Bildirim
Hakan ve Arif (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Andres Iniesta
burnuma himmet kokuları gelmeye başladı :)
Himmet değildir o hibedir. -
Torinolu şaban ne yaa :D
Güzel konuşma, ama daha uygun bi üslupla yapması lazımdı. Muhalefet gibi konuşmuş. Yakında sosyal medyadaki twitlerinden içeri alınabilir :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakan şükür bana göre artık vatan hainidr ama sıradan bir futbolcu iken istanbul Milletvekili olmasını sağlayanlar bu vatanın canı ciğeri ama hakan şükür terörist öylemi :))) buna sadece gerizekalilar inanır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDirtyHandsl -- 26 Mart 2017; 14:53:25 > -
Bir terör örgütüne sempatizanlıkta suçtur. İsmi ahmet olsa da mehmet olsa da hakan olsa da arif olsa da -
-
Son Dakikaaa !!!
Hakan ve Arif 8 yıldır kulup aidatlarını yatırmadıklarından Yönetim kurulu tarafından kulupten ihraçları için acil olarak bugün saat 17:00 de toplantı kararı aldılar..
İş te bunlar hep yusuf yusuf un eseri -
quote:
Orijinalden alıntı: SaWYeR53
Son Dakikaaa !!!
Hakan ve Arif 8 yıldır kulup aidatlarını yatırmadıklarından Yönetim kurulu tarafından kulupten ihraçları için acil olarak bugün saat 17:00 de toplantı kararı aldılar..
İş te bunlar hep yusuf yusuf un eseri
Eğer gerekçe buysa kapatsınlar kulübü. -
-
Galatasaray kulübünün siyasete bulasmasindan son derece rahatsizim. Bu camiayi ve taraftari bölmekten baska hicbir ise yaramaz.
Madem siyasete karismayacaksin, mahkeme kararini bekleyip, oylama falan yapmadan direk ihrac edersin.
Madem siyaseste karisacaksin, kimi elestireceksen bunu FETÖ'cülerin arkasina siginarak degil, bagimsiz olarak delikanli gibi yaparsin.
Bir de gitmisler 5 kisiyi ihrac edip, Hakan Sükür'ü tutmuslar. Kendi icinde bile tutarsizlik var. Cidden sacmalik bu yapilanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverlate -- 26 Mart 2017; 19:13:42 > -
Keşke siyasete girmeselerdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bırakın Hakan'ı Arif'ide neymiş kimmiş şu Fetö ? nasıl ortaya çıkmış nasıl büyümüş kimler devlet içine sızmasına göz yummuş bu göz yumanlar şimdi napıyorlar hele onları bir anlatın -
arif ve 216 sandım bende -
Kardeşim iş ayrı,siyaset ayrı -
iyi oldu zararın neresinden dönersen kârdır, fb bjk trolleri artık fetösaray vs. diyemeyecekler galatasaray aklandı
takımı halâ liseli dinazorlar yönettiği için böyle saçmalıyorlar, aslında devlet el atsa şu takımı lise tarikatından kurtarsa diye de sevinmiştim olanlara -
Her şey bir yana da, Cidden merak ediyorum. acaba neden 10 yıllardır hep borçlu hep, hep borçlu. Hep parasız
hakan şükür neden hapse atılmıyor vatan haini değil mi? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gurney5
hakan şükür neden hapse atılmıyor vatan haini değil mi?
Öd korkusundan yurtdışına kaçtığından olabilir mi acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: exponent
quote:
Orijinalden alıntı: Gurney5
hakan şükür neden hapse atılmıyor vatan haini değil mi?
Öd korkusundan yurtdışına kaçtığından olabilir mi acaba.
yakalanma kararı vs. çıkarılamdı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X