Şimdi Ara

Hakan ve Arif (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
7.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: byrmkra

Üyelikten çıkarılanlar;
    Zekeriya Öz
    Şahabettin Harputlu
    H. Avni Mutlu
    İsmail Demiriz
    Hazım Sesli

Çıkarılmayanlar;
    Arif Erdem
    Hakan Şükür
    Adamlar başarılı geçmişlerinden dolayı ihracı reddedildi. Mahkeme kesin kararı verince onlarda gider...

Arif'i bilmem de Hakan Sükür icin mahkeme kararina falan gerek yok. Üsttekiler FETÖ'cüyse Hakan 100 kere FETÖ'cüdür. Ihrac edilmemesi icin bir sebep göremiyorum. Istedigi kadar basarili gecmisi olsun. Vatana ihanet eden adamdan Galatasaray'a üye olmaz.

Önce devletin başındaki EX-FETO'cular ceza alsın. Sonra sıra bunlara da gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Atılsa ne atılmasa ne..

Burada vatan hainliği sıfatı ile şov yapanlara söylüyorum. Hakan Şükür bu ülkede vatan haini olacak son insanlardan biridir.

not. Allah fetönün belasını versin.

O zatı ne kadar tanıyorsun da bu yorumu yapabiliyorsun merak ediyorum.Terörist olup ülkeden kaçmış birini vatan hainliği ile suçlayamayan biri benim gözümde terörü ve teröristi savunuyor demektir.Madem özgürlük var diyorsunuz Apoyu da kulübe üye yapın o da iyi galatasaraylıymış.Alın size vicdanı hür ve özgür Galatasaray.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala siyaset spora karışmamalı diyenleri ne maksatla söylediğini anlamıyorum.Bu ikili dini spora karıştırmışlar.Büyük ihtimal siyaset de yapmışlardır.Bu ikiliye sahip çıkılarak çok büyük yanlış yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 26 Mart 2017; 11:0:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden ikisini ihraç etmek?

gelmiş geçmiş en iyi forvetlerim vatan hainleri ihihihihihi

diye övünsünler mi?
  • Şimdi Apo'nun da futbol geçmişi olsaydı onun hakkında da aynı karar alınabilir mıydı merak ediyorum. Cevap tabii ki hayır.

Bir yanım bu kararın değiştirilmesini savunmak baskı rejimidir diyor diğer yanım bu karar terör seviciliğidir diyor arada kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Şimdi Apo'nun da futbol geçmişi olsaydı onun hakkında da aynı karar alınabilir mıydı merak ediyorum. Cevap tabii ki hayır.

Bir yanım bu kararın değiştirilmesini savunmak baskı rejimidir diyor diğer yanım bu karar terör seviciliğidir diyor arada kaldım.

Ya kardeşim sizin kulüp İhsan Kalkavan'ı ihraç etti mi de sen konuşuyorsun ? Şimdi ben de sizin kulübün bu tavrına terör seviciliği diyebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

quote:

Şimdi Apo'nun da futbol geçmişi olsaydı onun hakkında da aynı karar alınabilir mıydı merak ediyorum. Cevap tabii ki hayır.

Ya kardeşim sizin kulüp İhsan Kalkavan'ı ihraç etti mi de sen konuşuyorsun ? Şimdi ben de sizin kulübün bu tavrına terör seviciliği diyebilir miyim ?

Evet etti.

Ayrıca bunun terör örgütü olarak nitelendirilmesi ve ondan öncesi farklı olaylar. Terör örgütü olarak nitelendirilmeden öncesi menzil cemiyeti veya nurculardan farkı yoktur. Bunlar şuan terör örgütü olarak nitelendiriliyor mu? Daha sonraları bunlar da olacak belki ama şuan için bunlara mensup kişilerin ihracını kimse beklemez zaten. He bu tip cemaatlerin hepsi birbirinin aynısıdır, kendi adamına torpil, içeri sokma gırla ama suç teşebbüsün ardından gerçekleşir. Düşünce suçu diye bir suç yoktur.

