Şimdi Ara

Hakan ve Arif (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
7.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• en güzel cevabı sanırım kadir çetinçalı verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubato -- 26 Mart 2017; 13:56:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Iniesta

burnuma himmet kokuları gelmeye başladı :)

Himmet değildir o hibedir.
  • rubato kullanıcısına yanıt
    Torinolu şaban ne yaa :D

Güzel konuşma, ama daha uygun bi üslupla yapması lazımdı. Muhalefet gibi konuşmuş. Yakında sosyal medyadaki twitlerinden içeri alınabilir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan şükür bana göre artık vatan hainidr ama sıradan bir futbolcu iken istanbul Milletvekili olmasını sağlayanlar bu vatanın canı ciğeri ama hakan şükür terörist öylemi :))) buna sadece gerizekalilar inanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDirtyHandsl -- 26 Mart 2017; 14:53:25 >
  • Bir terör örgütüne sempatizanlıkta suçtur. İsmi ahmet olsa da mehmet olsa da hakan olsa da arif olsa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

quote:

Orijinalden alıntı: ugurss222

Sanırım siyaset ayrı futbol ayrı diyorlar ama saçma bu adamlar fetöye bulaşmış yan yana videoları varken..

Şuan devleti yönetenlerin yok mu ?

Edit:

Helal olsun mükemmel konuşmuş. Daha üstüne söz söylemeye gerek yok.

• Son Dakikaaa !!!

Hakan ve Arif 8 yıldır kulup aidatlarını yatırmadıklarından Yönetim kurulu tarafından kulupten ihraçları için acil olarak bugün saat 17:00 de toplantı kararı aldılar..

İş te bunlar hep yusuf yusuf un eseri
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Son Dakikaaa !!!

Hakan ve Arif 8 yıldır kulup aidatlarını yatırmadıklarından Yönetim kurulu tarafından kulupten ihraçları için acil olarak bugün saat 17:00 de toplantı kararı aldılar..

İş te bunlar hep yusuf yusuf un eseri

Eğer gerekçe buysa kapatsınlar kulübü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Hakan ve Arif
    Hakan ve Arif
    Hakan ve Arif

Önce bu adamı ihraç etsinler adam 3-4 sene önce hoca efendi diye meydanlarda miting yapıp ağlıyordu. Şimdi fetullah hoca efendi feto teror örgütü oldu.
    En buyuk fetocu rte ve tayfasıdır, kendısı saraylarda oturuyor utanmadan bırde başkan olmak ıstıyor. Hakan sukurde cıkıp kandırıldım desın, neden rte ve tayfası dısındakıler kandırıldım dıyıp kurtulamıyor ?

Bu yazdıklarının sebebi bu videoda var dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 26 Mart 2017; 18:25:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaray kulübünün siyasete bulasmasindan son derece rahatsizim. Bu camiayi ve taraftari bölmekten baska hicbir ise yaramaz.

Madem siyasete karismayacaksin, mahkeme kararini bekleyip, oylama falan yapmadan direk ihrac edersin.

Madem siyaseste karisacaksin, kimi elestireceksen bunu FETÖ'cülerin arkasina siginarak degil, bagimsiz olarak delikanli gibi yaparsin.

Bir de gitmisler 5 kisiyi ihrac edip, Hakan Sükür'ü tutmuslar. Kendi icinde bile tutarsizlik var. Cidden sacmalik bu yapilanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverlate -- 26 Mart 2017; 19:13:42 >
  • Keşke siyasete girmeselerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın Hakan'ı Arif'ide neymiş kimmiş şu Fetö ? nasıl ortaya çıkmış nasıl büyümüş kimler devlet içine sızmasına göz yummuş bu göz yumanlar şimdi napıyorlar hele onları bir anlatın
  • arif ve 216 sandım bende
  • Kardeşim iş ayrı,siyaset ayrı
  • iyi oldu zararın neresinden dönersen kârdır, fb bjk trolleri artık fetösaray vs. diyemeyecekler galatasaray aklandı
    takımı halâ liseli dinazorlar yönettiği için böyle saçmalıyorlar, aslında devlet el atsa şu takımı lise tarikatından kurtarsa diye de sevinmiştim olanlara
  • Her şey bir yana da, Cidden merak ediyorum. acaba neden 10 yıllardır hep borçlu hep, hep borçlu. Hep parasız

• hakan şükür neden hapse atılmıyor vatan haini değil mi?
  • Ahhh be KRAL olmasaydı sonumuz böyle...

Hakan ve Arif

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

hakan şükür neden hapse atılmıyor vatan haini değil mi?

Öd korkusundan yurtdışına kaçtığından olabilir mi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

hakan şükür neden hapse atılmıyor vatan haini değil mi?

Öd korkusundan yurtdışına kaçtığından olabilir mi acaba.

yakalanma kararı vs. çıkarılamdı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.