Şimdi Ara

HAKEM HEYETİ PARA İADESİ DEDİ TELESERVİCE FATURA DEDİ, HACİZ İLE PARAMI ALDIM... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
8.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam e-devletten sürekli bakıyorum ayrıyeten kaymakamlığada gidiyorum hakem heyetine ama işlemde deniliyor hep. Konyadayım burasıda yoğun
  • Hocam benim başvurudu olumlu sonuç verdi :)
    Lehime karar verildi çok şükür
    quote:

Orijinalden alıntı: biskrem42

HAKEM HEYETİ PARA İADESİ DEDİ TELESERVİCE FATURA DEDİ, HACİZ İLE PARAMI ALDIM...

• quote:

Hocam benim başvurudu olumlu sonuç verdi :)
    Lehime karar verildi çok şükür
    quote:

HAKEM HEYETİ PARA İADESİ DEDİ TELESERVİCE FATURA DEDİ, HACİZ İLE PARAMI ALDIM...

Gözünüz aydın hocam.Hayırlı olsun...

• Saolun hocam geç oldu ama iyi oldu...
  • @y.alper selam,
    hakem heyetine yaklaşık 6 aydır actirdigim, vatan bilgisayar dan aldığım cep telefonun fatura bedeli iadesi onaylandı. Daha önce yazistigim mail üzerinden tebligatı kendileri ile paylaştım. Bugün mağazaya ugrayacagim.
    Fakat; direkt iade yapmayıp ugrastiracaklar gibi hissediyorum... Gelişmelerden haber vericem.

@y.alper sende nedir gelişmeler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArArkadaşım tebligat aslında kasım ayında gelmiş ama adresi yanlış verdikleri için beklemedymis... Dün süreç ne durumda diye gittiğimde tebligatı zarf içinde verdiler... Şimdi vatan bilgisayar dan iade isteyeceğim.. senin durum nasıl işledi, tebligatı aldıktan sonra ne yaptın soylermisin adım adım. Teşekkürler, inşallah hayırlı olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_elk

ArArkadaşım tebligat aslında kasım ayında gelmiş ama adresi yanlış verdikleri için beklemedymis... Dün süreç ne durumda diye gittiğimde tebligatı zarf içinde verdiler... Şimdi vatan bilgisayar dan iade isteyeceğim.. senin durum nasıl işledi, tebligatı aldıktan sonra ne yaptın soylermisin adım adım. Teşekkürler, inşallah hayırlı olur :)

Hocam konuyu takip etmemişsin sanırım.Ben tebligatı alıp gittiğimde 1-2 gün içinde paramı iad alabilirdim ama faturam yoktu o nedenle icra vs ile uğraştım.Konuyu tamaiyle okumalısın...
  • Teşekkürler,
    Ben c.tesi günü tebligatın kopyasını VATAn PC'ye elden teslim ettim. P.Tesi yani yarın haber verceklermiş... Onlara tebligat yayınlanmış fakat cevap vermemişler, maillerinde birlikte inceledik. Umarım Mahkeme vs uğraştırmadan iadem gerçekleşir. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin_elk -- 18 Ocak 2015; 22:04:15 >
  • @y.alper tekrar selam,

Başını ağrıttım kusura bakma... Bugün vatan bilgisayardan haber geldi, paramı gidip geri alıcam... Faka; şuan halen kullanakta olduğum telefonu oraya mı teslim edicem. Bilgin var mı? Alıcaklar değilmi dava açtığım telefonu benden geriye...
  • Öncelikle bilgi paylaşımı için herkese teşekkürler. Ben iphone 5s aldım. 1 yıl içerisinde 4 defa değişim ile telefonum servisten geldi. Sürekli arıza verip telefonu kullanamama durumuna geldiğim için Ben şimdi hakem heyetine para iadesi talebinde bulunacam. Ancak hakem heyetine başvururken telefonumu hakem heyetine veriyor muyum ? Bunu merak ettim. Buna cevap verir misiniz ?
  • Hayir, teslim etmene gerek yok. Gerekirse onlar ilerleyen zamanda seni arayip telefonu inceleme icin talep edebilirler. Dava surecinde telefonu kullanmaya devam etmenizin bir sakincasi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deranzo -- 5 Ekim 2015; 16:45:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler ben tüketici hakem heyetini kazandım.şimdi ne evrakları falan gönderdım acaba paramı yatırırlar mı kadın dedıkı 15 gune yatar dedide ben pek guvenemedım formu okudum.siz ne gibi süreç yaşadınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalenca

iyi günler ben tüketici hakem heyetini kazandım.şimdi ne evrakları falan gönderdım acaba paramı yatırırlar mı kadın dedıkı 15 gune yatar dedide ben pek guvenemedım formu okudum.siz ne gibi süreç yaşadınız

O durum biraz belirsiz. Distribütör'e bağlı tamamen. Ben karar ile birlikte kvk'ya cihazımı teslim ettikten 3 gün sonra cihazınızın onarımı tamamlanmıştır, teslim alabilirsiniz gibisinden bir kısa mesaj aldığımda sinirden deliye dönmüştüm. Bakırköy kvk'ya gidip yetkili kişi ile tartışıp bağırıştıktan sonra çözüm alamayacağımı anladım ve satın aldığım yeri arayıp, durumu anlatıp, birazda aba altından sopa göstererek mahkeme, maddi manevi tazminat vs. tehdit ettikten sonra ertesi gün satın aldığım yerden kuruşu kuruşuna iademi aldım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.