Şimdi Ara

Hakan Şükür Takımın başına gelse? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakan Şükür geleceğine Tugay Kerimoğlu gelsin.
  • Galatasaray konusu olduğu için, kimseyi eleştirmeden genel konuşabilirim. Bir kişinin kariyeri ve kişiliği teknik direktör olmak için yeterli değildir, hedefleri yüksek olan bir takımın başına tecrübesi olmayan bir kişinin getirilmesi hem takıma hem de o kişiye zarar verir.Bir takımda kariyer, futbol bilgisi olarak bakarsak Hagi, Rıdvan Dilmen, Rıza Çalımbay örnekleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Galatasaray konusu olduğu için, kimseyi eleştirmeden genel konuşabilirim. Bir kişinin kariyeri ve kişiliği teknik direktör olmak için yeterli değildir, hedefleri yüksek olan bir takımın başına tecrübesi olmayan bir kişinin getirilmesi hem takıma hem de o kişiye zarar verir.Bir takımda kariyer, futbol bilgisi olarak bakarsak Hagi, Rıdvan Dilmen, Rıza Çalımbay örnekleri var.

hagi başarısız oldu gsde ridvan dilmen karsıyayaka çok ıyı ısler basarmadı dıye bılıyorum rıza çalımbay da iyidir
  • Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolculuk başka, yorumculuk başka, hocalık başka. İyi futbolcu iyi hoca olsaydı hagi mourinho olurdu.
  • GALATASARAY İLK TEKNİK DİREKTÖR TECRÜBESİNİ YAŞAYACAK İNSANLARIN KOBAYI DEĞİLDİR.HAKAN ŞÜKÜR MÜTHİŞ BİR OYUNCU AMA TEKNİK DİREKTÖR OLMAK APAYRI BİRŞEY!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Hakan Şükür genelde hocaların arkasından iş çevirmekle meşhurdur.

Efsanemizdir ama geçen gün forumda bir konu vardı unutuklarımızı hatırlattı.

http://forum.donanimhaber.com/m_43898149/tm.htm

Aha da buldum hala formasını hiçbir zarar vermeden saklarım posteri hala durur çok seviyorum ama bu yazılanlarında gerçek olma ihtimali çok yüksek .
  • Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi forvettir gözümde. Ama sanırım Türkiye'nin yetiştiremediği en berbat TD olabilir. O yüzden kalsın
  • Hakan'ın teknik direktörlük, onu da geçtim antrenörlük olarak bile ne geçmişi, ne eğitimi var ki koskoca Galatasaray'ın başına geçecek?
  • Öncelikle şu konun başlığına cevap vereyim, Hakan'dan şu aşamada td filan olmaz..

İkincisi, şuan müsait olmadığım için yazıyı üstün körü okudum. Pek de kötü bir şey göremedim.. :Bakış açısı ile alakalı konular. O zamanları canlı yaşamış birisiyim. Gerets zamanındaki o en en önemli şampiyonluk(bana göre- yoksa fener kopup gidecekti) Hakan,Hasan,ve Ergün gibi Galatasaray'lı oyuncuların eseridir. Hakan neden sevilmez,
    1 cemaatten dolayı
    2 Galatasaraylı olduğu için

Galatasaray düşmanları Galatasaray'a vurmanın yolunu Hakan'a düşmanlıkla yaptıkları için(çünkü cemaat dolayısıyla Galatasaray da da sevmeyeni çoktur) Hakan a vurmak bir nevi Galatasaray'a vurmaktır. Ersun tetikçisi Hakan'a vurmadı hakan üstünden Galatasaray'a vurdu, şu en zor zamanında (aziz2in başkanlığı bile gidebilir-yasak ve men gelebilir) niçin aziz bir tetikçiyi takımının başına getirdi? demek ki en has güvendiği adamlardan birisi, emanetine helal getirmez.. Arkadaş bu mevzu uzun.. Ben bu adamın 90 dakika durmadan maçta koştuğunu görmüş adamım, Galatasaray'a vurulucak her darbenin önce bu adama vurulduğunu görmüş adamım, cebinden futbolculara para verdiğini bilen adamım, takım içindeki kötü adam olarak yöneticler ile futbolcular arasında yol bulucu olduğunu bilen adamım, bu yüzden has ve hakiki bir Galatasaraylıdır.. Ama şu aşamada td filan olmaz. Ha bence milletvekili de olmamalıydı hata etti.. siyasete girmeyecekti, hatta td bile olmamalı.. Sonuçta uluslararası bir yönü var.. UEFA da çok rahat üst düzey görev alabilir oaraya oynamalıydı bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Öncelikle şu konun başlığına cevap vereyim, Hakan'dan şu aşamada td filan olmaz..

