bencede leop hakan çok yaşlandı nihat iyi koşucu zaten ilhan tartışmaya gerek yok hakan out ilhan mansiz in
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by shaman</i> <br />Hurriyet te yaziyor Hakanmi Ilhan mi diye..Ulan sabani Ilhanla nasil kiyaslarsiniz be..Ya bu ****** Besiktas dusmani senol gunes ahmet dursun gibi super bir forvet dururken gene gidiyor aylardir sakat olan(olmasa ne yazar)sabani getiriyor milli takima koyuyor.Keza Tumer gene milli takim disinda..Nihat Besiktasta oynarken onuda almazdi milli takima..Lider Besiktastan topu topu 3 futbolcu cagirmis..Saban mi Ilhan miymis,soruya bak tabiki ILHAANNNNNN..essek hakan oynarsa golu unutun derim dolayisiyla yeniliriz..
Muhaaa :-) Türkiye Milli Takımında en çok golü atan adamı ne kadar kolay Çamura batırmışsın.. Demek FANATİKLİK İNSANIN MANTIĞINI ÖLDÜRÜYOR.. Demiş olsan ki Hakan yaşlandı.. Şenol Hoca hangi akla hizmet hala onu oynatıyor İlhan varken. Bitti. Hastalık derecesinde fanatiklik beyni sulandırmış!.
İmgiltere maçını izlemiş isen neden Hakan anlarsın
+1 dreyfus. Hakan maçın başından itibaren oynasaydı ve maç yine bu skorla bitseydi şenol hocayı sınırdışı ederlerdi,bakalım şimdi ilhan mansız için ne diyecekler.kız gibi futbol ingilizlere sökmedi.
evet bencede ilhan sahada gezindi.galiba kendini moda defilesinde zannediyordu.
Vay da vAY!. İlhan oynadı.. Evet o ilhan!. Hani MANSIZ!. VIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞşşşşşş Ne yaptı öyle kaç tane gol attı. Öyle sayamadım ben.. Ne kadar başarılı oynadı öyle.. Öff Dağıttı ingiltereyi.. Puhaaaaa.
ya korkun ya..
hakan kaç maç oynadı ki??
Tüm takım Hakan'a çalışırdı (Milli Takm+GS) ancak hakan atardı.. 4 maç atmaz bi maç atardı.. GS ağırlıklı olduğu dönemde başkasına pas mı atılıyordu mill takımda (kim ne derse desin gerçek bu) Bence Hakan Şükür yaşlanmasa da Ancak Tahammül Edilebilecek bi oyuncu. Ayrıca İlhanın Futboluna kız gibi diyen, Kaleye hep sırtını Dönen ve Topun 4m ilerisinde topun rakip defansın hatasıyla kendisine gelmesini bekleyen Hakan'a ne diyecek ? Teknik Futbol Kızlıksa ben de bişey bilmiyorum
"Teknik Futbol Kızlıksa ben de bişey bilmiyorum" demişsinde teknik futbol nasıl oluyor açıklamamışsın. Sorum şu İlhan Mansız ın senegal dışında gol attıgı ve takımına kazandırdıgı milli takım ve beşiktaş dahil kaç maç var onun bir istatistigini çıkarmayı dene istersen. Kabul Hakan Dünya Kupasında döküldü süründü, hepimiz çok kızdık küfrettik ancak Hakan'ı o dönem vatan haini ilan eden medya baskısını bir de İlhan ın üzerinde düşün Kırmızı Kart görmeden kaç dakika kalabilirdi sahada oyle bir baskı ile sence? Birde İlhan'ın milli maç öncesi "terbiyesiz demeci" var "Hakan iyi futbolcu ama yanımda Nihat'ı isterim" breh breh böle adam milli olsa nolur gol atsa nolur. Öyle bir bir adam işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme