Şimdi Ara

Hakem heyetine şikayete bulundum bi kaç sorum olcaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon xa 3 defa garantiye verdim yapmadan gönderdiler. Bugün tüketici hakem heyetine gittim dilekçe falan yazdık neyse belgeleri teslim ettim telefonu da kutusuyla birlikte verince görevli telefon sizde kalacak dedi. bu normal mi? Yani ilk defa tüketici hakem heyetine gittiğim için bilmiyorum işleyişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E442B35D6 -- 14 Eylül 2017; 14:37:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal hocam. Eğer bilirkisi cihazı inceleyecekse sizi ararlar söyledikleri tarihte gidersiniz cihazı gösterir geri gelirsiniz. Eğer incelemeye gerek olmayan bir durumsa cihazı göstermenize de gerek kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Normal hocam. Eğer bilirkisi cihazı inceleyecekse sizi ararlar söyledikleri tarihte gidersiniz cihazı gösterir geri gelirsiniz. Eğer incelemeye gerek olmayan bir durumsa cihazı göstermenize de gerek kalmaz.

İyiymiş hocam.

ben de dünden beri acaba beni düdüklediler mi diye düşünüyorum

• Yok hocam sıkıntı yok böyle işliyor süreç ☺

• quote:

Yok hocam sıkıntı yok böyle işliyor süreç ☺

bi de hocam son bi şey sorayım
    ben kvk yı şikayet edecektim ama yetkili bayan evkur u şikayet edersen para iadesi alabilirsin dedi ben de evkur u yazdım .
    sence doğru mu yaptım
  • Hocam ben samsung ta aynı sorunu yaşadım servis tamir etti etti düzelmedi cihaz. Ben hakem heyetine gittiğimde aldığım yeri şikayet etmek istedim.Orda ki yetkili bana samsung türkiye yi şikayet edin dediler bende dediklerini yaptım ve kazandım davayı. Sizin soruna gelirsek evkur la ne alakası var anlayamadım. Cihazınız bozuk ve servis yapmıyorsa burda firma sorumludur evkur değil ki. Siz gidin hakem heyetine dosyanız da duzeltme yapmak istediğinizi söyleyin şikayet edilen yeri değiştirip telefon firmasını sikayet edin derim. Evkur dan bir sonuç çıkmaz adamların suçu yok burda hocam.

• quote:

Hocam ben samsung ta aynı sorunu yaşadım servis tamir etti etti düzelmedi cihaz. Ben hakem heyetine gittiğimde aldığım yeri şikayet etmek istedim.Orda ki yetkili bana samsung türkiye yi şikayet edin dediler bende dediklerini yaptım ve kazandım davayı. Sizin soruna gelirsek evkur la ne alakası var anlayamadım. Cihazınız bozuk ve servis yapmıyorsa burda firma sorumludur evkur değil ki. Siz gidin hakem heyetine dosyanız da duzeltme yapmak istediğinizi söyleyin şikayet edilen yeri değiştirip telefon firmasını sikayet edin derim. Evkur dan bir sonuç çıkmaz adamların suçu yok burda hocam.

telefon xperia xa
    evkurdan almıştım ve 3 seferde evkur aracılığı ile garantiye gönderdim.
    görevli de evkuru yaz dedi . valla hocam artık bekleyip sonucu görecez .
    çünkü ben telefonu ilk aldığım günden beri sıkıntılıydı sanırım görevli bu sebepten evkuru yaz dedi.

• ayrıca ne kadar zamanda sonuç aldınız
  • Hocam evkur dan bir sonuç çıkmaz diye düşünüyorum. Şöyle düşünün siz bir cihaz satıyorsunuz ve cihaz sorunlu çıkıyor. Ben de size cihazı veriyorum ki servise verin diye. Sizde servise veriyorsunuz ama servis cihazı yapmıyor. Burada sizin sucunuz yok ki siz sadece aracısınız. Ben 2 defa hakem heyetine başvurdum ve hepsinde de bana aldığım yeri değil üretici yi yazdırdılar. Siz sony türkiye yi şikayet etmelisiniz. Hocam yoğunluğa göre değişiyor ama ben 45 günde sonuç aldım maxsimum 6 ay sürebilir ama daha erken sonuçlanır. Ortalama 2 ay diyebilirim hocam.

• quote:

Hocam evkur dan bir sonuç çıkmaz diye düşünüyorum. Şöyle düşünün siz bir cihaz satıyorsunuz ve cihaz sorunlu çıkıyor. Ben de size cihazı veriyorum ki servise verin diye. Sizde servise veriyorsunuz ama servis cihazı yapmıyor. Burada sizin sucunuz yok ki siz sadece aracısınız. Ben 2 defa hakem heyetine başvurdum ve hepsinde de bana aldığım yeri değil üretici yi yazdırdılar. Siz sony türkiye yi şikayet etmelisiniz. Hocam yoğunluğa göre değişiyor ama ben 45 günde sonuç aldım maxsimum 6 ay sürebilir ama daha erken sonuçlanır. Ortalama 2 ay diyebilirim hocam.

hocam haklısın . benimde niyetim başta öyleydi ama grevli fikrimi değiştirdi.
    gidip belgeleri değiştirme hakkım varmı bu saatten sonra
    bi de evkur olarak şikayet edince sonuç çıkmaazmı diyosun

• Hocam kesin sonuç çıkmaz diyemem ama dava sizin lehinize sonuçlansa evkura 15 gün savunma hakkı doğuyor. Onlar dese sorun servisle biz sadece aracı firmayız deseler mahkeme onları haklı bulur. Siz gidip hakem heyetine dosyamda bilgi guncellemesi yapmak istiyorum diyin yardımcı oluyorlar.Ben yaşadığım duruma göre size yardımcı olmaya çalışıyorum hocam yanlış da biliyor olabilirim. Bir kaç kişi daha fikir beyan etse iyi olurdu :)

• Aynen hocam aynı durum başına gelenler yazsa iyi olacak gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.