İkincisi, şuan müsait olmadığım için yazıyı üstün körü okudum. Pek de kötü bir şey göremedim.. :Bakış açısı ile alakalı konular. O zamanları canlı yaşamış birisiyim. Gerets zamanındaki o en en önemli şampiyonluk(bana göre- yoksa fener kopup gidecekti) Hakan,Hasan,ve Ergün gibi Galatasaray'lı oyuncuların eseridir. Hakan neden sevilmez,
    1 cemaatten dolayı

Galatasaray düşmanları Galatasaray'a vurmanın yolunu Hakan'a düşmanlıkla yaptıkları için(çünkü cemaat dolayısıyla Galatasaray da da sevmeyeni çoktur) Hakan a vurmak bir nevi Galatasaray'a vurmaktır. Ersun tetikçisi Hakan'a vurmadı hakan üstünden Galatasaray'a vurdu, şu en zor zamanında (aziz2in başkanlığı bile gidebilir-yasak ve men gelebilir) niçin aziz bir tetikçiyi takımının başına getirdi? demek ki en has güvendiği adamlardan birisi, emanetine helal getirmez.. Arkadaş bu mevzu uzun.. Ben bu adamın 90 dakika durmadan maçta koştuğunu görmüş adamım, Galatasaray'a vurulucak her darbenin önce bu adama vurulduğunu görmüş adamım, cebinden futbolculara para verdiğini bilen adamım, takım içindeki kötü adam olarak yöneticler ile futbolcular arasında yol bulucu olduğunu bilen adamım, bu yüzden has ve hakiki bir Galatasaraylıdır.. Ama şu aşamada td filan olmaz. Ha bence milletvekili de olmamalıydı hata etti.. siyasete girmeyecekti, hatta td bile olmamalı.. Sonuçta uluslararası bir yönü var.. UEFA da çok rahat üst düzey görev alabilir oaraya oynamalıydı bence..

dostum kusra bakma da "atam sen kalkta ben yatam" atatürkçülerinin akp'li versiyonusun resmen. bakış açısı falan değil, yaptığı kötü olaylar açık ve nettir. hatta asıl ön yargıyla bakıp adama toz kondurmamaya çalışan sensin şu an, ön yargıyla bakıp durduk yere laf atan ben değilim.

bi de öyle bi demişsin ki sanki biz 9-10 yaşındaki veletleriz de hakan'ın onları yaptığını görmedik. ne tesadüf ben de hakan'ın 90 dakika koştuğunu, cebinden para ödediğini, yönetici ve futbolcular arasında köprü olduğunu gördüm. işte ben de bu yüzden bu adam sonuna kadar kazanma hırsına sahip ve azimli futbolcudur diyorum. galatasaraylılık bunlar değildir, bunlar hırslı futbolcu özellikleridir. ilk mesajımda dediğim gibi.

• Cok severim krali su unluler arasinda tek fotograf cekilmek istedigim kisidir ama Unal baskan onu klube sokmaz, cemaat ten dolayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İman gücüyle şampiyon oluruz.Yardımcı antrenör olarak Cübbeli ile anlaştığımız an bak 3 seneye CL almazsak bende bir şey bilmiyorum.
  • Buradaki adamların Galatasaray'ı bugüne kadar takip etmediği veya olayları kendi küçük zihnine göre yorumladığı o kadar belli ki... Mide bulandırıyor senelerdir aynı yazıları okumak.

1. AKP, CHP, MHP veya herhangi bir partide aktif olarak siyaset yapan bir adamın kulübün kapısından sokulup, teknik direktör yapılma şansı yok. Evet milletvekili olan bir adamın işi Galatasaray'ın veya herhangi bir takımın teknik direktörlüğü görevini üstlenmek değildir, işi milletvekilliği yapmaktır.

Hele ki Hakan'ın içine sığındığı ideolojinin 10 yıldır ülkeyi yönettiği düşünürsek, Galatasaray'ın lehine sonuçlanan en ufak hakem hatasında, federasyon kararında diğer kulüplerden Galatasaray'ın üstüne gelecek baskıyı hepimiz tahmin edebiliriz. Bu da zaten üzerinde fazlaca şaibe olan bir ligi bu alanda daha farklı boyutlara taşır.

2. Galatasaray'ın hiçbir zaman Hakan Şükür'ün inançlarıyla ilgili bir sorunu olmadı. Galatasaray'ın kimsenin diniyle, ırkıyla sorunu olmaz. Kusmuklu mağdur edebiyatını ileri boyutlara taşıyan Extreme arkadaşlar için sölüyorum; Galatasaray'da makarna dinine inanan bir birey olarak, çubuklu makarnaya tapıyor olabilirsiniz, size kimse gelip ''neden makarnaya tapıyorsun'' diye bir soru sormaz.

Mesele Florya'nın kapısından girdikten sonra futbolculara her şekilde ''makarna dinine'' inandığınızı hissettirmemenizdir ve takımdaki oyuncuları da bu şekilde örgütleme gibi bir hakkınızın olmasıdır.

