Şimdi Ara

HAKAN ARİKAN GERÇEKTEN İMZALADI MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hakan arıkan iyi bir kaleci ama gelirse aykut,ufuk veya hakandan biri 3.kaleci olmak zorunda kalacak. O yüzden bence gereksiz çünkü ne hakan ne aykut nede ufuk 3.kaleci olacak kaleci değiller bu kaleciler en azından oynadıkları takımlarda bakın en azından diyorum yedek kaleci olmayı hak ediyorlar. O yüzden hakanıda aykutuda ve ufuğuda küstürmenin manası yok bence. galatasaray kalesi için 1. ve 2. kaleci olarak aykut ve ufuk yeterli olur kanımca gerekli durumdada paf kalecisi takviye edilir zaten 3. kaleci olarak.
  • Aykuta nasıl güvenmiyorsam ve bir türlü ısınamadıysam aynı durum Hakan içinde geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Sanki Beşiktaş'ın kalesinde Casillas falan olsa 8-0 olmayacakdı çocuklaşmayın. Hakan Arıkan iyi bir yerli kaleci. Yönetimin tek çabası artık yerli ve kalıcı bir kaleci bulmak. Bonservis bedeli zaten yok gelir iyi oynarsa kalır bunda abartacak birşey yok.

Katılıyorum Barcelona maçında da Casillas 6 yemişti,8 golü de kaleciye bağlamak yanlış olur,takım dandikse kaleci ne yapsın,bizdeki Volkan dünyanın en iyi kalecisi mi 8-9 maçtır gol yemiyor ?,tabiki hayır takım iyi çünkü...
  • rüştü olsa o gün kalede yarısını yemezdi,hala iddia ediyorum ben...
  • Serdar Özkan'nın iyi futbolcu olduğunu savunanlar şimdide Hakan için methiyeler döktürüyor...Transfer sen nelere kadirsin...

Futbol topunu görse bomba zannedip kaçacak adamlar kendileri için kullanılması olası sıfatları başka takımlar için utanmadan kullanabiliyor...O dandik takımla sizin muhteşem, süper takımınızın arasında sadece üç puan fark var...Allah korusun birde dandik olmasaymışız kimbilir neler olacaktı...
  • ıyıde alındıysa hemen ilk 11 de oynuyacak degil ya oynayabilirde tabiki bence alınması iyi olur ama bsey varkı seneye Türk kaleciyle devam edıcez buradan bu cıkar.Aykut bence cok ıyı kalecı Ufuk ta oyle hakanda onlarda eş ne cok kotu nede cok iyi burdaki amac hangı kalecı kaleyı korursa korusun aynı olsun diye alınıyo eger alınırsa tabı.
  • Bu ülkede büyük takım kalesine bir yerliyi geçirmek 2-3 maça paralel olabiliyor bana göre. Örnek olarak ; Orkun Uşak, Hakan Arıkan vs. Bunlar tabi ki benim görüşüm. Keşke büyük takımlarımızın kalecileri hep yerli olsa. Çünkü kalecinin yerli olması benim için önem arz eder.

Hakan gelecekse 3. kaleci ya da 4. kaleci olarak kabul ederim, ama yedek kulübemizde bile istemiyorum o adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

rüştü olsa o gün kalede yarısını yemezdi,hala iddia ediyorum ben...

Halamın bıyıkları olsa amcam olurdu.
  • La bu GS camiası bedavaya mezar bulsa içine giricek. Nedir bu nasılsa bedava bırakın alalım mantığı. Siz bu adama maaş vereceksiniz. Masrafsız mı olacak sanki
  • bu adamı alırlarsa yeminle seneye ne maçını izlerim,ne formasını alırım bu takımın.
  • gs nin hakan ı alıp 3 yerli kaleciyle başlaması bence en mantıklısı, tabi bunlardan birine 1. kaleci olarak güvenilmeli ki bu bence aykut olmalı, yabancı kalecilere gösterilen anlayış yerlilere de gösterilmeli, herkes mondragon örneğini verir ama ilk geldiği zaman üstüne gelen topları bile yediği unutulur çünkü yabancıdır
  • hakanın aykuttan cok ustun yanları oldugunu gormuyorum.. aykuta guvenelım o zaman nıe hakanı alıyoruz hemde buyuk yetenek dıe alınan genc kalecımız ne olucak? sımdı burda herkes hakancı oluyor bırden ama seneye hakan kalede olur ve 2 mac hatalı gol yerse herkes ters olcak bence cok ıyı cok yeteneklı bır kalecı alınmıcaksa hıc kalecı alınmamalı zaten ıkı tane hakandan gerı kalmayacak kadar ıyı kalecımız var...
  • ulan bu kadar iş bilmez avel bir yönetim olamaz. 2 yıldır hata üstüne hata yalnış transferler, geri dönüşümü olmayan fiyasko yerli futbolcu alımları...hala daha ders alınmamış.... Hakan arıkan kim yav... 38 lik Rüştü nün arkasında bekleyen alalade bir kaleci.. Elinde zaten vasat 2 tane yerli kalecin var. 3.vasatı ne demeye alırsın? Yazık oluyor bu takıma... Adnan Polat ve kankası Adnan Sezgin in elinde oyuncak oldu.
    Utanmaz adamlar sizi .... son 2 yılda yaşattığınız bu kepazeliğin hesabını verin önce....
  • her kaleci hatalı gol yiyebilir arkadaşlar . ama 35metreden de içeri alıyorsan o zaman sopayı yersin. ha 35metreden öyle bir vurur kalecinin yapacak pek birşeyi yoktur eyvallah. Aykut kötü kötü diyor millet adam kaç sezon 34 maç ve üstü oynadı ? her sezon 5-10 maçı geçmiyor oynadığı .

8 sezonda toplasan 130 maça anca çıkmıştır. feldkamp döneminde bir sezonun tamamında oynamıştı sadece. maç tecrübesini kaybediyor adam belli bir süre sonra. 2-3 sezon üst üste oynadığı zaman yeterli bir düzeye gelecektir.

Fenerbahçeli Volkan çok üst düzey bir kaleci mi hayır değil ? nasıl 1. kaleci olmayı başardı sürekli görev alarak nasıl sürekli görev aldı yönetimin yabancı sınırlamasından dolayı yabancı oyuncu kontenjanını kaleciden kullanmak istememesinden dolayı şans verildi ve bir yere kadar gelebildi kötüde değil çok iyi de değil ama öyle böyle kaleci işini görüyor.. en basit örnek Ali sami Yen'deki şampiyonluğu kaybettikeri maçta çok büyük bir hata yaptı. çok tepki aldı vs. vs. fakat yönetim öyle yada böyle hiçbir şekilde yabancı kontenjanını yabancı kaleciden kullanmak istemiyor ki mantıklı. çok üst düzey bir kaleci getirmeyeceksen fazla bir artısı olmuyor yabancı kalecinin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.