yıllardır seçim yapılıyor, mühürsüz oy sorunu ilk defa yaşanıyor. Geçiniz, ne olduğu belli.

1-Hakaret etme amaçlı yazmadım, o kadar zekaya sahip isen amacın hile olduğunu da görebilirsin diye söyledim.

2-Sen sandık görevlilerine daha bir mühür basmayı öğretemiyorsan, ne demeye seçim yapıyorsun? Ne demeye YSK diye bir kurum var? Ulan bu iş çocuk oyuncağı mı? Koca bir ülke çok mühim bir konu için referanduma gidiyor, son anda mı akıllarına geldi?

3-Ulan hadi hepsini geçtim, nasıl seçim kanununa aykırı hareket edersin? Kanuna uyulmayan, güven vermeyen seçim nasıl meşru sayılır? İlk defa bu seçime mi denk gelmiş mühür sorunu? Bak sen allahın işine yav..

4-Madem bu adamlar beceriksizliğinden mühür olayını unuttu, oy sayımında akıllarına geldi. Ulan saat 11-12 gibi mühürsüz oylara basılmaya başlanan EVET'lere ne diyeceksin? Videoları nasıl açıklayacaksın? Muhalif müşahitlerin "Evet oyu basılıyor" şikayet ve tutanaklarına ne diyeceksin?

5-Bin kere söyledim hala anlamadığınız için tekrar söylüyorum, muhalif müşahitler yapılan hırsızlığa karşı çıktı, tutanak tuttu ama engel olamadı. Çünkü sevgili kardeşim oy çalan hırsızlar hiç bir halttan korkmadığı için, arkalarında AKP teşkilatının güvencesi olduğu için muhalif müşahitleri tehdit ettiler, kavga çıkardılar, darp ettiler.

Bu ülkede polis, savcı, hakim, yargı olmadığı için muhalif müşahitler kimseye derdini anlatamıyor. Dinleyen, ipleyen, sallayan, hakkın peşinde koşan, yenen hakka karşı çıkan kimse yok. İşte sizin istediğiniz tek adamlık bunu getiriyor, ne yargı kaldı, ne hukuk. Hakkın yendi ise geçmiş olsun.

--------------------------------------------------Bir de not düşeyim,

Bu sözlerim EVET vermek zorunda kalmış gariban insanlara değil, sözüm EVET'in şaklabanlığını yapanlara;

O çok istediğiniz başkanlığa sömürdüğünüz devlet imkanlarına rağmen ancak %51 ile zar zor ulaştınız, bundan sonra bütün sorumluluk sizin. Bundan sonra hiç birinizin "kandırılma" hakkı yok, yükümlü sizsiniz.

Halk “Ne istiyorsan al, dilediğini yap, her şey sonsuza dek senin, daima arkandayız…” demedi. Halk “Eh, gerçekten çok mu istiyorsun başkan olmayı? Madem öyle… hatırını kırmayalım, görelim bakalım ne yapabiliyorsun…” demiş oldu.

Bundan sonra çalınan bir kuruştan, patlayan her bombadan, her şehitten, her yıkımdan, her kötülükten siz sorumlusunuz. Haydi uğraşın bakalım, yarattığınız bunca sorunu o çok sevdiğiniz Erdoğan nasıl çözecek merakla izliyoruz.

Biz sizin içinde HAYIR derken, siz bir adam için EVET dediniz. "terörist" dediğiniz %49 olmadan nasıl bir başarı göstereceksiniz bakalım?

Türkiye uçup kaçacak değil mi? Artık önünüzde parlamenter sistem engeli de kalmadı, her istediğinize ulaştınız, önünüz tertemiz.

Haydi uçurun kaçırın bakalım, merakla izliyoruz. Siz kendi kendinizi tuzakladınız haberiniz yok, 3 sene sonra görücem ben hepinizi. Yalnız unutma vay biz hata ettik, başkanlık iyi değilmiş, bir adamın peşinden gittik diye ağlama lüksünüz yok.

Çünkü siz sıfırı tükettiniz, bu ülkenin bir tane daha hatanıza göz yummayacak. Ancak tamamen kaybedince değerini anlayacaksınız demokrasi ve özgürlük değerlerini.

Haydi oyun başlasın, görelim marifetlerinizi sanki son 15 senenin rezilliklerini görmemiş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsntrk -- 17 Nisan 2017; 17:15:27 >

Sen iste ben sana bin tane video üretirim, boş hayır oyu basarken, amaç algı operasyonu olduktan sonra, ondan kolay bir şey yok...
    Öyle kolay mı bu işte sahtecilik yapmak. Adamdan kan alırlar, valla kan...
    "Muhalif müşahitlerin "Evet oyu basılıyor" şikayet ve tutanaklarına ne diyeceksin?" demişsin. Göreceğiz bakalım (varsa) o tutanaklar gerçek mi, sahte mi? Gerçek olsa Chp ve diğer partiler şimdiye kadar bin kere ortalığı yıkarlardı ama Chp'nin mühürsüz oylarında geçersizliği dışında bir itirazı olmadı şu ana kadar...
    Siz ancak burada kendi kendinizi gaza getiriyorsunuz...
    İçiniz rahat olsun, merak etmeyin, bu ülkede her şey zamanla daha da güzel olacak...
    İşte sizin sıkıntınız bu, "öyle şey mi olur canım" diye kendince inkar ettiğin şeyler gerçekten oluyor ve yaşanıyor.