Hakan Şükür maalesef dinini kendi içinde yaşama gibi bir erdeme sahip değil, gittiği yeri de cemaati zannettiği için takım üzerinde bu yönde etki oluşturmaya çalışıyor. Bunu da önce de yaptı ve bu hoş bir şey değildir. O yüzden Hakan Şükür'ün oyunculuk yaptığı dönemde Florya'nın içinde oyuncuların gruplara ayrıldığını, yemeklerin bile farklı masalarda yendiğini Galatasaray'ı takip eden herkes bilir.

Öyle ki buna yerli gruplaşması mı dersiniz ne dersiniz bilemiyorum ama aynı zihniyet Arda Turan ile 2008'de Kalli'yi görevden indirdi, daha sonra da 2010'da Rijkaard'ı görevden indirdi. Hatırlarsınız Servet'in falan yaptıklarını, ''bana güvenilmeyen yerde oynamam'' diye çektiği nutukları. Oyuncuların, teknik direktörün üstünde olduğu bir Florya, hım hım çok güzel :)

3. Hakan Şükür, basına verdiği demeçleri takip edenler ''yabancı futbolcular'' hakkındaki düşüncelerini bilir. Hakan Şükür'ün yabancı oyunculardan nefret ettiğini de bilir. Hali hazırda kadrosunda 10 adet yabancı futbolcu bulunduran bir takımın başına bu zihniyetteki bir adamın getirilmesi ancak ''komedi'' filmlerinde olur.
    Zıtlığın da böylesi :)))

Galatasaray yıllarca duygusallıkla yönetildiği için Hakan Şükür gibi adamlar yattıkları yerden para kazandı. ''efsane'' sıfatının arkasına gizlendikleri için de yukardaki gibi şakşakçılar ''onlar Efsane yavğğğ'' diye destek çıktı kendilerine, sorgulamadılar bu adamların yaptıklarını.

Hakan Şükür'ün aktif tatil yapmasına mani olundu, jubile yapılsın istediler kabul etmedi, genç takım antrenörlüğü verdiler onu da kabul etmedi bu ''efsane'' Galatasaraylı.

Keza 2 yıldır Terim'in yanında oturan Hasan Şaş da ''Florya'da petrol mü bulundu'' diye bir demeç verip, terbiyesizliğin dibine vurmuştu. Bu kulüp ona rağmen görev verdi kendisine.

Aslında bu ''Efsaneler'' ile ilgili yazacak çok şey var da kimseyi ağlatmanın luzumu yok. Yeterince açık gelmediyse, daha da açarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Öncelikle şu konun başlığına cevap vereyim, Hakan'dan şu aşamada td filan olmaz..

1 cemaatten dolayı

dostum kusra bakma da "atam sen kalkta ben yatam" atatürkçülerinin akp'li versiyonusun resmen. bakış açısı falan değil, yaptığı kötü olaylar açık ve nettir. hatta asıl ön yargıyla bakıp adama toz kondurmamaya çalışan sensin şu an, ön yargıyla bakıp durduk yere laf atan ben değilim.

bi de öyle bi demişsin ki sanki biz 9-10 yaşındaki veletleriz de hakan'ın onları yaptığını görmedik. ne tesadüf ben de hakan'ın 90 dakika koştuğunu, cebinden para ödediğini, yönetici ve futbolcular arasında köprü olduğunu gördüm. işte ben de bu yüzden bu adam sonuna kadar kazanma hırsına sahip ve azimli futbolcudur diyorum. galatasaraylılık bunlar değildir, bunlar hırslı futbolcu özellikleridir. ilk mesajımda dediğim gibi.

Alıntıları Göster
    İkimizin görüşünde önümüzdeki yıllarda doğru veya yanlış olarak göreceğiz. ve ben benim doğru olmamı umarım. Zaman elbet Hakan'a Galatasaray ile ilgi çok şeyler açacaktır ve ben o zaman onun gerçek bir GALATASARAYLI gibi davranacağını düşünüyorum. Sen haklı çıkarsanda üzülürüm, seninhaklı çıkmış olama değil, güvenimin sarsılmasına..

• quote:

İkimizin görüşünde önümüzdeki yıllarda doğru veya yanlış olarak göreceğiz. ve ben benim doğru olmamı umarım. Zaman elbet Hakan'a Galatasaray ile ilgi çok şeyler açacaktır ve ben o zaman onun gerçek bir GALATASARAYLI gibi davranacağını düşünüyorum. Sen haklı çıkarsanda üzülürüm, seninhaklı çıkmış olama değil, güvenimin sarsılmasına..

valla futbolculuk zamanına bakarsak ben çoktan haklı çıktım bile çünkü kendisi artık emekli. ama umarım ileride senin gördüğün gibi bir insana dönüşür ve o şekilde kulübümüzde görev alır. kral'dan bahsediyoruz burada.

• Allaha yakın olması kafi. Orada kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keke In Da House

Allaha yakın olması kafi. Orada kalsın.

Bunu yazmaya gelmiştim.

Hocam eline sağlık.
  • Gelmesin çünkü cemaatçi

Gereken birikimi yok kısaca, tecrübesiz..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.