Şimdi Ara

HAKAN ARİKAN GERÇEKTEN İMZALADI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu haber gerçekmiş yoksa şakamı eğer yönetim gerçekten aldıysan ben o yönetimin futboldan anladığına şüphe bile duymadan futboldan anlamadığı güpe gündüz ordatadır böyle saçma bir transfer olamaz g.zan transferide aynı şeydi o kadar gereksiz 5 para etmez futbolcuyu bedava diye çok iyi yapmış gibi aldılar bide küfür istiyor bu yönetim eğer haber doğruysa liverpooldan 8 gol yemiş kaleci ligde desen hem yedek hem oynadığın 5 para etmez bir topçu yazıklar olsun gerçekten haber doğruysa

• Bence izlediğim kadarıyla oynadığı her maçta çok başarılıydı . 2 trabzon maçında da müthişti . Galatasaray aldıysa önemli bir iş yapmış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simple .

Bence izlediğim kadarıyla oynadığı her maçta çok başarılıydı . 2 trabzon maçında da müthişti . Galatasaray aldıysa önemli bir iş yapmış .
    İyi transfer bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanovic123

Bence izlediğim kadarıyla oynadığı her maçta çok başarılıydı . 2 trabzon maçında da müthişti . Galatasaray aldıysa önemli bir iş yapmış .

bir çoğu beşiktaşlı trabzon maçı hariç bir hayrını görmediklerini yazmışlar benim seyrettiğim maçlardada genelde geleni geçeni aldı ya benim seyrettiğim maçlarda gerçekten çok kötüydü ki birinde 8 diğerinde 4 tanemi ne yedi ligdede pek iyi olmayan 1-2 maçını seyretmiştim bilemiyorum bence çok gereksiz alıcaksan adam akıllı birini al zaten ufuk ile aykut en az onun kalitesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemiredi

quote:

Orijinalden alıntı: Hasanovic123

bir çoğu beşiktaşlı trabzon maçı hariç bir hayrını görmediklerini yazmışlar benim seyrettiğim maçlardada genelde geleni geçeni aldı ya benim seyrettiğim maçlarda gerçekten çok kötüydü ki birinde 8 diğerinde 4 tanemi ne yedi ligdede pek iyi olmayan 1-2 maçını seyretmiştim bilemiyorum bence çok gereksiz alıcaksan adam akıllı birini al zaten ufuk ile aykut en az onun kalitesinde

Alıntıları Göster
    Saçmalık. Elinde Ufuk ve Aykut var. Üstelik alt yapıdan Fırat var. Hakan Arıkan'ın alınması tam bir saçmalık olur. Hakan'ın ne artısı var söyler misiniz Ufuk veya Aykut ikilisinden? Trabzonspor'un kalecisi Onur olursa ona bir şey diyemem, beğeniyorum. Ama yinede kaleci transferi saçmalıktan öteye gitmez. Yabancı olursa daha berbat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Saçmalık. Elinde Ufuk ve Aykut var. Üstelik alt yapıdan Fırat var. Hakan Arıkan'ın alınması tam bir saçmalık olur. Hakan'ın ne artısı var söyler misiniz Ufuk veya Aykut ikilisinden? Trabzonspor'un kalecisi Onur olursa ona bir şey diyemem, beğeniyorum. Ama yinede kaleci transferi saçmalıktan öteye gitmez. Yabancı olursa daha berbat olur.

Alıntıları Göster
    Alındığını sanmıyorum ama bence elimizdeki bütün kalecilerden iyi.

Aykut hiç ama hiç güven vermiyor biliyoruz onun bu kurtarışları yaptıktan sonra neler yaptığını sadece biraz şanslı yine çıkar en büyük maçta 2 hatalı gol yer..Ufuku da daha hiç izlemedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Aykut hiç ama hiç güven vermiyor biliyoruz onun bu kurtarışları yaptıktan sonra neler yaptığını sadece biraz şanslı yine çıkar en büyük maçta 2 hatalı gol yer..Ufuku da daha hiç izlemedim..