"Şimdiye kadar yıkardı" diyorsun ya hani, ya sen hiç takip etmiyorsun ya da bilmemiş gibi davranıyorsun. Dünden beri ortalık zaten yıkılıyor ama işte muhattap olmadığı için, hukuk olmadığı için seni tınlayan yok. Onlar bizim hakkımızı yiyor, siz de onlara ortak olup dalga geçiyorsunuz.

İşin aslı ortaya çıksın diye biz uğraşıyoruz, siz dalga geçiyorsunuz. O "ateist, terörist, solcu, hain" dediğiniz insanlar dün sandık başında, YSK önünde sözde "müslüman" lar oy çalmasın diye nöbet tutuyordu.

Bugün çalınan bizim oyumuz, yarın sizin de başınıza gelir. Adalet ve demokrasi için uğraşmak bu kadar zor bir şey değil, hırsızın haydutun yanından gülmek daha zor.

Neyse ne söylesem boş, günü gelir kıymetini kendiniz anlarsınız zaten.

Ne anayasa kaldı, ne kural, ne kanun, ne teamül.. Böyle ülke yöneteceğinizi mi sanıyorsunuz Bu formül hiç bir zaman tutmadı, yine patlayacak, sadece siz görmek istemiyorsunuz, bir adamın arzuları sizi bastırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsntrk -- 17 Nisan 2017; 17:44:41 >

Ortalığın yıkıldığı falan yok, sadece sizin gibi "hile yapıldığına" inanmak isteyen, bu şekilde ancak içini rahatlatabilen arkadaşların, bizce karşılığı olmayan bir şikayeti var...

Hem "sandık başında nöbet tutuyoruz" diyorsunuz, hem de "sahte oy kullandılar" diyorsunuz...
    Siz ne biçim nöbet tutuyorsunuz Allahaşkına??? Adamlar siz nöbetteyken, ayağınızdan pantolonunuzu almış, sizin haberiniz yok...
    Komik değil mi? Hile yaparken benim de arkamda devlet-parti gücü olsa, ben de yargılanmayacağı mı bilsem, ben de hukukun işlemeyeceği güvencesini alsam böyle gülerdim işte.

Ama maalesef bizim derdimizi anlatacağımız bağımsız bir kurum, kuruluş, kişi, yargı kalmadı.

Devir sizin gülün bakalım, bu işi intikam boyutuna siz getirdiniz başkanlığa destek vererek. Elbet devran dönecek muhalif bir başkanda kendi yargısı ile size gülecek.

İşte bu intikamlar, adaletsizlikler olmasın, herkes tarafsız bir muhattap bulsun, bağımsız hukuk ve yargı işlesin diye HAYIR dedik. Demokrasi dedik, herkes eşit dedik, tarafsızlık dedik.

Siz en çok biz dediniz, en çok Erdoğan dediniz.

Haydi bakalım, göreceğiz kimin sistemi işliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsntrk -- 17 Nisan 2017; 18:3:19 >
  • O mühürsüz oylarda evet değil de hayır olsaydı bu oylar geçerli sayılır mıydı ? Tek sorum bu hakim bey.Bunun cevabını herkes gayet iyi biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

Ysk o kararı vermeseydi siz de benim hakkımı yemiş olacaktınız? Ben oyumu gittim kurallara uygun olarak kullandım. Pusulaya mühürü sandık görevlileri basıp basmaması beni ilgilendirmez.

O kadar CHP ve HDP'li sandık görevlisi vardı. Neden göz yumdular mühürsüz pusulaların verilmesine? Olay anında sessiz kalacaksın sonuçlar açıklanırken de mızmızlık edeceksin. Yok öyle yağma...

Mesele o değilki kardeşim makarna yemekten düşünemiyorsunuz artık, senin oyunla bi ilgisi yok şaibe şurda var nerden bilecekler oyların dışardan getirilmediğini ya mühürsüz sahte oylar getirilmişse onu nasıl anlıyacaklar sıkıntı burda işte

Yav meğerse sizler ne kadar iyi insanlarmışsınız... Bizlerse; bir adamın peşine takılmış, kandırılmış, zavallı, kendinden başkasını düşünmeyen, bencil kitleler...
    Sen şimdi böyle yazınca ben pişman oldum valla...
    Umarım sizin sistem işler...
  • Senin de anlamadığın şey şu dışarıdan mühürsüz pusula da gelse 1 oy sayılacak, orada oy versen de senin oyun 1 oy sayılacak, dışarıdan oy getirmek zaten sizin gibi bizden baya baya ileri zekalı insanların aklına gelecek kadar boş bir fiil olduğu için aklımıza gelmemesi normal. He dersin sandığa birden fazla zarf atılamaz mı? Atılır ama kolayca farkedilir, peki düşün neden? Eveeet doğru cevap çünkü o zarflar sandıktan çıktığında sayılıyor ve fazla çıkarsa rastgele zarflar seçilip iptal ediliyor. Şimdi bana söyle çünkü makarnadan dolayı beynim çalışmıyor(!) ha mühürsüz pusula ile 1 oy verdin he mühürlü pusula ile 1 oy verdin. Ne değişti?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.