< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hakaret suçundan hapse giriyorum- (sicili yaktık elleaam) (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: extagonne kadar haklı olunsada bir kelime sizi haksız hale getirebiliyor,bunca şeyden sonra tek kelimenin beni haksız yapmasına izin vermem,mahkemeyi kaybetsemde vicdanen kazandım. asıl mevzu kadının para koparmaya çalışması,yoksa bu kadar uzatmazdı.
Alıntıları GösterMahkeme sonucu aleyhinize çıkarsa para alabilecek mi kadın? Umarım alamıyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sicilin temizse HAGB alırsın. Ama sonra hukuk mahkemesinde tazminat davası açılır. Avukatı varsa 5binlik olursun. En kötüsü siciline işlemesi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: VeronicaaMahkeme sonucu aleyhinize çıkarsa para alabilecek mi kadın? Umarım alamıyordur.
Alıntıları Göstertazminat davası açarsa alıyor,vermezsem haciz yollar,üstüme mal yoksa babayı alır
bakın mevzu nerelere geliyor,bu konuyu ve adalet sistemini erkes görmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extagon -- 23 Ekim 2020; 0:50:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: By_EKReM
Sicilin temizse HAGB alırsın. Ama sonra hukuk mahkemesinde tazminat davası açılır. Avukatı varsa 5binlik olursun. En kötüsü siciline işlemesi.sözde ceza davası için avukat tutmuştu :D kimse gelmedi,uzlaşma döneminde parayı koparabilmek için her yolu denedi ama yemedim.
-
'parmak izimi aldırttı olay yeri incelemeye,olay yeri inceleme parmak izinin bana ait olduğuna karar verdi.'
TR'de bununla uğraşacak bir olay yeri ekibi yok. Cbs... :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: SPAWN-TheUndead'parmak izimi aldırttı olay yeri incelemeye,olay yeri inceleme parmak izinin bana ait olduğuna karar verdi.'
TR'de bununla uğraşacak bir olay yeri ekibi yok. Cbs... :D
deliller kısmına bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extagon -- 23 Ekim 2020; 0:58:50 > -
DH formunda.
Şu yorumu bulabilmek için dört sayfa ileriye gittim hocam
-
Mantıksız hareket etmişsin. Basit bir inkarla bahaneyle vs kurtulabilirdin galiba. Kadının elinden bir şey gelmediğini anlaması suanki durumundan daha çok tatmin ederdi seni.
18 yıllık emniyet mensubuyum böyle bir dava görmedim :))) gerçekten enteresan
Hocam arayan kadın olunca yapmazlar diyemem valla. Erkek olarak arasan evinin önündeki bıçaklanma olayına bile 1 saatten aşağı gelmezler.
Mesajım bulunsun bu arada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla vakti zamaninda komşu anneme küfür etti, mahkemeye verdik şahitlede vardı. Hakim kadına ayar oldu, salondan atacaktı nerdeyse ama hapis falan vermedi. 5 yıl kimseyle kavga etme hapis cezasına çeviririm dedi sadece. O yüzden hapis verileceğini pek sanmam.
efsaneee
-
Gülşen Erotika
quote:
Orijinalden alıntı: kisma
Gülşen Erotikaburada bir seks shop var :D adı gülşen erotika,oradan esinlendim
-
Googleda öyle bir yer görünmüyor
Benimde hakaret davam vardı. 5 yıl sürdü, işin kötü tarafı ettiğim küfürlerin hepsini hakim okuyor. Ulan ona çok utanıyordum. 😂😃😃😃
quote:
Orijinalden alıntı: extagonburada bir seks shop var :D adı gülşen erotika,oradan esinlendim
Alıntıları Gösteramacın googlede ''dildosu güzeldi'' yorumları bulmak mı,ne diyosun? dükkan bile sadece geceleri 2 saat açık,hatta ordan aldığımız şişme kadına kettlede kaynattığımız suyu koyup (gerçekçi his için) erittiğimiz bir anımız var,onuda başka mahkeme konusuna saklıyorum artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X