Alıntıları Göster
    Olamaz kabus görüyorum galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Alıntıları Göster
    beyler sakin olun!

Leo gitti. kaldı Aykut ve Ufuk 25 kişilik kadroda 3 kalecimiz olması gerekiyor. 1 Türk kaleci daha alınacak Hakan Arıkan olursa neden olması hem bedava hem yetenekli Aykut ve Ufuk ile aynı düzeyde hemen hemen.

1 kalecinin kim olacağınada hazırlık döneminde gösterecekleri performansa göre Rijkaard ve ekibi karar verir.
    sonuç yeterki hakkımızı yabancı kaleciden kullanmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Alıntıları Göster
    Keske Ufuğa şans verilse. Eşlimizdeki en kaleci gibi kaleci.Sadece Biraz maç yapması lazım.Kaleyi alır 10-15 sene bırakmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Alıntıları Göster
    Şampiyonlar ligi tarihine geçmiş bir kaleciden bizi kurtardığınız için teşekkür ederiz.
  • Skorborda Liverpool 8 - Beşiktaş 0 yazıyordu

siz o maçta takım olarak tarihe geçtiniz sadece kaleciye suç atmak kendini avutmaktan başka birşey değil

ayrıca kaleci gol yiyerek tecrübe kazanır

quote:

Orijinalden alıntı: Manero

Şampiyonlar ligi tarihine geçmiş bir kaleciden bizi kurtardığınız için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Keske Ufuğa şans verilse. Eşlimizdeki en kaleci gibi kaleci.Sadece Biraz maç yapması lazım.Kaleyi alır 10-15 sene bırakmaz.

Alıntıları Göster
    BU ADAMIN 8-0 SONRASI bunalıma gırdıgını ve psıkolojık yardım aldıgını duymustum... ya lutfen baska kalecı bulsunlar bunu almasınlar.. ufuk dursun YETER..

• quote:

Orijinalden alıntı: naughtyozi

BU ADAMIN 8-0 SONRASI bunalıma gırdıgını ve psıkolojık yardım aldıgını duymustum... ya lutfen baska kalecı bulsunlar bunu almasınlar.. ufuk dursun YETER..

Alıntıları Göster
    yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: the enemy

yok artık

Alıntıları Göster
    adnan sezgin'den beklenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just be*

Alıntıları Göster
    Geçmişini karıştırmazsak iyi bir kaleci.Ama kaleye transfere ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum.Aykut'tan, Ufuk'tan daha iyi bir adam mı bu şimdi ? Bence hayır.
  • quote:

doğru valla işin içinde Adnan Sezgin faktörü varsa Hakan da alınır Serdar Özkan da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D06A31849

quote:

doğru valla işin içinde Adnan Sezgin faktörü varsa Hakan da alınır Serdar Özkan da

Alıntıları Göster
    inşallah serdar özkan da bu da doğrudur...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

inşallah serdar özkan da bu da doğrudur...

Alıntıları Göster
    Sanki Beşiktaş'ın kalesinde Casillas falan olsa 8-0 olmayacakdı çocuklaşmayın. Hakan Arıkan iyi bir yerli kaleci. Yönetimin tek çabası artık yerli ve kalıcı bir kaleci bulmak. Bonservis bedeli zaten yok gelir iyi oynarsa kalır bunda abartacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Sanki Beşiktaş'ın kalesinde Casillas falan olsa 8-0 olmayacakdı çocuklaşmayın. Hakan Arıkan iyi bir yerli kaleci. Yönetimin tek çabası artık yerli ve kalıcı bir kaleci bulmak. Bonservis bedeli zaten yok gelir iyi oynarsa kalır bunda abartacak birşey yok.

Alıntıları Göster
    iyi kaleci kavramını senin bi gözden geçirmen lazım.hayırlı uğurlu olsun gökhan zan gibi.serdar ve hakanı da verdik mi.
    bi de kaşı alsanız?çok mu şey istemiş olurum acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Alıntıları Göster
    Çok yanlış transfer olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.