• quote:

quote:

quote:

Evet etti.

Ayrıca bunun terör örgütü olarak nitelendirilmesi ve ondan öncesi farklı olaylar. Terör örgütü olarak nitelendirilmeden öncesi menzil cemiyeti veya nurculardan farkı yoktur. Bunlar şuan terör örgütü olarak nitelendiriliyor mu? Daha sonraları bunlar da olacak belki ama şuan için bunlara mensup kişilerin ihracını kimse beklemez zaten. He bu tip cemaatlerin hepsi birbirinin aynısıdır, kendi adamına torpil, içeri sokma gırla ama suç teşebbüsün ardından gerçekleşir. Düşünce suçu diye bir suç yoktur.

Hayır etmedi, geçen seneki son genel kurulunuzda ihraç edilecek olarak listeye konduğu açıklandı ama henüz edilmedi.

Hakan'la Arif zaten hem dernekler kanununda da yazan madde ile hem de Galatasaray tüzüğünde yazan madde ile mahkeme kararından sonra direk ihraç edilecek.

• quote:

quote:

İhraç meselesi ne durumda bilemiyorum ama ihsan kalkavan ın bu örgüt ile ilişkisi olduğu anlaşıldığı an Beşiktaş camiasından uzaklaştırıldı.Üstelik o yıllar fetöcü olmak suç değil, aksine Devlete yakın oldukları için bir yerlerden çıkarı olanlar için imtiyazdı. Yani bu tip Devletle bağı olan herifleri kovmak uzaklaştırmak kolay değildi buna rağmen Beşiktaş bu herifi kulüpten uzaklaştırdı. Kasımpaşa spora kendi gibi bir kaç isim ile birlikte yöneldi ve o kulübün yöneticiliğini yaptı. O yıllar Beşiktaş'a büyük bir kinle zarar vermeye çalıştı. Kısaca biz içimizde ki yılanları keşfeder etmez kulüpten zaten uzaklaştırdık, siz hakanı,arifi, vs fetöcü olduğunu bildiğiniz halde uzaklaştırmadınız, bizi sakın kendinizle karşılaştırmayın.

Hakan ve Arif

http://www.hurriyet.com.tr/sike-iddianamesinde-sok-ifade-40295562

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 26 Mart 2017; 11:35:1 >

• Fetöyü büyükten kurumun kim olduğunu tartışmaya gerek yok ilk önce kendi yaptıklarını temizlsinler sonra hakana arife sıra gelir fenerbahçeli olarak bunu söylüyorum buradaki çoğu kişi gs düşmanlığı yapıp fetöspor felan diyor ama görünen köy klavuz istemez ilk önce fetöyü büyütüp güçlendiren kurumlar kapatılsın en başta kimin geldiğide aşikar bu kurumlar devam ediyorsa hakan arif gs den atılmış ne olacak yani adamlar ülkeye giremiyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

quote:

İhraç meselesi ne durumda bilemiyorum ama ihsan kalkavan ın bu örgüt ile ilişkisi olduğu anlaşıldığı an Beşiktaş camiasından uzaklaştırıldı.Üstelik o yıllar fetöcü olmak suç değil, aksine Devlete yakın oldukları için bir yerlerden çıkarı olanlar için imtiyazdı. Yani bu tip Devletle bağı olan herifleri kovmak uzaklaştırmak kolay değildi buna rağmen Beşiktaş bu herifi kulüpten uzaklaştırdı. Kasımpaşa spora kendi gibi bir kaç isim ile birlikte yöneldi ve o kulübün yöneticiliğini yaptı. O yıllar Beşiktaş'a büyük bir kinle zarar vermeye çalıştı. Kısaca biz içimizde ki yılanları keşfeder etmez kulüpten zaten uzaklaştırdık, siz hakanı,arifi, vs fetöcü olduğunu bildiğiniz halde uzaklaştırmadınız, bizi sakın kendinizle karşılaştırmayın.

