Hurriyet te yaziyor Hakanmi Ilhan mi diye..Ulan sabani Ilhanla nasil kiyaslarsiniz be..Ya bu ****** Besiktas dusmani senol gunes ahmet dursun gibi super bir forvet dururken gene gidiyor aylardir sakat olan(olmasa ne yazar)sabani getiriyor milli takima koyuyor.Keza Tumer gene milli takim disinda..Nihat Besiktasta oynarken onuda almazdi milli takima..Lider Besiktastan topu topu 3 futbolcu cagirmis..Saban mi Ilhan miymis,soruya bak tabiki ILHAANNNNNN..essek hakan oynarsa golu unutun derim dolayisiyla yeniliriz..
ulan bu kadarda fanatiklik yapılmaz bee olum sen kafayımı yedin burada milli takım maçı oynanacak sanane be adam senol hoca istedigini oynatır şimdide hocalıgamı merak sardın hakan olmasaydı buralara kadar gelebilirmiydik sen maç günü ilhanını destekle olum milli takımı sensizde desteklenir benim gönlümde ümit karan vardı ama hoca onu yeterli görmedi herseyi normal karşılayacaksın futbolcu secimini senol güneş veriyor sen degil
arkadaşın beşiktaş sevgisi milli takımdan ağır basmış anlaşılan.yani az daha gaza gelse kalede cordoba oynası diyecek
Bak Hakan Şüküre şaban diyosun.Bende senin msg ına karşılık İlhan Mansız'a Alman Krosu diyorum. O zaman Alman krosu oynamasın Hakan Şükür oynasın.
bence de ilhan çünkü hakan yaşlandı
forma adaleti denen bir şey varsa İlhan-Nihat oynamalı. Hakan da büyük golcü ama milli takım deneme tahtası değil. Hakan formda mı değil mi diye denenecek daha. öte yandan Hakan a Dünya kupası yarı finalinde "en hızlı" golü attıran adam kimdi? 1,5-2 maç oynamış olan İlhan Dünya kupasında 3 gol attı. Hakan şu anda ne oynuyor İlhan ne oynuyor? bunların cevabını verdiğinizde zaten sorun kalkacak...
Dikkat ederseniz ben ilhan mansızı eleştirmedim.Yukarda arkadaşın üslubuna cevap verdim.Bence İlhan Mansız her takıma çok gerekli bir forvet.
hoca elbet sizden bizden iyi biliyordur son durumları ve ona göre seçimini yapacaktır merak etmeyin siz.hakan'ı taktik icabı bile oynatabilir.bile bile "hakan bu maçta çok kötü oyna" bile diyebilir.sonra da hakanın durumunu etüd etmiş ingiltere teknik direktörünün hakan hem formsuz hem çok kötü oynuyor diye düşünüp ileriye daha çok yüklenmesini bekler ve sonra hakan'a "vur" emrini verir.herşey olabilir.bu bir taktik savaşıdır.hakanın özellikleri ve ilhanın özellikleri ayrı ayrıdır.
ayrıca şaban falan denmesi hiç yakışık almamış.eminim hakanın geçmişte milli takımda attığı gollere sevinmışsindır ve böyle ileri geri konuşarak umarım kendi halini kavrarsın....
ister sabani, ister krosu oynasin fark goremiyorum :-))) yeneriz, yenecegiz..
İlhan - Nihat ikilisi iyidir bence.. Hakan ın devri geçti.
nihat sağda oynayacak bak göreceksiniz...sürpriz golcü.
38 gol atmış bir "gol kralı" şaban !!!
o<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by leop</i> <br />Bak Hakan Şüküre şaban diyosun.Bende senin msg ına karşılık İlhan Mansız'a Alman Krosu diyorum. O zaman Alman krosu oynamasın Hakan Şükür oynasın. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Ilhan mi Alman krosuOlm hicmi kro gormedik yada gormedin,mesela aynaya bakarsan bir tane gorursunOlm Ilhan denen adama dunya hayran,sadece futboluna degil giyinisinden gorunusune kadar her seyine..Hakan ise saban in tekiDunya kupasinda gorduk kimin daha iyi oldugunu.Ilhan la saban kiyaslanamaz bile
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Førsaken</i> <br /> ayrıca şaban falan denmesi hiç yakışık almamış.eminim hakanın geçmişte milli takımda attığı gollere sevinmışsindır ve böyle ileri geri konuşarak umarım kendi halini kavrarsın.... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Niye cokmu dokundu boyle konusmam? get a life..[sml2k]
göbekten yaracak veya arkaya sarkık toplar atacaksak İlhan ama kanat toplarını kullanacaksak Hakan.Ben olsam iksinide oynatırım kafadan o zaman ingilizler bırakın geriyi dörtlemeyi beşler bile.Korkmamak lazım bu maçta eğer berabere yatacaksak fark yeriz bu maçta.Gözlerini korkutmamız lazım kadromuzla
ŞABAN dediğiniz adam Bir dönem piyasayı inletiyordu.Bu futbolcuya herkesin saygısı olması lazım HAKAN ŞUKÜR sen bir numarasın.Ben TRABZONSPOR luyum ama seni gerçekten seviyoruz.Fakat ilhan çok havaya girdi yakında söner.İyi futbolcu ama o havalar onu şişirip şişirip en sonunda patriot gibi patlatacak
Hakan için yapılan eleştirilere katılmadığım kadar İlhan için yapılan saçma sapan eleştirilere de katılmıyorum. ne demek şimdi "fazla havalandı, yakında söner" adam yakışıklı, karizmatik ve de büyük bir hayran kitlesi var. bunların yanında süper de bir golcü. e o zaman sorun ne? biraz alkışlamayı bilmek lazım. Beşiktaşlı da olsa(!) İlhan Türk Futbol tarihinin en klas golcülerinden biridir(bkz. Dünya kupası,Avr. kupası,ligde attığı goller vs.)
çerkez İlhan'ın biraz agresif bir futbolcu olması sanırım antipati yaratıyor.ama agresif olması iyi,hırs küpü oluyor böylece ama biraz bu özelliğini kontrol edebilmesi gerek zira bazen gereksiz ve kendine yakışmayacak haraketler yapıp kart görüyor maçlarda.Hakan'a da 1000 kere küfür edilmiştir üzerine çok gelinmiştir ama onun böyle haraketleri olmamıştır çünkü yılların tecrübesi birikimi vardır.İlhan'ın ise ilk defa büyük bir kulüpte oynayışı ve yeni yeni milli takıma geldiği günlerde sayılırız.seneler geçtikçe ilhan'da m.takımın değişmez adamı olacaktır biraz sabır.
bende hakana şaban diyenlerdenim,fakat unutmayalım ki milli takımın en büyük golcüsü hakan şükürdür.ilhan da iyi golcü,beraber oynasınlar.
minusman biraz sussana sen.Tartışma nedir bilmiyormusun ? Saçına öne sağa yatırıp jöleleyince karizma olunmuyor.
Bence İlhanla Nihat oynasarsa en iyi öyle olur.Hakan ın hazır olduğunu zannetmiyorum veya Hakan ile başlayıp ikinci yarımda İlhan veya Nihat girebilir bence.Sonuçta önemli olan bizim kazanmamız.