Şimdi Ara

Hakan Çalhanoğlu Tam Olarak Ne Oynuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır izliyorum. Milli takımda ne yaptı? Topu alıp taşıdığını ara paslar attığını veya frikik golü(en büyük meziyeti olduğu iddia ediliyor) görmedim. Kendisini Milanda da izliyorum aynı tas aynı hamam. Acaba ben mi körüm?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beleşciler var Milli takımda her türlü oynuyor. Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu ne işe yaradıkları bilinmeyen ama banko oynayan oyuncular var.
  • Hakan C yerine Yusuf Yazıcı oynamali. Hakan c bal yapmayan arı uzaktan şut ya da frikik olacakta bisey yapacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Milli Takımda son yıllarda kim ne yaptı? Çoğu mackarı izledim Hakan içlerinde en iyilerinden.
    Hakanın mevkisi 10 numara ama çok kaybolabiliyor. Kabul edelim Ukrayna'da disiplinli bir savunma yaptı. Mes

Hakan oynarken sağda solda hızlı kanatlar olmalı bence.
    Aslında Hakan'la gelen duran top avantajı var ama doğru düzgün hücum edemedikki, şutları da kaliteli ama Milan'da son maçlara baktım hep dağa taşa vurmuş.

Şu an formsuz. Nuri_Oğuzhan ikili Emre 10 numara da olabilirdi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 3 Eylül 2017; 1:35:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp. Her milli maçta aynı. Sahada kayboluyor. Dün maçtan çıkana kadar adamı tv de göremedim neredeyse. Kendi takımında da aynı bu. Klasik özet topçusu. 90 dakika izlenildiğinde her şeyi ortaya çıkıyor. Zaten adamda hız yok, çalım yok, dikine oynayamıyor. Koymuşlar açığa sanki depar ata ata adam geçecekmiş gibi.
  • Nuri de böyle. Yıllardır Milli takımı izliyorum bir maçta ''Nuri çok iyiydi be'' dediğimi hatırlamıyorum. Dün Cengiz Ünder de hayaletti mesela. Bir an ''yahu bizim sol kanat boş mu ? kim oynuyor orada'' diye kadroya baktım, Cengiz'i görünce baya şaşırdım, çocuk yoktu bildiğin.

Bunlar sakatlanmamak için top almaktan falan mı kaçıyorlar acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 3 Eylül 2017; 14:1:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Nuri de böyle. Yıllardır Milli takımı izliyorum bir maçta ''Nuri çok iyiydi be'' dediğimi hatırlamıyorum. Dün Cengiz Ünder de hayaletti mesela. Bir an ''yahu bizim sol kanat boş mu ? kim oynuyor orada'' diye kadroya baktım, Cengiz'i görünce baya şaşırdım, çocuk yoktu bildiğin.

Bunlar sakatlanmamak için top almaktan falan mı kaçıyorlar acaba ?

Hakan kendi takımında da aynı. 90 dk maçını izleyenler bilir. Adam resmen her maç hayalet. Anca özetlerde ortaya çıkıyor arada sırada.
    https://www.cnnturk.com/spor/futbol/italyan-basini-hakan-calhanoglunu-yerden-yere-vurdu
    Cagliari maçında da hayaletmiş.

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Cengizin etkili olamaması normal. Defans ile orta saha ayrı telden çalıyor çünkü. Aralarındaki boşlukta kaleci oyun kuruyor. Şaka gibi. Böyle başı kesilmiş tavuk gibi ne yaptığı belli olmayan takımda cengiz ne yapsın?
  • Ben bu Hakan'ın bu büyük takımlara nasıl transfer olduğunu merak ediyorum gerçekten.Nuri kadar vasat.
  • Milan'ın 10 numarası. Piyasa değeri en yüksek futbolcumuz. Senin hocan kanatta oynatıyor önce onu sorgula sen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu almancı takımı milli takımda pek dikiş tutturamıyolar.

Hakanda bireysel durantop harici pek bişi yok takım oyuncusu galiba.

kulüp takımında nasıl bu oğlan duran toplar haricinde izleyen var mı ?

milli takımda resmen 1 kişi eksik oynatıyor. Ne fayası var ne zararı. hiç yok adam.

Zaten çıtkırıldım pek mücadeleci yapısıda yok. İtalya liginde erir gider. Orada tutturması %10 bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrax33 -- 4 Eylül 2017; 14:34:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.