Hakan ve Arif

İhraç meselesi ne durumda söyeleyim hala ihraç edilmedi bu sizden Hakkında 4 ay önce arama kararı çıktı ve bu adam sizde "Milne falan hikaye bizi şampiyon yapan hoca efendi ve medyum memiştir" dedi. Yani siz fetöcü adama yıllarca kulüpte yöneticilik yaptırdınız altın çağınızı bu adam varken yaşadınız.

Siz içinizdeki yılanı keşfedip ondan yararlandınız hakkın terör örgütüne üye olmak suçundan yakalama kararı çıkınca da ihraç edilecek dediniz ama hala etmediniz.
    Hakan'la Arif hakkında verilmiş bir yargı kararı var mı ? Yok. Mahkeme bu isimleri suçlu bulduğu anda hem derneklere kannun uyarınca hem de Galatasaray tüzüğünde yazdığı gibi direk ihraç edilecekler.

Altın çağını fetönün adamları ve fetö lideri sayesinde yaşamış Beşiktaşlılar lütfen bizi kendileriyle karıştırmasın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet etti.

Hayır etmedi, geçen seneki son genel kurulunuzda ihraç edilecek olarak listeye konduğu açıklandı ama henüz edilmedi.

Hakan'la Arif zaten hem dernekler kanununda da yazan madde ile hem de Galatasaray tüzüğünde yazan madde ile mahkeme kararından sonra direk ihraç edilecek.

https://www.google.com.tr/amp/m.gazetevatan.com/amp/Sampiy10/kasimpasalilar-kulupten-ihrac-edildi--603302-futbol-sampiy10-haber/

İlki bu ikincisi hayalinden uydurduğun bir sözle iftira atman şizofrenik bir vaka olduğunu gösteriyor. Blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 26 Mart 2017; 11:41:56 >

• Cém kullanıcısına yanıt
    Kandırıldık demiyor ki ben bu yoldan dönemem diyor.

• Devletin başında fetoşla iş tutup büyümesine yardımcı olanlar bunun hesabını vermedikce bu şekilde kapı mandalı olan 2 şahsa laf söylenemez!!!
    Yeter ulan milleti kendiniz gibi ot sanmayın biz daha 3-5 sene öncesini untcak kadar saf değiliz ve sizler gibi vatan haini hiç değiliz!
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Bana kalsa ben 16 Temmuz da ihraç ederdim. Ama genel kurul için durum bu...
  • Neden bu konu tartışıldı anlamadım. Henüz ortada kesinleşmiş bi karar yokken niye gündeme geldi?

Mahkeme terörist derse, çıkarsınlar çok da önemli yani nedir?
  • Ülkede eşitlik varsa içeri attıkları insanların 'kandırıldık' deyince salınması lazım
  • Olaya bak yahu kendileri sütten çıkma ak kaşık sanki cemaat ile birlikte yıllarca ülkeyi idare ettiler kul hakkına girip devleti kendilerine zimmetlediler. Cemaat bunları arkadan vurunca kandırıldık deyip işin içinden sıyrıldılar. Kendileri dışında cemaatle işbirliği yapan herkes vatan haini kendileride kahraman oldu fıkra gibi bir ülkeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 26 Mart 2017; 13:31:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden ikisini ihraç etmek?

gelmiş geçmiş en iyi forvetlerim vatan hainleri ihihihihihi

diye övünsünler mi?

ee hükümetiyle övünenleri napacaz o zaman?

• Devletin her kurumunun içine sok ne istedilerse ver mitinglerde okyanus ötesine selam ve methiyeler gönder sonra işin içinden sıyrılıp kandırıldık de.hakan şükür nasıl cezalandırılmak istiyorsa baş aktörlerde cezalandırılsın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.