Şimdi Ara

Hakan Şükür Halısaha Maçı Düzenliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akp li olduğu için sevmeyen adamlardan bi yol olmaz... bu adam Galatasaray a akp olarak mı hizmet etti yıllarca futbolcu olarak mı ? Sayısız rekor kırıp başarı kazandırdı... yeri geldi futbolculara cebinden para ödedi abiliğin kralını yapıp şampiyonluk da en önemli rollerden birini oynadı ama adam sadece akp li diye bütün bunları çöpe at bravo... şu ülkeye yabancı futbolcu olarak geleceksin istediğin pisliği yap yine omuzlarda yine kralsın
  • olurda biri maça seçilirse ayağnı kırsın şunun uyuz olmaya başladım keşke hep futbolcu kalsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Adamın milletvekilliği dışında herşeyde parmağı var.

Ne güzel... Hala lduğu gibi ... Adam gibi adam !

sporla ilgili bir bakan mı kendisi değil. bir milletvekili. bir milletvekilinin işi twitter üzerinden halı saha maçı ayarlamak değildir. yanlışsam düzeltin lütfen
  • Hakan Şükür'ü siyasi görüşünden dolayı sevmeyen arkadaşlar neyin kafasındasınız ? Son derece saygılı adam gibi adamı nasıl sevmezsiniz anlaşılır gibi değil.
  • ulen adam arnavut, Türküm mü dicek. sen ona arnavut olmana rağmen Türk futboluna en çok yararı dokunan futbolcusun diye teşekkür edeceğine adamı Türk düşmanı cemaatçi gözüyle bakıyorsun. senin siyasi görüşünüde partinede ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetinho06

Hakan Şükür'ü siyasi görüşünden dolayı sevmeyen arkadaşlar neyin kafasındasınız ? Son derece saygılı adam gibi adamı nasıl sevmezsiniz anlaşılır gibi değil.

Siyaset olmasin diye konunun basindan beri cevap vermiyordum ama sikintiyi aciklayayim.

Hakan Sukur, Turk futbolunun gelmis gecmis iyi forvetidir. Fenerlisi, Galatasaraylisi milyonlari kendisine hayran birakabilecek bir yetenege sahipti. Belki cok bir teknigi yoktu ama caliskanligi ve golculugu ile vazgecilmezdi ki bence bu da bir yetenektir.

Her sey bu kadar guzelken siyasete atilarak kendisini adeta masa haline getirdi. Gerek var miydi ? Bence yoktu. Neyse olan oldu umarim faydali olur derken, duzenlenen toplantilara katilmayip benzer gunlerde Ligtvde yorumculuk yaptigini gorduk. Buradaki ufak detay ise; hem milletvekili maasi alip hem ligtvden paralari goturmesidir.

İhtiyaci mi var sanki ? Demeyin cunku burada mesele ihtiyaci olup olmamasi degil. Sen toplantilara katilmayip gecesinde ligtvye cikiyorsan, hayranin olan bu halka ayip ediyorsun demektr.

He yine de benim icin sorun yok diyenler var ise eyvallah ama tum mesele budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu gıcık mısınız? Siyasi görüşünü ilk önce sergileyen, bunu dayatan, camiaya yaymaya kalkan kendisidir. Asıl siyaset yapan, bu durumu ortaya çıkartan kendisidir. İsterse başka siyasi görüş adına yapsın, çirkin bir tutumdur.
  • Aynen katılıyorum dediklerine Ak Partiden milletvekili olması sorun değil belki başkaları sevmeyebilir bu duruma ama. Milletvekili olup ne hizmet yaptı millete bunu merak ediyorum hala yorumculuk peşinde meclise devamsızlık konusunda birinci nerdeyse. Ayrıca kendi fikrini bile diyemedikten sonra milletvekili olmasına gerek yok ki ne sorarlarsa büyüklerim ne derse o dur. Diyorsan bırak o zaman o koltuğa büyüklerinden biri gelsin sevdiğim adam kendinden soğuttu. O koltuğun hakkını vermem lazım ister Chp li olsun ister Mhp li ister Ak Partili mühim değil. Ben en azından beklerdim ki spora sporcuya bir katkısı olsun oralarda aktif rol alsın.

• Yine aşırı saçmalamışlar.
  • muhafazakar yapısı bilindiğinden beri Hakan Şükür ne yaparsa yapsın birilerine hep batmıştır, 15 yıl öncede böyleydi şimdi de böyle...
  • Hüloğmonlar basmış konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetinho06

Hakan Şükür'ü siyasi görüşünden dolayı sevmeyen arkadaşlar neyin kafasındasınız ? Son derece saygılı adam gibi adamı nasıl sevmezsiniz anlaşılır gibi değil.

Siyaset olmasin diye konunun basindan beri cevap vermiyordum ama sikintiyi aciklayayim.

Hakan Sukur, Turk futbolunun gelmis gecmis iyi forvetidir. Fenerlisi, Galatasaraylisi milyonlari kendisine hayran birakabilecek bir yetenege sahipti. Belki cok bir teknigi yoktu ama caliskanligi ve golculugu ile vazgecilmezdi ki bence bu da bir yetenektir.

Her sey bu kadar guzelken siyasete atilarak kendisini adeta masa haline getirdi. Gerek var miydi ? Bence yoktu. Neyse olan oldu umarim faydali olur derken, duzenlenen toplantilara katilmayip benzer gunlerde Ligtvde yorumculuk yaptigini gorduk. Buradaki ufak detay ise; hem milletvekili maasi alip hem ligtvden paralari goturmesidir.

İhtiyaci mi var sanki ? Demeyin cunku burada mesele ihtiyaci olup olmamasi degil. Sen toplantilara katilmayip gecesinde ligtvye cikiyorsan, hayranin olan bu halka ayip ediyorsun demektr.

He yine de benim icin sorun yok diyenler var ise eyvallah ama tum mesele budur.

+1 ama hala severim kendisini

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Adamın milletvekilliği dışında herşeyde parmağı var.

hahahah, benzeri birşey yazmaya gelmiştim.
  • Istedigi kadar efsane olsun, gezi olaylarinda soyledikleriyle bitirdi kendini. Bos bir sey ifade etmeyen birisi benim icin

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Istedigi kadar efsane olsun, gezi olaylarinda soyledikleriyle bitirdi kendini. Bos bir sey ifade etmeyen birisi benim icin

Tamam gidebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

o efsane kendi kendini bitirdi.

Hakan Şükür seninle aynı siyasi görüşe sahip olsa yine aynı şeyi söyler miydin? Hiç bir siyasi görüşü desteklemiyorum ama sizin yaptığınız cidden emeğe saygısızlıktan başka bir şey değil.

Aynı şeyi söylüyorsunuz o adam istediğini destekleyebilir ama kendini bitirmek istemeseydi millet vekili olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

muhafazakar yapısı bilindiğinden beri Hakan Şükür ne yaparsa yapsın birilerine hep batmıştır, 15 yıl öncede böyleydi şimdi de böyle...

Ağzına sağlık
  • Galatasaray deyince akla gelen 2-3 isimden biri olan Kral'ı bu kadar çekemediğinizi bilmiyordum
  • Politikaya girince ister istemez antipaktikleşmeye başladı gözümde, keşke meclise sade yorumcu ve Kral olarak kalsaydı.
  • hakan şükür meclise girdi benim için bitti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.